|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g3rtrud
|
Zaslal: út duben 23, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
o tej fotke som niekde čítal že je to fake, také nohy nemá... keď sa pozrieš na pravé lýtko tak to vyzerá ako photoshop
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
tak se místo čtení podívej na jeho twitter odkud ta fotka je, ale klidně si tam ten photoshop hledej
a nohy má také:
ale to je taky určitě photoshop _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:53 am Předmět: |
|
|
Když budeš brát 10+M$ za film, tak si takový nohy budeš moct taky dovolit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:17 am Předmět: |
|
|
nohy mám větší i já  , ale vršek má parádní _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:21 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Když budeš brát 10+M$ za film, tak si takový nohy budeš moct taky dovolit. |
:D jenže chtěj po někom, aby si tohle představil, když je to pro 99,9998% lidí tady absolutně nepředstavitelný
Jeho nohy totiž vaděj jen lidem na internetových fórech
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
ja to vidim sam na sebe,a to nemam 80cm cez stehno - velke nohy celkom zavadzaju pri inych sportoch _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
Tak ještě chvilku a dostaneme se k tomu, že to je vlastně velice estetický a působí to vyváženě a kdo si myslí opak, ten mu prostě zavidí
Jinak naprosto chápu proč to tak má a nemá to nic společného s tím, jakej je herec, člověk, zpěvák a hrdina něčích vlhkých snů. V topicu o postavách herců mi to přišlo jako adekvátní post. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Tak ještě chvilku a dostaneme se k tomu, že to je vlastně velice estetický a působí to vyváženě a kdo si myslí opak, ten mu prostě zavidí
Jinak naprosto chápu proč to tak má a nemá to nic společného s tím, jakej je herec, člověk, zpěvák a hrdina něčích vlhkých snů. V topicu o postavách herců mi to přišlo jako adekvátní post. |
esteticky? lol, ne
vyvážený? lol, ne
praktický? ano
vadí mu to v něčem? ne
Nikdo mu nezávidí, jen lidi dělaj dementy a nedokážou pochopit priority jiných lidí. Na kultíka si nehraje, je to herec, kterej prostě někdy do akčních filmů potřebuje vršek. Teda já mu tu karieru závidím, vypadá dobře na svůj věk a je to top herec.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:52 am Předmět: |
|
|
Guru : souhlas s tebou...ale přijde mi, že se ho trošku zastáváš, ty nohy má fakt hodně slabý a v trenkách bych se styděl vyjít ven, zas ty prachy jeho bych bral o tom žádná _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
je dobrý, točí výborné filmy, ale pohľad na tie špáratka ma zadosťučiňujúco potešil muehehehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st duben 24, 2013 3:54 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavej, jak bude vypadat ve Wolverinovi, na propagačních fotkách vypadá o poznání jinak _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
nevim jestli to tu nahodou není, ale mě to pobavilo. :-)
Není nad pořádnou snídani!
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
The Rock a jeho cheating meal číslo 1  Po 150 dnech diety, další jídla...
 [/img] _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|