|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:43 am Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Čéče kucí, nedal by se ten Armor brát i v menších dávkách ? Už teď beru jenom 5tablet denně a stejně mám krásnýho kanára :D I když vypiju tři litry vody.. |
Česká etiketa uvádí 3tbl/denně, od výrobce 6tbl/denně. Nelze určit kolik tablet/g má každý jedinec brát ať se jedná o cokoliv. Každý je jiný a tím i jeho nároky (Váha, fyz. vytíženost, strava). Ta moč je způsobená vit. B a je to normální... a kolik dávat tablet? Já bych se řídíl tak nějak že pro 90-100kg - 6tbl., 70-80g - 3tbl.
Jestli se mnou někdo nesouhlasí, nebo jsem něco napsal špatně, tak mě opravte, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
ale brat si davku pokazde u zachodu, abych to mohl eventuelne hodit zpatky? |
Tak strašny to zas není
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Chuckis napsal: | | Čéče kucí, nedal by se ten Armor brát i v menších dávkách ? Už teď beru jenom 5tablet denně a stejně mám krásnýho kanára :D I když vypiju tři litry vody.. |
Česká etiketa uvádí 3tbl/denně, od výrobce 6tbl/denně. Nelze určit kolik tablet/g má každý jedinec brát ať se jedná o cokoliv. Každý je jiný a tím i jeho nároky (Váha, fyz. vytíženost, strava). Ta moč je způsobená vit. B a je to normální... a kolik dávat tablet? Já bych se řídíl tak nějak že pro 90-100kg - 6tbl., 70-80g - 3tbl.
Jestli se mnou někdo nesouhlasí, nebo jsem něco napsal špatně, tak mě opravte, dík. |
Jojo, vím, že je to normální. Zažil sem to už u V44ky. Šlo mi hlavně o to, jestli ty dávky nejsou zbytečně velký a jestli vůbec tělo využije celou dávku.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: út květen 07, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
Dnes jsem byl u doktora a podle rentgenu a hmatu mi v kolenech diagnostikoval artrozu 1 stupne. Doporučil mi kloubní výživu od jedné londýnské firmy. Moc jsem tomu nevěřil, ale vzal jsem to za 800kc s tím, že to má vyzkoušené na sportovcích a jako jedna z mála zabírá. Je mi jasny ze má s tou firmou nějakou smlouvu a nedělá to jen tak nezištně. Každopádně jsem to dobral a chce mi dát další dávku, jenže já už si mezitím koupil 300g cistyho glukosaminu, 100g cistyho chondroitinu a 1kg hydrolyzovanyho kolagenu jako dábku na dva měsíce. To je asi tak 20x větší dávka než v tom preparátu od něho. Když jsem se s ním o tom bavil tak mě odbil s tím, že ta dávka co je v tom preparátu od něho je plně dostačující a navíc se mi tam do těch kolen dostane mnohem víc než z těch mých prepárátů v kterém je toho 20x více. Zdůvodňoval to jednoduše tím, že ta firma má nějakou super nosnou látku, která tam ty učinné látky umí dopravit a v těch mých čistých surovinách ta látka prostě není, tím pádem jsou skoro zbytečné, protože se do toho postiženyho místa skoro nic nedostane. A že ta nosná látka je vlastně to nejdražší na těch prepárátech a každá firma má na to výrobní tajemství. Na to jsem nevěděl co mám říct tak jsem řekl, že ale přece tu kvalitu můžu přebít kvantitou když tam je těch látek 20x více a on řekl, že si myslí, že ne.
Jaký na to máte názor? Nejlíp, kdyby odpověděl někdo kdo tomu fakt rozumí z lékařského, chemického nebo biologického hlediska a objasnil mi jak je to tedy s tou nosnou látkou děkuji. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 07, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
me by zajimalo, jestli ti to za ten mesic nejak pomohlo? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: út květen 07, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Pomohlo mi to v tom, že kdyz chodim a cvicim cokoliv kde nejdu pod paralelu do dřepu, tak to nebolí, ale jakmile jdu níž tak to v tom křupe a bolí. Bolí mě teda jen pravá noha i když tu artrozu mam v obou. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 07, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
| MM-1 napsal: | | Zdůvodňoval to jednoduše tím, že ta firma má nějakou super nosnou látku, která tam ty učinné látky umí dopravit |
to by asi chtelo napsat jakou, pak se k tomu muze nekdo vyjadrit (deadlift treba?:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: út květen 07, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
No na tohle jsem se ptal taky, ale on řekl, že to ani není napsané ve složení protože je to výrobní tajemství každé té společnosti a její vývin je prý hodně nákladný a můžou si to dovolit jen bohaté společnosti. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 07, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
no z 90% bych veril tomu, ze to bude stejne jenom tahak na prachy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
grejwi
|
Zaslal: so červen 01, 2013 12:56 am Předmět: B6 |
|
|
Mám taký malý dotaz na niekoho kto ma v podobných veciach prehľad , pokiaľ mam aminokyseliny v ktorých je v jednej dávke 750% odporúčanej dennej dávky vitamínu B6 , nie je to trocha priveľa a môže to vyvolať nejaké vedľajšie účinky alebo to proste spláchnem pár hodín neskôr ako pri niektorých iných látkach ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červen 01, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
Z kratkodobyho hlediska bych to vubec neresil.
Ps: jestli te to uklidni, tak ja mam denne kolem 70mg B6, kolika procentum ddd to odpovida si spocitej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so červen 01, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
Kdyby to bylo injekční podání, tak bych tomu věřil, ale pokud je to perorální podání, tak si myslím, že by byla dost velká pravděpodobnost, že by ten nosič byl degradovanej při trávení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
Ahoj, už celkem dlouho léčím zánět v rameni a od doktora mám předepsaný Oramellox plus klasika klid atd. Chtěl jsem se zeptat, zda by mi nemohla ještě trochu pomoci nejaka kloubni výživa nebo něco takového - případně jaká? Mou blbosti jsem se o na to zapomněl zeptat.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 19, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
MSM a dostatek omega3 _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|