Nabídka posilovacích strojů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabídka posilovacích strojů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nabídka posilovacích strojů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Využili by jste výrobu posilovacích strojů
Ano
46%
 46%  [ 12 ]
Ne
34%
 34%  [ 9 ]
Možná
19%
 19%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
Pepa

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 8:23 am    Předmět: Nabídka posilovacích strojů Odpovědět s citátem

Omlouvám se že ještě jednou otravuji, jestli jsem to prvně dal do špatné kategorie nebo se tu raděj řeší auta a hry...

Za dob kdy jsem přidával výrobu své posilovny, a dlouho poté jsem dostal dost otázek a poptávek. Poptávky jsem musel zamítnout jelikož jsem je neměl kde uskutečňovat.
Dnes už mám a tak by mě zajímalo jestli by zájem byl furt.

Pro představu přikládám obrázek lavičky, asi nejpoptávanější záležitosti.

Zatím to nemám přesně spočítané, nicméně si myslím že bych něco takového, i o něco lepšího mohl nabídnout řekněme do 4000Kč.

Otázka je jednoduchá, byl by o něco takového, nebo i jiné stroje zájem?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypada super, ale ja bych si ji radeji vyrobil sam, samotna vyroba je to o co jde, asi nemuzu doufat v plany od tebe, ze bych se inspiroval ? Hlavne, jak mas vyreseno ukotveni tech 2 desek do spolecne osy navarene na kostre?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vypada to dobre a verim, ze si schopnej vyrobit kvalitni veci, ale rekl bych, ze bude problem v cenach, prece jenom je to porad homemade produkt a tak clovek ceka znatelnej cenovej rozdil oproti znackovy vyrobe..

zajimalo by me treba, jestli bys dokazal vyrobit podobny stojany a za jakou cenu.. na aukru se prodavaj za 2 litry

a jeste by me zajimalo tohle:

diky
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To druhy vypada super, takova zjednodusena klec, otazka je, jakou to ma stabilitu, to se spatne odhaduje bez skouseni, urcite by pomohlo hodne, kdyby to dole melo po bokach vystupky na naskladani kotoucu.

Asi jako najtezsi bych videl udelat to zasouvani, uz jsem to doma s jeklama zkousel a nic moc, but to drhne uplne, nebo se to sekne a musi se kladivem, a navic tu vnitri cast jsem ani nemohl natrit, protoze i ta trocha barvy to uplne zasekala.
Pepa

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyrobit se dá celkem všechno. Otázka je jestli to má cenu, jako ty stojany bych sice udělat mohl, ale za dva litry by to nemělo cenu ani začínat.
Jinak ty stojací jsem kdysi kdysi míval když jsem fakt začínal udělaný ještě zedřeva :-D
Jako na to že jsem na to dával mojí nejtěžsí činku asi 50kg to i šlo, ale dávat na to 200kg nevim nevim...
Já mám udělanou klec která je fakt multifunkční...

Jak řikam, tohle dělání je zatim ve stádiu, abych se dozvěděl jestli má cenu vůbec začít něco nabízet, musel bych nakoupit nějaké vybavení nejprve, taky spočítat přesnějc ceny.

Jak jsem už psal ve druhém topicu, všechno bych to řešil dost individuálně, pokud by někdo chtěl opravdu hardcore matroš, dal by se silnější matroš, pokud by chtěl někdo něco trochu jinak, udělal bych to trochu jinak.

To samé s dokončením, pokud by to chtěl někdo jen nenatřené, bude to mít nenatřené, ať si to dořeší sám. V té barvě je asi největší rezerva, tyhle věci bejvají dělaný pálenou barvou, což já fakt mít nemohu, ale pokud by někdo měl tu možnost, nebo si to natřel čim chce, muže být...
To samé sedáky, určitě bych mohl nabídnout několik variant nebo ať si to každý dodělá dle libosti.

Určitě by samozřejmě byli věci které bych asi nedělal, respektive by o ně nemusel být zájem vzhledem k ceně.
Kamarád také prý kupoval lavičku kolem 4tisíc ale je to prej dost chatrné, mě na táhle benchujou 100kg manící prez 100kg a nic se nehle, dělali jsme i zatížení samozřejmě na víc...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pepa

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 7:19 pm    Předmět: fotky Odpovědět s citátem

Tak jsme to zhruba nafotili, jsou tam i popisky

http://www.nonze.cz/profil/josefvrabec/fotogalerie/dir_0105200002-2013_photo/

Berte to jako náčrt toho jak zhruba to vypadá, né jak to vypadat musí. Berte v úvahu že jsem toto všechno měl v jedné místnosti paneláku, takže některé věci jsou řešené i s ohledem na tyto dispozice a také na ušetření a kombinaci mezi sebou.
Jak jsem psal, všechno by to pak bylo více o domluvě co a jak.
Je pochopitelné že pokud by někdo chtěl něco více universálního jako to mám já, je nutno počítat s tím že jedna věc sice poslouží na třeba dvě tři věci ale zase nebudou tak dokonalé jako jedna samotná.
Vždy je to určitá věc kompromisu mezi použitím, velikostí a cenou...
Judson

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty joo, ja cekal par lavicek a stojanu, ale toto je cela posilka.
Paradni prace. To si vazne cely delal ty sam ?
Pepa

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo... tak dneska už bych taky semtam něco i vylepšil, takže počítam že bych to i zahrnul do případných výtvorů.
Bral jsem to takhle, chodíval jsem do fitka kde jsem nechal měsíčně 1000kč což je 12 za rok.
Řekl jsem si že si udělám svojí, toto je moje druhá generace :-) a za 2-3 roky to mam zpět. Nejprve jsem teda myslel že mě to vyjde tak na 30 tisíc, mýlil jsem se, už tam mam tak 60 ale mam tam fakt prakticky všechno, něco co mi i chybělo v komerční posce.
Dnes už to mám zaplacené a vydělává mi i nějaké kačky na hypošku, takže špatná investice to nebyla.

Tohle je i taková menší rada pro ostatní kteří o něčem takovém přemýšlí a chtěli by něco případně vytvořit. Ano, peníze to stojí, možná si na to i pujčíte jako jsem to udělal já, ale pokud se vás najde třeba víc, a složíte se tak je to furt relativně dobrá investice.

Jinak pakliže by někdo chtěl přijet a vyzkoušet, případně vyzkoušet a domluvit se na nějakou výrobu, možnost tu je, jen jsem z Chebu, je to vpodstatě uplnej západ republiky.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
vypada to dobre a verim, ze si schopnej vyrobit kvalitni veci, ale rekl bych, ze bude problem v cenach, prece jenom je to porad homemade produkt a tak clovek ceka znatelnej cenovej rozdil oproti znackovy vyrobe..

Nemůžeš srovnávat cenu nejelevnějších shitových masově vyráběných strojů z Asie z papíru a papundeklu a poctivě vyrobenou zámečnickou práci (byť v domácích podmínkách).

Dobře po domácku vyrobenou lavici musís srovnávat spíš s lavicí od Grunna, která stojí třeba 15tis.

Ten stojan z Aurka za 2 litry se pravděpodobně ohne, když do něj někdo trochu kopne

Inspirace tady: http://www.zamecnictvi-stahla.cz/posilka.htm
Bara

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělal jsem si kdysi posku domů a celkem jsem si s tím vyhrál,takže kvalita asi jako to o post výše od Spazika.Sváry povrchově broušené,barva prášková z pece,kotouče pískované a barva základ vypalovací v peci a černá dvojitě,potahy jsem teda dával tenkrát látku co šla do Felicií a měla odolnost proti otěru.Ovšem potahovala to profi čalounice,takže super práce a stálo to pár korun.Jekl silnostěnný,záslepky plast,doplňky a obkladky nerez.Scottovka,kladka vrchní zádová,BP lavice masivní,polohovací lavice,hrazda na zeď,stojan na dřepy,lavice sed leh..Vše tenkrát vyšlo na pár tisíc a jen dost práce,ale ne zase tolik.Tuna kotoučů různých velikostí,JR 3 páry a dvě velké osy.Vše jsem nepoužité prodal za 10 tisíc,protože jsem stejně jezdil s klukama do posky.
nejtěžší JR si bral Cizo

Pepa:špatně lakuješ,máš to obouchaný jak po sto letech.prášková barva je takřka navždy,jako bužírka na kovu.
Pepa

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, třeba ta lavička je opravdu taková kopiee od Gruna, kterou jsem tehdy když jsem to dělal viděl spíš okolo dvacky...

S tou barvou vim, psal jsem to hned z úvodu že to nemam kde vypalovat takže i když mohl bych to pozjišťovat jestli by to někde nešlo, ale já samozřejmě tuto možnost teď nemám.

Takže jak by to všechno bylo idividuální tak i toto. Klidně se domluvíme bez barvy pokud si to někdo sežene jinde atd...

S tou kvalitou je to to samé, všechno je to o ceně takže sílu materiálu a detaily bych taky řešil individuálně, tak i samozřejmě stroje.
To co mám já udělané je tak abych do jedné místnosti nandal co nejvíce strojů a možností což jste asi viděli.
Teď to mám sice ve dvou místnostech ale bylo to všechno v jedné 3,5x5,5m a dalo se tam opravdu skoro všechno. Občas je třeba něco posunout, přidělat, zasunout a přenést ale jinak je tam takřka vše.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 12:29 pm    Předmět: Re: fotky Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Tak jsme to zhruba nafotili, jsou tam i popisky

http://www.nonze.cz/profil/josefvrabec/fotogalerie/dir_0105200002-2013_photo/

Berte to jako náčrt toho jak zhruba to vypadá, né jak to vypadat musí. Berte v úvahu že jsem toto všechno měl v jedné místnosti paneláku, takže některé věci jsou řešené i s ohledem na tyto dispozice a také na ušetření a kombinaci mezi sebou.
Jak jsem psal, všechno by to pak bylo více o domluvě co a jak.
Je pochopitelné že pokud by někdo chtěl něco více universálního jako to mám já, je nutno počítat s tím že jedna věc sice poslouží na třeba dvě tři věci ale zase nebudou tak dokonalé jako jedna samotná.
Vždy je to určitá věc kompromisu mezi použitím, velikostí a cenou...

Ten "zemni drzak" je nutne ukotvit na pevno do zeme, nebo by sla vymyslet i mobilni varianta, napriklad se zatizenim kotoucu apod.? Odpoved klidne i via PM.
Pepa

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vymyslet se dá cokoliv, tomu se nebráním, jem mi to přijde dost "neekonomické" zatěžovat ten držák třeba 300Kg aby se to nehlo, jednak by to muselo být dost velké, teda podle použití, já na tom dělám ještě glute ham reims nebo jak se to píše tak že si na ten držák položíme ten "bobík" a dole se to propojí. Do bobíku se dají nožní opěrky.
A když bych vzal že by někdo měl 100Kg a dělal na tom třeba toto... Jednak by museli být ty držáky na kotouče ještě dost od té sedačky, takže šířka přez metr, no a vůbec...

Takhle to mam na dvou silných vrutech do hmoždinek do betonu a pro sichr jsem to měl jestě ty hmoždinky zalepené epoxidem. Když jsme se stěhovali, byl to sakra problém vyndat :-D
Zlomenej šroubovák, nakonec jsem to musel odvrtat a vytrhat zbytek i s betonem.
Pepa

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 3:37 pm    Předmět: Dodatek Odpovědět s citátem

Ahojte,

chtěl bych jen oznámit že na výše uvedeném tématu intenzivně pracuji. Již bych měl mít všechno potřebné strojní vybavení, dokonce i o něco víc než jsem původně čekal.
Chtěl bych pochopitelně nabízet výrobky ještě kvalitnější než jsem sám sobě udělal, což vyžaduje i lepší vybavení.
Však jsem tu svoji posilovnu vytvořil jen pomocí flexy, půjčené svářečky a ruční vrtačky.

Dnes jsem podstatně lépe vybaven, ještě si dodělávám nějaké příslušenství, v příštím týdnu také plánuju nějaké dovylepšení multipressu abych byl schopen zhodnotit rozdíly v kvalitě a pak mohl případně nabídnout obě varianty.

Měl jsem nějaké dotazy, potýkal jsem se jedním problémem a to byla moje lokalita (Cheb - západ čech) nicméně počítám samozřejmě s tím že většina lidí si proto nepřijede a budu muset ještě dozajistit nějakou odesílací službu, možná PPL ale spíš asi Gais jelikož půjde o větší věci.

Samozřejmě pokud si to někdo případně odveze sám, ti lépe pro obě strany. Také nabízím možnost přijet, vyzkoušet věci v mé posilovně a případně dořešit proporce.
Sám jsem řešil jak do co nejmenšího místa dostat co nejvíc, takže to občas sehraje svoji roli při rozměrech a částečném komfortu používání, to je doufám samozřejmé.

Pokud by tedy někdo měl předběžně zájem, je možné už se nějak domluvit, ale zatím případné prosím o schovívavost s časem výroby. Zatím to budu mít jako druhou, no spíš třetí práci :-D, tažke určitě nemohu všem slíbít týden dodání.
Časem pokud by to šlo, určitě bych rád měl toto jako trvalou práci, nicméně již teď mohu případně dodat účet, přidal jsem si to k živnosti.

Takže v případně potřeby pište kdyžtak na admin@josefvrabec.cz , nevim kolik lidí to bude akceptovat, ale myslím že bych požadoval vždy nějakou zálohu na materiál, bohužel ani mé finančí možnosti nejsou nevyčerpatelné, respektive jsou spíš už tak překonané... Ale opět mohu doložit doklad.

Díky za přečtení a svalu zdar!
opinena

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
mozna jsem to nekde prehledl,chtel bych se zeptat,v jakem programu si pripravujes nakresy pred samotnou vyrobou ?

diky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabídka posilovacích strojů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: