|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | | Turakam napsal: | | Fallen, zázraky na počkanie nečakaj, ale vytrvaj v čom robíš, urob z toho fakt svoj životný štýl a výsledky sa dostavia. |
můj životní styl je to už 2 roky...ničím jiným nežiju.. snažím se jak to jde,drtím se do posledních sil. |
tak to obdiv, len tak dalej, všetko máš pred sebou, žiadne strachy _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 10:25 pm Předmět: Re: Povadlá kůže |
|
|
| FallenCZ napsal: | Zdarec.. v průběhu před dvěma lety jsem měl 126 kg a 14 let..
momentálně mám 90kg a 16 let,podařilo se mi zhubnout 36 kilo během této doby..bohužel mám ale problém s přebytečnou kůží a to ve spodní části břicha..
Někde na internetu jsem četl že se to dá vycvičit a vydietit..tak jsem začal opět dietit a pořádně cvičit břicho (všechny části),pozoruju jen zmenšení pasu a vystoupnutí vrchní části břišáků..
Je nějaká možnost jak se toho zbavit ? (operace asi neprojde,jelikož je od 25-30 tisíc a pojišťovna to neproplatí..)
dávám fotky :
| kód: | http://images.megaupload.cz/WP_000046.jpg
http://imagecdn.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2013/04/01/53211351/progresspic/gqoawkVcWkrCtBicaHobrLpqVTTBNhjpFOEZ-610xh.jpg
http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=5639701&d=1366141318 | |
Cvičení a jídlo nemají na elasticitu kůže praktický žádný vliv. Je dobře že nehodláš jít zpátky do rozměrů vorvaně, ale pro elasticitu kůže budeš muset najít jiné postupy.
Já osobně bych ti doporučil jít, světe div se, za doktorem. Ti by měli zatraceně vědět čím a nakolik se dá elasticita kůže vracet. Rozhodně bych se nespoléhal na internetové vyhledávání, protože 99 % z toho bude reklama kosmetických firem na neúčinné krémy.
To co by podle mě mělo pomáhat je sauna. Asi budou pomáhat masáže pokožky. Ale jestli ti pomůže ještě něco, to je podle mě otázka pro doktora.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 22, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | | Octopuss napsal: | | Výkřik do tmy mimo mísu: jak proboha rodiče dopustí, aby se jim dítě vyžralo do rozměrů keporkaka? | seš mimo :)) jestli nemíníš poradit,tak to prosimtě ani nekomentuj |
Diskuzní fórum je od diskutování. A mě vážně zajímá, jak je možný, že to rodiče nechali dojít tak daleko. Pokud jsi nemocný, což není žádné provinění, proč se to okamžitě neřešilo s lékaři. Štítná žláza se léčit dá, například. A jestli jsi byl vždycky tlustší, proč ti nenasadili nějakou dietu, aby se to aspoň trochu kontrolovalo. Na tohle neexistuje žádná výmluva (ty za to nejspíš vzhledem k věku vůbec nemůžeš).
|
|
| nahoru |
|
 |
FallenCZ

|
Zaslal: po duben 22, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | FallenCZ napsal: | | Octopuss napsal: | | Výkřik do tmy mimo mísu: jak proboha rodiče dopustí, aby se jim dítě vyžralo do rozměrů keporkaka? | seš mimo :)) jestli nemíníš poradit,tak to prosimtě ani nekomentuj |
Diskuzní fórum je od diskutování. A mě vážně zajímá, jak je možný, že to rodiče nechali dojít tak daleko. Pokud jsi nemocný, což není žádné provinění, proč se to okamžitě neřešilo s lékaři. Štítná žláza se léčit dá, například. A jestli jsi byl vždycky tlustší, proč ti nenasadili nějakou dietu, aby se to aspoň trochu kontrolovalo. Na tohle neexistuje žádná výmluva (ty za to nejspíš vzhledem k věku vůbec nemůžeš). | Zajímat tě to může,svůj komplex si jdi řešit někam jinam.. Forum je od diskuze, ale já ti na kreténskou otázku odpovídat nemusím :) jednoduše se ztrať))
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 22, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
Pokud je jim to lhostejné, tak tomu zákonná ani podzákonná úprava nebrání. Protože není. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 22, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
| FallenCZ napsal: | | Zajímat tě to může,svůj komplex si jdi řešit někam jinam.. Forum je od diskuze, ale já ti na kreténskou otázku odpovídat nemusím :) jednoduše se ztrať)) |
Z čeho mám prosím tě komplex, a jak to souvisí s tím na co jsem se ptal? Trochu se bojím, že používáš slova aniž bys chápal jejich význam.
P.S. Fajn přístup :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|