Dieta na shození tuků

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dieta na shození tuků  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dieta na shození tuků
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riiick

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 4:39 pm    Předmět: Dieta na shození tuků Odpovědět s citátem

Zdravím
Cvičím už rok a potřeboval bych ted před létem shodit přebytečný tuk. Měřím 195cm a vážím 118kg (vážil jsem 123.. na začátku diety) , stravu držím co mi radil můj trenér.. tedy bílkoviny 240g a sacharidy kolem 100 až 250g. Trénuju 5x týdně Po až Pá ... jsem již pokročilí a vím co a jak.. avšak hubnutí už nejde tak jak bych chtěl.. těch 5kg jsem dal za 2 týdny , a chtěl bych zkusit sacharidové vlny.. jenom bych potřeboval poradit jak je dát.. nějaký split. :) napadlo mě to takhle 300 50 0 50 300 a znova a znova jestli je to špatně tak mi poraďte předem díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 4:43 pm    Předmět: Re: Dieta na shození tuků Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html
tady, tohle je nejoverenejsi

(a trening 5x tydne musi bejt super (ironie )
buvolii

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html

Rozhodně taky doporučuji a nic lepšího neznám jedu to už potřetí a už potřetí jdu váhově dolu. Rozhodně bych se zkusil držet toho co je napsáno v článku pro tebe bych to vyděl tak na 50 100 150 200 250 300 400 třeba takhle nějak uvydíš jak to pujde. Samozřejme dobrý trening a dost pohybu je základ ale ručím ti za to že když to dodržíš tak pujdeš dolu musíš. Držím palce
Riiick

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá.. udělám to tedy takhle nějak :) Moc děkuju)
jirdano

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. stávající jídelák je strašně nízko, já mam 176cm/97kg, sem endomorf a v pohodě hubnu s tréninkem 4x tejdně v posilce, bez kardia a konstantně 400g sacharidů a 50-70g tuků
2. vlny sou blbost, možná budeš hubnout rychle, ale potom zjistíš že ses zasek a už to dál prostě nejde
Bara

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
1. stávající jídelák je strašně nízko, já mam 176cm/97kg, sem endomorf a v pohodě hubnu s tréninkem 4x tejdně v posilce, bez kardia a konstantně 400g sacharidů a 50-70g tuků
2. vlny sou blbost, možná budeš hubnout rychle, ale potom zjistíš že ses zasek a už to dál prostě nejde

jak jsi přišel na to,že jsi endomorf?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jari

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:

A jak jsi přišel na to, že vlny jsou blbost? Zásek nepřipadá v úvahu, od toho jsou to vlny a možnosti spousty variací takový problémy řeší.
jirdano

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

jak jsi přišel na to,že jsi endomorf?

především stavba kostí - široká pánev, silné klouby.. a jakmile nehlídám jídlo, tak hned tloustnu

jari napsal:

..

osobní zkušenost, nemyslel jsem to tak, že vlny jako takové jsou blbost, ale že je mnohem lepší si je nechat až když už váha opravdu nechce jít dolů a ne když může hubnout pohodlně i bez nich
Bara

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirdano,ale pokud bys byl,tak nejsi schopen hubnout aktivně na tolika sachrech.Endomorf je schopen přežívat na minimu cukrů a potřebuje hodně aerobky aby pálil.myslím,že nejsi endo,ale mezityp třeba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jirdano

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak samosřejmě, nikdo není 100% ekto, mezo, nebo endomorf, ale uvádí se ten somatotyp, který převládá, což u mě je prostě endomorf. další věc je ta, že metabolismus je prostě mrcha - když dlouho nabíráš, tak jde hubnutí dobře, kdežto když to hned podsekneš, tak už pak nemáš kam snižovat, nakonec přestaneš hubnout a ještě ztrácíš svalovou hmotu.. v tomhle se mnou snad budeš souhlasit, ne?
buvolii

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:

Vykládej si co chceš, kdokoliv, ale já na vlny nedám dopustit. Jsem ochotný polemizovat pouze o tom jak je jet, pokud jde o muj příspěvek víše 50 , 100 ..... tak bych řekl že tohle je vážně hodně tvrdý a možná i vážně zbytečný při tomhle režimu budeš ztrácet váhu rychle (navíc je to opravdu brutální) (VYZKOUŠENO) Proto tvrdím že se vlny dají jet jakkoliv vždy je to na dotyčným, tentokrát (právě ted) jedu vlny 125, 175 , 225 , 275, pá-ne si žeru co se mi zachce. Myslím si že to není špatný řešení vzhledem k tomu že mám pohybu hodně musím mít i deně nějaký cukr a ty víkendovky jsou krásna věc na vzpamatování a veř mi že hubnout budu i tak (už se trochu znám Navíc jsem spíše ektomorf, takže se ztrátou váhy nemám problém) Takže bych své předešlé tvrzení opravil. Rozhodně doporučuji vlny ale dál bych to nechal hodně individuální. (jaké má dotyčný cíle: chce rychle shodit do kratas? , nebo mu nevadí pomalí shazovaní po 0,5kg/týdně? , nemohu vedět jak to na něho zabere (jak zhazuje? , kolik má pohybu?)) Takže bych doporučil třeba něco co jedu ted nemusí to být drastické (navíc 50deně je pro chlapa vážně asi málo) Takže to muže zkusit takhle 100 , 150 , 200 , 250, 300, 400 , 500. Podle mě je variant strašně moc.
Korny

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si taky neumím představit, že endomorf hubne se 400g konstantních sacharidů a bez aerobky...považuju se spíš za něco mezi endomorfem a mezomorfem a v dietě jsem i tak jel 250g-300g sacharidů konstantně a k tomu aerobku 4-5x týdně 40 minut, aby to šlo dolů. Váhově jsem byl na začátku jen o něco níž než ty.
Milda18

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 1:34 pm    Předmět: Vlny Odpovědět s citátem

Nebudu zakládat zbytečně novej topic když zde se zapojila většina prověřených jmen :D a doufám, že mi na můj dotaz někdo odpoví. Je mi 20 let, cvičím cca 2,5 roku a letos sem si řekl, že zkusím první dietu.Dietu sem začal 18.2 na váze 94 kg při 177cm a dnes mi váha ukázala nějakých 83..Zatím sem spokojenej s průběhem, tuku sem zhodil hodně,síla šla dolů lehce a svaly to stejný. Zatím sem držel dietu na konstantním příjmu sacharidů něco pod 300g denně ale už to zadrhlo a chtěl bych zkusit vlny. Trénuju 3+1,každou partii tak procvičím 2x týdně a po každým tréninku 20 minut aerobka.Chtěl bych vlny aspon ze začátku mírnější a to 100,200,300,400 zajímá mě jestli ted tu druhou vlnu můžu dát stejnou nebo ji změnit a popřípadě jak? Díky
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud potřebuješ jít s vahou dolů rychle - řekněme do měsíce, je pro těžké chlapy dle mého názoru optimální CKD. Déle se to asi moc nedá. Oproti vlnám se dá shodit za ten měsíc více.

Podmínky: muž
co nejtěžší - řekněme za 100 kg
endomorf
silový trénink, žádné vypalovačky s 15 opakování apod. Při CKD drží síla - můžeš se i zlepšit, ovšem vytrvalost jde do kopru.
přidat k tréninku aerobku.

Pokud to má být na dýl, šel bych do vln.

Rychle na stránku:

Přejdi na: