Takove to nakopnuti panvi se snad nikdy nenaucim, vubec nevim jak na to a deje se to i pri trzich, taky si rikam jak by to bylo krasne to vytahnout jen do 1/2 drahy a pak udelat celni drep. At zije powerclean nejhorsi moznou technikou
Takove to nakopnuti panvi se snad nikdy nenaucim, vubec nevim jak na to a deje se to i pri trzich, taky si rikam jak by to bylo krasne to vytahnout jen do 1/2 drahy a pak udelat celni drep. At zije powerclean nejhorsi moznou technikou
:D já chci už dva roky najít koule a zajít do vzperačskýho oddílu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Na Eurosportu vysílají pravidelně docela zajímavý 15 minutový pořad o crossfitu The Box. Představují v něm tělocvičny a vyznavače crossfitu z celého světa. Celkem zajímavé a všem příznivcům doporučuji.
Tak prvni den regionalek mi pripada pomerne hodne lehky, je mi jasne kdo bude jeden z top world-wide v Event #2 (Rich :D), myslim, si, ze tady budou opet hodne vyrovnane vykony a uvidime neco jako ty world recordy na Diane minuly rok
Tak uz je to cele, myslim, ze nezklamali, prvni den takove pekne rozehrati a druhy + treti den je fakt brutalni . Ale co jsem se dival i na regionalky z minulych let, tak to tam taky pekne prehaneli, holt na CF Games se dostanou jen ti nej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru