Zaslal: ne květen 05, 2013 9:07 am Předmět: Re: Nemoc a Bcaa
Pavel95 napsal:
čau lidi, chtěl bych se zeptat když jsem ted nemocnej a nebudu chodit do posilovny jestli mám vysadit BCAA nebo jestli je mám brát nadále.
Stravu a doplňky uprav podle denních potřeb organismu.Obecně bych dal trochu víc sacharidů pro regeneraci a léčení těla,BCAA nemusíš,ale protein bych v lehčích dávkách dával.
Zaslal: ne květen 05, 2013 9:08 am Předmět: Re: Nemoc a Bcaa
Bara napsal:
Pavel95 napsal:
čau lidi, chtěl bych se zeptat když jsem ted nemocnej a nebudu chodit do posilovny jestli mám vysadit BCAA nebo jestli je mám brát nadále.
Stravu a doplňky uprav podle denních potřeb organismu.Obecně bych dal trochu víc sacharidů pro regeneraci a léčení těla,BCAA nemusíš,ale protein bych v lehčích dávkách dával.
Zaslal: ne květen 05, 2013 9:16 am Předmět: Re: Nemoc a Bcaa
Bara napsal:
Pavel95 napsal:
Nejsou spíš bílkoviny dobrý na regeneraci a léčení těla?
Zaslal: ne květen 05, 2013 10:05 am Předmět: Re: Nemoc a Bcaa
guruhonza napsal:
Bara napsal:
Pavel95 napsal:
Nejsou spíš bílkoviny dobrý na regeneraci a léčení těla?
Já to teda vždycky dělal tak, že jsem zvýšil sacharidy ať má tělo energii (při nemoci je oslabené) a bílkoviny jsem nechal stejně jako vždycky (spíš více... bílk. podporují imunitu, tvorbu bunek atd...) + vitamíny v podobě ovoce, toť moje verze, zajímal by mě na to názor ostatních :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru