Jaké suplementy pro uvolňování HGH?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaké suplementy pro uvolňování HGH?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaké suplementy pro uvolňování HGH?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Shadoww

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Shadoww napsal:
Pr!nc napsal:
Jak jsi prisel na l-dopu?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1278188
A koneckonců lidové zkušenosti efekt potvrzují.

Piš častěji
Hmm takže teoreticky: Mucuna pruriens extrakt z Vitanaturae nebo kde by se to dalo sehnat kromě doktorů. ?

Prodává se i 98% třeba od Synthetic supplements, což už má s extraktem pramálo společného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
RavenStalker napsal:
Magumi to co píšeš jsem právě myslel že platí o testosteronu, komplexní cviky, těžké váhy, velké pauzy, naopak víc op a krátké pauzy vylučují HGH aspoň jsem to tak někde četl. Tak čemu mám věřit.

Máš pravdu, je to obráceně, přepsal jsem se, při kratších intervalech se vylučuje víc HGH. Ale tyhle momentální, krátkodobé výkyvy stejně nehrají při nabírání svalů žádnou roli.

Ano, četl jsem že výsledek je jen dočasný a poté si tělo zase zvykne. Takže cesta je jako u všeho střídat to - občas těžké váhy, dlouhé pauzy - TES a jindy krátké pauzy lehčí váhy a více op HGH :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaké suplementy pro uvolňování HGH? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: