|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
jnerez: kdo to je? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
vyzerá výborne dievča _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov : viz guruhonza
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Znáte nějaký pravidla pro soutěžení v kulturistice pro transsexualy? Právě mi někdo poslal tenhle profil
https://www.facebook.com/vera.mikulcova/photos
a já (a nechci nikoho urážet, nebo tak) jen prostě nevěřím, že tohle je vážně ženská. Úplně mě to šokovalo a nic takovýho sem v životě neviděl. Nebo to vážně je a vždy byla ženská?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 11, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
No mě to až tak nešokuje, 95% "žen" (až na výjimky, viz výše) z tohodle topicu jsou extrémy, už hormonálně ženami nejsou a odráží se to ve fyzické stavbě a obličeji, někdy méně, jindy více. Vsaď se, že kdyby si pořídila plastový prsa, tak by po ní jnerez vyjel :).
Však je to přece první krok při změně pohlaví z ženy na muže - nadopování testosteronem, to, že pak provedou ještě "kosmetickou" změnu (operaci pohlaví), už je jen pro dobrý pocit z "nového" těla. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so květen 11, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | No mě to až tak nešokuje, 95% "žen" (až na výjimky, viz výše) z tohodle topicu jsou extrémy, už hormonálně ženami nejsou a odráží se to ve fyzické stavbě a obličeji, někdy méně, jindy více. Vsaď se, že kdyby si pořídila plastový prsa, tak by po ní jnerez vyjel :).
Však je to přece první krok při změně pohlaví z ženy na muže - nadopování testosteronem, to, že pak provedou ještě "kosmetickou" změnu (operaci pohlaví), už je jen pro dobrý pocit z "nového" těla. |
Hele ja sem mozna mirne ujetej, ale taky mam svuj vkus a nelibi se mi vsechno. Ted se me to fakt dotklo. Vera Mikulcova opravdu jako ne, to je s prominutim hn..
Nehazel bych ji do jednoho pytle s ostatnima kulturistkama, protoze je lesbicka a myslim, ze je zcela jasne koho ve vztahu predstavuje. Ale je to samozrejme jeji vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so květen 11, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Nj, tak promiň, už do tebe rýpat nebudu. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so květen 11, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Znáte nějaký pravidla pro soutěžení v kulturistice pro transsexualy? Právě mi někdo poslal tenhle profil
https://www.facebook.com/vera.mikulcova/photos
a já (a nechci nikoho urážet, nebo tak) jen prostě nevěřím, že tohle je vážně ženská. Úplně mě to šokovalo a nic takovýho sem v životě neviděl. Nebo to vážně je a vždy byla ženská? |
Guru, pro mě to byl šok na předminulé pohárovce kondičáků v Brně. Věra tam byla v off-season a když tam uvaděč řekl, že je to Věra Mikulcová, tak jsem nechápal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: so květen 11, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Za mě taky jednoznačně chlap.. nebo bejvalej chlap  když se podíváte na fotky kde je společně s ostatníma závodnicema tak tu postavu má prostě jinou - mužskou.. to mi nikdo nevymluví
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 11, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 11, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|