Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez: kdo to je?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro facebook nadšence takhle

https://www.facebook.com/karina.akmens?fref=ts

maria

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyzerá výborne dievča
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: po květen 06, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov : viz guruhonza
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 10, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bella Falcovi a její slušivý tílko =)

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znáte nějaký pravidla pro soutěžení v kulturistice pro transsexualy? Právě mi někdo poslal tenhle profil
https://www.facebook.com/vera.mikulcova/photos

a já (a nechci nikoho urážet, nebo tak) jen prostě nevěřím, že tohle je vážně ženská. Úplně mě to šokovalo a nic takovýho sem v životě neviděl. Nebo to vážně je a vždy byla ženská?
Lunreal

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě to až tak nešokuje, 95% "žen" (až na výjimky, viz výše) z tohodle topicu jsou extrémy, už hormonálně ženami nejsou a odráží se to ve fyzické stavbě a obličeji, někdy méně, jindy více. Vsaď se, že kdyby si pořídila plastový prsa, tak by po ní jnerez vyjel :).
Však je to přece první krok při změně pohlaví z ženy na muže - nadopování testosteronem, to, že pak provedou ještě "kosmetickou" změnu (operaci pohlaví), už je jen pro dobrý pocit z "nového" těla.
jnerez

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
No mě to až tak nešokuje, 95% "žen" (až na výjimky, viz výše) z tohodle topicu jsou extrémy, už hormonálně ženami nejsou a odráží se to ve fyzické stavbě a obličeji, někdy méně, jindy více. Vsaď se, že kdyby si pořídila plastový prsa, tak by po ní jnerez vyjel :).
Však je to přece první krok při změně pohlaví z ženy na muže - nadopování testosteronem, to, že pak provedou ještě "kosmetickou" změnu (operaci pohlaví), už je jen pro dobrý pocit z "nového" těla.

Hele ja sem mozna mirne ujetej, ale taky mam svuj vkus a nelibi se mi vsechno. Ted se me to fakt dotklo. Vera Mikulcova opravdu jako ne, to je s prominutim hn..
Nehazel bych ji do jednoho pytle s ostatnima kulturistkama, protoze je lesbicka a myslim, ze je zcela jasne koho ve vztahu predstavuje. Ale je to samozrejme jeji vec.
Lunreal

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, tak promiň, už do tebe rýpat nebudu.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Znáte nějaký pravidla pro soutěžení v kulturistice pro transsexualy? Právě mi někdo poslal tenhle profil
https://www.facebook.com/vera.mikulcova/photos

a já (a nechci nikoho urážet, nebo tak) jen prostě nevěřím, že tohle je vážně ženská. Úplně mě to šokovalo a nic takovýho sem v životě neviděl. Nebo to vážně je a vždy byla ženská?

Guru, pro mě to byl šok na předminulé pohárovce kondičáků v Brně. Věra tam byla v off-season a když tam uvaděč řekl, že je to Věra Mikulcová, tak jsem nechápal.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm, však je to chlap (podívejte se na tu muskulaturu a stavbu těla), který si myslí a vydává se za ženskou, nebo snad ne? Jak vůbec někdo takový může soupeřit společně s pravými ženami?
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě taky jednoznačně chlap.. nebo bejvalej chlap když se podíváte na fotky kde je společně s ostatníma závodnicema tak tu postavu má prostě jinou - mužskou.. to mi nikdo nevymluví
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je mikulcová ne? Nevím kdy to bylo, ale ronnie dával její aktuální fotky na FB a to byla ještě větší nálož. Nejspíš už je ten článek s ní ale dávno fuč.
EDIT: nebyl to ronnie, je to tady:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=372461546197524&set=a.197494823694198.39366.190629284380752&type=1&ref=nf
Bara

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věra je jiná a je svá,ale tenhle sport miluje a je v něm dobrá.Teď jsem s ní mluvil krátce na MČR a ona je v pohodě.Pokud berete ty cizinky jako profi,tak berte stejně i Věru.Její život,její volba a je tak šťastná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: