|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Dneska jsem zkoušel tlačit samotnou rýži...to je ale humáč |
To ja bych se zase samotne ryze mohl uzrat :) Ale jen basmati nebo jasminove a samozrejme sypane a spravne uvarene (coz dela 50% toho, jak ryze chutna). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Dneska jsem zkoušel tlačit samotnou rýži...to je ale humáč |
To ja bych se zase samotne ryze mohl uzrat :) Ale jen basmati nebo jasminove a samozrejme sypane a spravne uvarene (coz dela 50% toho, jak ryze chutna). |
Brno, Olomoucká, vietnamská jasmínová uplně samotnou klidně půl kila na posezení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Tu samotnou ryzi taky budu muset skusit, ale s varenim jinaci nez sackove nemam zadny skusenosti, zvladne to obycejnej hrnec s jednoduchym dnem ? Ma se to michat nebo jen dat spravny pomer vody a ryze ? Napriklad pro basmati, ktere mam doma balicek z lidlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Tu samotnou ryzi taky budu muset skusit, ale s varenim jinaci nez sackove nemam zadny skusenosti, zvladne to obycejnej hrnec s jednoduchym dnem ? Ma se to michat nebo jen dat spravny pomer vody a ryze ? Napriklad pro basmati, ktere mam doma balicek z lidlu. |
Ano spravny pomer vody je dost dulezity. Ja mam ozkouseno prave u te basmati z Lidlu, ze na 100g syrove ryze presne 0,5l vody, dam to do tlakoveho hrnce do mikrovlnky http://www.zbozi.cz/vyrobek/tescoma-tlakovy-hrnec-microline-2-5-l-340166-00/ a na 22 minut na max vykon, coz je myslim 700w. Takto je pro me ryze nejidealnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | | Tu samotnou ryzi taky budu muset skusit, ale s varenim jinaci nez sackove nemam zadny skusenosti, zvladne to obycejnej hrnec s jednoduchym dnem ? Ma se to michat nebo jen dat spravny pomer vody a ryze ? Napriklad pro basmati, ktere mam doma balicek z lidlu. |
Ano spravny pomer vody je dost dulezity. Ja mam ozkouseno prave u te basmati z Lidlu, ze na 100g syrove ryze presne 0,5l vody, dam to do tlakoveho hrnce do mikrovlnky http://www.zbozi.cz/vyrobek/tescoma-tlakovy-hrnec-microline-2-5-l-340166-00/ a na 22 minut na max vykon, coz je myslim 700w. Takto je pro me ryze nejidealnejsi. |
Já to dělám přez hrníček, vezmu malý hrníček a naberu plný rýže a pak vím, že 1 hrníček rýže = 1,5 hrníčku vody :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Jo ja taky :) 100g ryze si odvazim na vaze a na tu vodu mam takovej hrnicek, kterej uz pouzivam jen na to. Na tech 100g jsu to presne 2 skoro plne hrnky vody a kdyz jsem to jednou meril, tak je to presne pul litru. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Oddo napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | Dneska jsem zkoušel tlačit samotnou rýži...to je ale humáč |
To ja bych se zase samotne ryze mohl uzrat :) Ale jen basmati nebo jasminove a samozrejme sypane a spravne uvarene (coz dela 50% toho, jak ryze chutna). |
Brno, Olomoucká, vietnamská jasmínová uplně samotnou klidně půl kila na posezení |
jak rikas
a nebo ji uvarit v mlece s rozinkama a vanilkovym cukrem |
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak já si do ní dávám jahody a je to perfektní, ale včera jsem se chtěl hecnout a bylo to moc fuj  Ale je fakt, že to byla obyč. sypaná rýže z Lidlu...ale když k ní mám maso, tak mi přijde strašně dobrá :)
2.5.2013
Dieta - den 80.
TRÉNINK 1 - Kardio, Strečink
Běh
čistýho běhu tak 20 minut
Strečink
hlavně nohy po tom včerejšku, měl jsem to v plánu trošku jinak, ale jelikož zrovna dneska muselo napršet, tak jsem se nemohl válet po zemi a to mi zkazilo plány
Vždycky jsem kousel běžel a pak chvíli protahoval, spíš takovej klasickej pozápasovej trénink, akorát mi chyběla ta vířivka a sauna potom. Šel jsem spíš proto, že když jsem nešel po minulým zápase tak jsem to nějak furt nemohl rozchodit  Ve srovnání s tím jaký kardio dávám jindy mi přijde, že se tady tomu ani kardio říkat nedalo, ale když vidím, co někteří lidi nazývají kardiem, tak si myslím, že to moje dnešní by obstálo ještě velmi důstojně
TRÉNINK 2 - Břicho, Záda
Břicho
5 sérií během tréninku
Přítahy v předklonu
5 x 7 x 80kg
Stahování kladky
15 x 40kg
12 x 50kg
9 x 60kg
15 x 40kg
Přítahy s JČ (každá ruka)
4 x 10 x 40kg
Stahování kladky jednou rukou (každá ruka)
12 x 30kg
10 x 35kg
8 x 40kg
12 x 30kg
Přítahy spodní kladky
12 x 40kg
10 x 50kg
10 x 60kg
12 x 40kg
Hyperextenze
3 x 12
No...nula no  U přítahů s VČ jsem snížil váhu a přidal v každé sérii jedno opáčko. Už minule to stálo za prd a dneska ten střed těla je docela rozbitej po včerejším zápase.
JÍDELNÍČEK - 0g S
11:00 5g BCAA, Multi Mega Sport 1tbl, vitamin C 500mg, 200mg kofeinu, 10mg synefrinu
11:30 TRÉNINK 1
12:45 odměrka proteinu
13:45 165g kuřecí, zelenina
16:30 165g kuřecí, zelenina
18:00 5g BCAA, vitamin C 500mg, 200mg kofeinu, 10mg synefrinu
18:45 TRÉNINK 2
19:45 odměrka proteinu
20:15 165g kuřecí, zelenina
22:30 250g tvarohu, 3tbl sladidla, vitamin C 500mg
Dneska jsem si strašně přispal  Ale nevadí, aspoň bude ten den s tou zasranou nulou kratší
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
3.5.2013
Dieta - den 81.
TRÉNINK - Břicho, Hrudník
Břicho
6 sérií během tréninku
Tlaky s JČ mírně hlavou nahoru
5 x 6 x 30kg
Tlaky s JČ hlavou nahoru
10 x 22kg
8 x 26kg
6 x 30kg
10 x 22kg
+10 x 14kg
Kliky na bradlech
4 x 10
Rozpažky hlavou nahoru
3 x 10 + 10 x 12kg + 8kg
Spodní protisměrky v kleče
4 x 10 x 15kg
Miluju tréninky v tuhle hodinu, v posilce pár lidí, skoro všechno volný, trénink poměrně rychlej, navíc po snídani byla i nějaká energie, takže jsem spokojenej. Nevím čím to je, ale včera i dneska jsem se při tréninku extrémně potil, potím se vždycky, ale ne tak jako teď ty dva dny, tam stačilo chytnout činky na první sérii a už ze mě teklo. Kardio asi dneska nic, možná večer, ale spíš ne, mám dneska v plánu se věnovat přítelkyni, kterou poslední dobou kvůli škole, tréninkům, fotbalu a práci dost zanedbávám  Ale tak kdyby jsme přišli domů v nějakej rozumnej čas, tak se možná půjdu proběhnout...
JÍDELNÍČEK - 100g S
8:30 sáček ovesné kaše, 35g vloček, Multi Mega Sport 1tbl
10:15 5g BCAA, vitamin C 500mg, 200mg kofeinu, 10mg synefrinu
10:45 TRÉNINK
11:45 odměrka proteinu
12:30 165g kuřecí, 50g rýže
15:30 165g kuřecí, zelenina
17:00 odměrka proteinu
...o tom co bylo dál radši nebudem mluvit  Prostě jsem kokot, prohrál jsem sázku, nic víc, zítra pokračuju klasicky 200g S :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so květen 04, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
Jelikož mám před státnicema, přijímačkama a vedoucí bakalářky si trošku uletěl, tak teď budu muset bohužel všechno tak nějak omezit...dlouho jsem nad tím rozmýšlel, ale udělám to, dieta nikam neuteče a jsou důležitější věci než mít v létě kostky na břiše
Takže se teď na nějakou dobu vykašlu na dietu - tím nemyslím se prasit, ale jíst tak nějak normálně, pestře, aby mě to jídlo chutnalo a hlavně jsem měl dost energie a dokázal se soustředit. Budu jíst vyloženě podle pocitu. Suplementy budu brát jako do teď.
Trénink musím taky omezit, vidím to tak obden, ale spíš jak mě to bude vycházet. Ideálně tak, že budu jeden den třeba cvičit, druhej si zajdu na brusle, aby i tohle bylo pestrý. Ale dvoufázovky už asi budou jen minimálně. Split rozdělím spíš nějak objemově, aby se mi to vešlo tak do 3 tréninků i s nohama.
Dostal jsem dolů 15kg, což není úplně zlý. Nebudu plánovat to, že se k dietě vrátím i když bych chtěl když už jsem to tak pěkně rozjel, prostě to teď nechám všechno osudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
5.5.2013
BŘICHO, NOHY, RAMENA
Břicho
cca 5-6 sérií
Dřepy
15 x 60kg
12 x 80kg
10 x 100kg
8 x 110kg
15 x 60kg
Předkopy
15 x 25kg
12 x 35kg
10 x 45kg
15 x 25kg
Zákopy
15 x 25kg
12 x 35kg
10 x 45kg
15 x 25kg
Výpony ve stoje
15 x 30kg
12 x 40kg
10 x 50kg
15 x 30kg
Tlaky s JČ
15 x 20kg
12 x 22kg
10 x 24kg
8 x 26kg
15 x 20kg
Zapažování
15 x 10kg
12 x 12kg
10 x 14kg
15 x 10kg
Rozpažování
15 x 8kg
12 x 10kg
10 x 12kg
15 x 8kg
Tak takhle nějak to bude vypadat, jedna menší jedna větší partie, 4 cviky na větší, 3 na menší, břicho, silovej trénink asi obden.
Šel jsem po docela dlouhé době na dřepy a říkal jsem si, že 100kg bude maximální meta pro takovejch 5-6 opakování, ale podcenil jsem svoje nožiska, který i když trochu splaskly, tak v nich pořád něco je...uvidím co mi řeknou zítra
KARDIO
běh 45 minut
Paráda, už jsem zapomněl jaký to je jít běhat s hromadou energie  Hodně svižnej běh, perfektní počasí, krásně se dýchalo...
JÍDELNÍČEK
8:15 3 bílky, 1 žloutek, tortilla (40g), plátek toustovýho sýra, kapka kečupu, sáček ovesné kaše, káva, Multi Mega Sport 1tbl
10:00 5g BCAA, vitamin C 500mg, 200mg kofeinu, 10 mg synefrinu
10:30 TRÉNINK
12:00 odměrka proteinu
12:30 200g kuřecí, 100g rýže
16:30 domácí pizza (120g vloček, 130g šunky, 50g eidamu, 2 menší rajčata, cibule, kečup, česnek, majoránka)
19:30 KARDIO
20:30 200g kuřecí, brambory
23:00 250g tvarohu, 3tbl sladidla, vitamin C 500mg
Nevím jestli budu jídelníčky psát každej den, ale budu se snažit aby byly pestrý a abych měl z každýho jídla radost a energii, kterou potřebuju. Třeba dnešní snídaně byla naprosto famózní
Té pizzy bylo zbytečně moc, příště jí udělám tak z půlky toho co jsem tam napral dneska a vůbec toho jídla uberu, jediný co bylo akorát byla snídaně a oběd, pak už jsem se cítil strašně přežraně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po květen 06, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem úspěšně zvládl poslední zkoušku bakalářskýho studia, teď už jen boj s bakalářkou a státnicema...
Dávám dneska takovej oddech, moc jsem toho nesnědl, strávil jsem půl dne ve škole, takže se půjdu večer proběhnout a zítra posilka a konečně nějakej jídelníček, co bude dávat trochu smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: po květen 06, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Korny až budeš dělat příště tu pizzu, tak jy vyfoŤ prosím a hoď ji sem, moc by mě zajímalo jak vypadala z vloček ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po květen 06, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Korny až budeš dělat příště tu pizzu, tak jy vyfoŤ prosím a hoď ji sem, moc by mě zajímalo jak vypadala z vloček ;-) |
mám to v plánu zítra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|