Povadlá kůže

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Povadlá kůže  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Povadlá kůže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:31 pm    Předmět: Povadlá kůže Odpovědět s citátem

Zdarec.. v průběhu před dvěma lety jsem měl 126 kg a 14 let..
momentálně mám 90kg a 16 let,podařilo se mi zhubnout 36 kilo během této doby..bohužel mám ale problém s přebytečnou kůží a to ve spodní části břicha..

Někde na internetu jsem četl že se to dá vycvičit a vydietit..tak jsem začal opět dietit a pořádně cvičit břicho (všechny části),pozoruju jen zmenšení pasu a vystoupnutí vrchní části břišáků..

Je nějaká možnost jak se toho zbavit ? (operace asi neprojde,jelikož je od 25-30 tisíc a pojišťovna to neproplatí..)

dávám fotky :

kód:
http://images.megaupload.cz/WP_000046.jpg
http://imagecdn.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2013/04/01/53211351/progresspic/gqoawkVcWkrCtBicaHobrLpqVTTBNhjpFOEZ-610xh.jpg
http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=5639701&d=1366141318
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nič v zlom, ale čo si preboha stváral, že si tak vyžral, ono koža nie je jojo (len do sitej miery heh, ktorá je individuálna), odporúčam si pozrieť ako podobný tlouštíci vyzerajú po zhodení xyz kg a ver, že to nie je nič pekné, toto fakt nepochopím, taký mladý a hentaké prasa , ak je v tom ale nejaká choroba a pod., tak sa ospravedlňujem.
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Nič v zlom, ale čo si preboha stváral, že si tak vyžral, ono koža nie je jojo (len do sitej miery heh, ktorá je individuálna), odporúčam si pozrieť ako podobný tlouštíci vyzerajú po zhodení xyz kg a ver, že to nie je nič pekné, toto fakt nepochopím, taký mladý a hentaké prasa , ak je v tom ale nejaká choroba a pod., tak sa ospravedlňujem.

ano choroba v tom je... mám něco se štítnou žlázou, navíc babča má těžkou cukrovku a vypadá nebo vypadalo to tak že já jsem dalším nástupcem co to bude přebírat...
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono na druhej strane som pozrel tie fotky, nie je to také hrozné, možno to bude chcieť trošku trpezlivosti a spraví sa to, predsa vek je na tvojej strane
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no..mě hodně lidí říká že je to v pohodě...ale vysvětli to mé hlavě,že jo
chtěl jsem se hlavně zeptat..jestli jet dietu (momentálě jsem jel sach.vlny a účinně)
nebo jet objem a snažit se to "vyplnit" svalama ...
raw

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavni je, ze se dal do sebe a zhubnul, snaži se ..proto ti co nejvic preji at se ti to co nejdriv spravi
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
hlavni je, ze se dal do sebe a zhubnul, snaži se ..proto ti co nejvic preji at se ti to co nejdriv spravi

Díky moc, komentáře tohoto typu mě vždy potěší :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výkřik do tmy mimo mísu: jak proboha rodiče dopustí, aby se jim dítě vyžralo do rozměrů keporkaka?
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejel bych ani objem, ani dietu.. lepsi bude poradne cvicit a HLAVNE jist "ciste", vzhledem k veku si myslim, ze se to muze srovnat pomerne rychle..
ikski

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tvem pripade bych pokracoval v diete. Udela to hodne a tu kuzi svalama stejne nevyplnis. Nabrat muzes v klidu az na podzim.

Kuze se casem stahne. U tebe to neni zas tak hrozny, ale musis tomu tak 2 - 3 roky dat. Driv zmenu necekej.
Sonnyx

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem lidem, co plánují psát absolutně zcestné věci o tom, jak ho mohli nechat rodiče vyžrat bez toho, aby mu odpověděli nebo dali radu: "ano choroba v tom je... mám něco se štítnou žlázou, navíc babča má těžkou cukrovku a vypadá nebo vypadalo to tak že já jsem dalším nástupcem co to bude přebírat..." . Navíc tlustý byl odmalička, takže těžko někoho v rodině o 10 let pozdíš napadne řešit, že má nadváhu.
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Výkřik do tmy mimo mísu: jak proboha rodiče dopustí, aby se jim dítě vyžralo do rozměrů keporkaka?
seš mimo :)) jestli nemíníš poradit,tak to prosimtě ani nekomentuj
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nejel bych ani objem, ani dietu.. lepsi bude poradne cvicit a HLAVNE jist "ciste", vzhledem k veku si myslim, ze se to muze srovnat pomerne rychle..

cvičím 4x týdně + po každém tréninku kardio.. dieta je striktní,nedovoluju si jíst nic mimo jídelníček..

citace:
V tvem pripade bych pokracoval v diete. Udela to hodne a tu kuzi svalama stejne nevyplnis. Nabrat muzes v klidu az na podzim.

Kuze se casem stahne. U tebe to neni zas tak hrozny, ale musis tomu tak 2 - 3 roky dat. Driv zmenu necekej.

Ok,díky moc za radu,uvidíme teda jak to bude vypadat v polovině - konci května :)
díky moc
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fallen, zázraky na počkanie nečakaj, ale vytrvaj v čom robíš, urob z toho fakt svoj životný štýl a výsledky sa dostavia.
FallenCZ

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Fallen, zázraky na počkanie nečakaj, ale vytrvaj v čom robíš, urob z toho fakt svoj životný štýl a výsledky sa dostavia.

můj životní styl je to už 2 roky...ničím jiným nežiju.. snažím se jak to jde,drtím se do posledních sil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: