|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
28.3. CORE
Protažení
Dřepy - 5x 30
Kliky - 5x 10
Dotyky země - 10x
Přednožování - 3x 10
Mostování - 2x 10 ( 15 vteřin, 2. série střídavě levá, pravá )
Hyperextenze - 3x 10 ( 5 vteřin výdrž, varianty )
Plank - 10x ( 15 vteřin )
Superman - 2x 10 ( 15 vtěřin )
Sklapovačky - 5x 20
Protažení
Čas: 70 minut _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 01, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
30.3. CROSS TRENAŽER
Cross trenažer - 50 minut. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út duben 02, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
1.4. CHŮZE
Chůze - 8 KM.
Váha: 77 Kg. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
5.4. BĚH
Běh - 3 km
------------
Koupil jsem si na letošní sezónu nové boty Lunarglide 3+. K tomu jsem dostal SportBand, protože iPhone sebou na běh tahat nechci. První dojmy jsou super, ale chci začínat pomalu. Forma je po operaci a zimě pryč, takže začínám úplně od začátku. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so duben 06, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
6.4. BĚH
Běh - 4 km
-----------
Tempo pomalé a stejně to bolelo už po prvním kilometru. Průměrná rychlost na kilometr je dvakrát delší jak loni v létě. Ty stovky hodin u knih a počítač jsou znát. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 08, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
8.4. BĚH
Běh - 5 km
------------
Pomalu přidávám a těším se až zase jednou pocítím ten pocit že na pátém kilometru ještě můžu a chci zrychlit. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st duben 10, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
10.4. BĚH
Běh - 7620 metrů
------------
Původně jsem chtěl jen 6 km, ale šlo to tak dobře že jsem si přidal a doběhl až k bráně Mrtvého muže. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so duben 13, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
13.4. BĚH
Běh - 8 km
-----------
Přidal jsem na tempu a bylo to znát. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 15, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
15.4. BĚH
Běh - 8 km
-----------
Dnes bylo ráno v lese krásně. Modrá obloha, slunce svítilo a bylo příjemně teplo. Tak jsem sám od sebe svištěl jako posázavskej pacifik. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
18.4. BĚH
Běh - 8 km
-----------
Bylo konečně počasí na to vyrazit jen v triku a krátkých kalhotách. A běželo se hned lépe. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
21.4. BĚH
Běh - 8 km
-----------
Po těch hodinách u počítače mi běh hodně zvedl náladu. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út duben 23, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
23.4. BĚH
Běh - 8 km
-----------
Dnes si asi zase po dlouhé době udělám čas na fotbal v televizi. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Naposledy upravil Jirka Kalous dne čt duben 25, 2013 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
25.4. BĚH
Běh - 10 km
-----------
První letošní desítka. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 29, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
28.4. POSILOVNA
Veslovací trenažer - 15 minut
Shyby
Dřepy
Bench
Bicepsový zdvih
Tricepsové kliky
Kettlebell
TRX
Sklapovačky
-------------------------------
Byl jsem ve World Class na Nám. Republiky. Posilovna docela pěkná, dobře vybavená. Dostal jsem z NikeStoru volné vstupenky. Podmínky vstupu byly na jednu stranu A4 a musím říct, že s takovým formulářem jsem se pro jednorázový vstup ještě nesetkal. Osobních údajů chtěli jako kdybych si tam bral úvěr. Tak jsem se zeptal k čemu to potřebují a po jejich nejasných odpovědích jsem polovinu nevyplnil a šel cvičit. Sešit jsem neměl, takže si pamatuji jen pořadí cviků. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út duben 30, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
30.4.2013 BĚH
Běh - 11 km
-----------
Ještě dnes mě bolely stehna ze dřepů. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|