|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 16, 2013 7:04 am Předmět: |
|
|
ne....ja ho zeru samotny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Furchner
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
teď jsem si udělal pomazánku z 500g farmářského tvarohu, 200ml 12% smetany a 2 menších paliček česneku a mám to na týden
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st duben 24, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Dříve jsem byl zmlsanej, tak jsem si ho dělal se eidamem a česnkem jako pomazánku. Nebo s nakrájenou zeleninou. Občas mléko + vanilkový cukr. Teď už jen se lžičkou. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
wiro

|
Zaslal: st květen 01, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ak mate radi trosku ostrejsie chute.
Cierne korenie + SAMBAL OELEK (google vam najde, alebo zbozi.cz)
Zajedam nakladanymi uhorkami ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st květen 01, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
Znáte takový ty ochucený tvarohy z Lidlu? Prodávaji to myslim po 300g v takovejch plastovejch kelímkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st květen 01, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
mám rada tvaroh jemne hrudkavý, málo tuku a na to posekaný ananás _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jordanek

|
Zaslal: st květen 01, 2013 8:38 pm Předmět: .. |
|
|
kdyz jako pomazanku mezi chleby tak tvaroh + cibulka + cesnek a rozmixovat ..
a pred spanim tvaroh + trocha kaka a nebo protein
a pres den urcitr nejakej komlexni shake : tvator + mliko + troska protinu+ skorice + kaako + vlocky nebo ryze + ovoce..
Z tvarohu se da naramne carovat ! :) Neni v lete nad lahodnej shej z kokosove mleka + tvarohu + bananu s jahodama + vlockama a burakovim maslem ! :)
Jelikoz mam par dni do souteze, a me chutove bunky jsou totalne v prdeli, mohl bych tady o tom basnit klidne celou noc, ale myslim, ze bych se posral :D takze radsi končim ! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: st květen 01, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Znáte takový ty ochucený tvarohy z Lidlu? Prodávaji to myslim po 300g v takovejch plastovejch kelímkách. |
jj vanilka
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
| katzenka napsal: | | Pr!nc napsal: | | Znáte takový ty ochucený tvarohy z Lidlu? Prodávaji to myslim po 300g v takovejch plastovejch kelímkách. |
jj vanilka |
kluci ale pozor jestli myslíte tu 300 g postu foto tak to moc tvaroh neni ,
pak je tvaroh 400 g, a to je něco jineho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 7:21 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | katzenka napsal: | | Pr!nc napsal: | | Znáte takový ty ochucený tvarohy z Lidlu? Prodávaji to myslim po 300g v takovejch plastovejch kelímkách. |
jj vanilka |
kluci ale pozor jestli myslíte tu 300 g postu foto tak to moc tvaroh neni ,
pak je tvaroh 400 g, a to je něco jineho
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1368392161_1.jpg |
Katzenku bych teda osobne typl na holku :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
encore343
|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
encore343
|
Zaslal: út květen 14, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
Inac jem len plonutcne tvarohy ... take somariny ako nizkotucne tvarohy ci jogurty atd neuznavam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|