| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hollow295
|
Zaslal: po duben 29, 2013 9:21 pm Předmět: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
|
|
Jaké používáte suplementy pro tvorbu a uvolňování růstového hormonu v těle? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Sei

|
Zaslal: po duben 29, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 29, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
rasťák, daj si normálka predpísať u všeobecného... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po duben 29, 2013 10:05 pm Předmět: Re: Jaké suplementy pro uvolňování HGH? |
|
|
| hollow295 napsal: | | Jaké používáte suplementy pro tvorbu a uvolňování růstového hormonu v těle? Díky |
BP, DL, SQ + PTN v podobě vzpomínek na pubertu...
|
|
| nahoru |
|
 |
hollow295
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
Spis me zajimaji vase nazory co opravdu funguje.... dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Prostě pořádně cvič, to je nejlepší stimulant!
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:51 am Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: | | Spis me zajimaji vase nazory co opravdu funguje.... dekuji |
L-dopa
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po květen 06, 2013 7:30 am Předmět: |
|
|
Jak jsi prisel na l-dopu?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Jelikož říkáš suplementy a nezajímá tě třeba spánek nebo trénink tak v tom případě znám asi jen Ghenerate od LG Sciences, ale zda to něco dělá, nemyslím že to bude zázrak. LG se celkově zabývají těmahle píčovinama a prohormonama apod. Já měl Anadraulic State od nich pre workout kdysi ale ta firma v čechách moc nefrčí a k těm lepším dobrotám se nedostaneš. A mívali taky Rezolution, pěkný spalovač na bázi gerania (taky smůla dneska už :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út květen 07, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
Piš častěji
Hmm takže teoreticky: Mucuna pruriens extrakt z Vitanaturae nebo kde by se to dalo sehnat kromě doktorů. ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 07, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út květen 07, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
Magumi to co píšeš jsem právě myslel že platí o testosteronu, komplexní cviky, těžké váhy, velké pauzy, naopak víc op a krátké pauzy vylučují HGH aspoň jsem to tak někde četl. Tak čemu mám věřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 07, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Magumi to co píšeš jsem právě myslel že platí o testosteronu, komplexní cviky, těžké váhy, velké pauzy, naopak víc op a krátké pauzy vylučují HGH aspoň jsem to tak někde četl. Tak čemu mám věřit. |
Máš pravdu, je to obráceně, přepsal jsem se, při kratších intervalech se vylučuje víc HGH. Ale tyhle momentální, krátkodobé výkyvy stejně nehrají při nabírání svalů žádnou roli.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 07, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Vsetky doplny tohoto typu su viac menej len vytahovanie penazi z vackov. Jedine co dokazatelne funguje je dlhodobo kreatin.... a samozrejme nejake proteiny/amino z dlhodobeho hladiska aby si bol v kalorickom prebytku..
Zabudni na nejake ovplyvnovanie rastoveho hormonu, usetri ti to dost penazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |