|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shadoww

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: |
Piš častěji
Hmm takže teoreticky: Mucuna pruriens extrakt z Vitanaturae nebo kde by se to dalo sehnat kromě doktorů. ? |
Prodává se i 98% třeba od Synthetic supplements, což už má s extraktem pramálo společného
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | RavenStalker napsal: | | Magumi to co píšeš jsem právě myslel že platí o testosteronu, komplexní cviky, těžké váhy, velké pauzy, naopak víc op a krátké pauzy vylučují HGH aspoň jsem to tak někde četl. Tak čemu mám věřit. |
Máš pravdu, je to obráceně, přepsal jsem se, při kratších intervalech se vylučuje víc HGH. Ale tyhle momentální, krátkodobé výkyvy stejně nehrají při nabírání svalů žádnou roli. |
Ano, četl jsem že výsledek je jen dočasný a poté si tělo zase zvykne. Takže cesta je jako u všeho střídat to - občas těžké váhy, dlouhé pauzy - TES a jindy krátké pauzy lehčí váhy a více op HGH :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|