|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
Sluší Ti to...no a o těch svalech si může většina z nás nechat zdát. Krásná postava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
mária je prostě božská _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 6:30 am Předmět: |
|
|
zase jeden samoponek v trenkach
ale ted vazne:
superhasic!
zada dokonale, muze za to ta silena hrazda?? musi to byt docela peko delat shyby na encem takovem
takhle nejak si predstavuju altetickou funkcni formu! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
Tahle forma se mi taky moc líbí.
Přihoď ještě výšku a váhu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:11 am Předmět: |
|
|
Tak přihodím něco i já, je to focené asi 3 dny zpět. Před Moravou v dorostencích, mám problém s nohama, 4 měsíce diety, měsíc a půl dvoufázově a prostě vršek jede dolů a nohy ne, přitom na těch nohách bylo 2x míň tuku jak na vršku...Nevím už si rady, zkouším teďka intervalový trénink na posledních 10 dní před superkompenzačkou. Pomáhá to, ale už to asi nestihnu doklepat, no...aspoň ten vršek. Strašně mě to sere :D. Nikdy by mě nenapadlo, že bude s nohama taková obtíž, poučení pro příště. Jinak asi 20 kilo dole, nějak tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
forma vypada docela dobre
ale proc sundavas tolik?
respective, ma cenu nabrat tolik bordelu??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
V lednu 2011 jsem onemocněl zákeřnými nemocemi a málem jsem šel na chemoterapie a kostní dřeň, musel jsem držet striktní jaterní dietu 6 měsíců, bez cvičení a fyzické námahy, obrovský problém s krví, játrama a slezinou. Až jsem se vyléčil, začal jsem cvičit, ze začátku doma a začal nabírat kvalitně, pak jsem nevěděl nic o stravě ještě a začlo do lézt do tuku, do února, března 2012 jsem nabral dost tuků, ale také hodně svalů, pak jsem tuk už udržoval rovnoměrně a nabíral svaly, ale toho tuku jsem nabral dost. Takže teďka jsem to musel rysnout z tohoto. To jsem ještě ani netušil, že se budu někde chystat na soutěž a že budu mít další dietu...Kdybych to věděl, nenabral bych tolik, taky jsem začínal jako každý jiný
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | V lednu 2011 jsem onemocněl zákeřnými nemocemi a málem jsem šel na chemoterapie a kostní dřeň, musel jsem držet striktní jaterní dietu 6 měsíců, bez cvičení a fyzické námahy, obrovský problém s krví, játrama a slezinou. Až jsem se vyléčil, začal jsem cvičit, ze začátku doma a začal nabírat kvalitně, pak jsem nevěděl nic o stravě ještě a začlo do lézt do tuku, do února, března 2012 jsem nabral dost tuků, ale také hodně svalů, pak jsem tuk už udržoval rovnoměrně a nabíral svaly, ale toho tuku jsem nabral dost. Takže teďka jsem to musel rysnout z tohoto. To jsem ještě ani netušil, že se budu někde chystat na soutěž a že budu mít další dietu...Kdybych to věděl, nenabral bych tolik, taky jsem začínal jako každý jiný |
jasne
ale jde si to hlidat
ja se omlouvam, myslle jsem ze ses proste zprasil, protoze jsi chtel objem za kazdou cenu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Tyo na Radoma jsem se těšil. Super forma teda  a věřím, že ty nohy ještě kapku dotáhneš
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
V pohodě, jak jsem psal výše, poučení pro příště, teďka udělám kvalitní objem! Jinak díky moc :). Shootere, taky doufám, ten intervalový trénink je peklo. Snad se zadaří :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | zase jeden samoponek v trenkach
ale ted vazne:
superhasic!
zada dokonale, muze za to ta silena hrazda?? musi to byt docela peko delat shyby na encem takovem
takhle nejak si predstavuju altetickou funkcni formu! |
diky, nabudúce skúsim nejaké tanga No ten nápad s hrazdou vznikol tak spontánne. Keďže som doma nemal kde cvičiť zhyby, tak ma napadlo zhodiť box. vrece a zavesiť tam hento Zo začiatku som sa čudoval prečo mi idú v posilke zhyby celkom hladko a doma som akýsi zoslabnutý, potom som si uvedomil že to bude asi tým uchytením
|
|
| nahoru |
|
 |
Le0nidas

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Tahle forma se mi taky moc líbí.
Přihoď ještě výšku a váhu :) |
výška 1,96 m váha: 96 kg. Diky, no mojím cieľom je aspoň 101 kg, len mám obavy ako to bude potom s kondičkou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|