tvrdy trenink vs. nemoci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tvrdy trenink vs. nemoci  Úvodní stránka -> Ostatní -> tvrdy trenink vs. nemoci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Urcite po tvrdem treninku jsi nachylnejsi na nemoci, ja sam jsem toho dukazem Je potreba vitaminy jinak bych byl nemocny porad
Jestli muzu poradit
http://imunita.heureka.cz/akuna-alveo-950-ml/
Mam s tim vyborne zkusenosti, je to ciste prirodni produkt, kdyz doberu tu lahvicku, tak mam o dost lepsi imunitu a jen tak me neco neskoli, muzu doporucit, cena je jaka je, ale je to jeden z top produktu

mě to přijde něco jako herbalife hadr, je to sbírané někde při měsíčku v úplňku, ale tak, když ti to funguje, radši si dám čínský nebo španělský česnek a českou cibuli...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a utopence a pivo
freshman

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry panove, ale nesdilim Vas nazor :) Ja s tim mam dobre zkusenosti a jako prevence je to dobre, cesnek si davam taky, akorat ten cinsky stoji za hovno teda. Jeste bych dodal teda ze nejsem zadny prodejce, jak by tu treba mohlo nekoho napadnout :D Ale po vleklych neustalych nachlazeni a nemoci mi toto na imunitu pomohlo narozdil treba od cesneku ktereho jsem konzumoval opravdu hodne i v nemoci tak i normalne, vyborna vec , ale tady to alveo opravdu pomohlo, kdo chche zkusi, kdo ne, jeho vec, me je to fuk

Jinak o herbalifu bych nesel, nahrazovat stravu tim co nabizeji oni opravdu nepotrebuju, ale tady ty byliny si za mesicku tezko nasbiram, aspon ze oni jo :D
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Sorry panove, ale nesdilim Vas nazor :) Ja s tim mam dobre zkusenosti a jako prevence je to dobre, cesnek si davam taky, akorat ten cinsky stoji za hovno teda. Jeste bych dodal teda ze nejsem zadny prodejce, jak by tu treba mohlo nekoho napadnout :D Ale po vleklych neustalych nachlazeni a nemoci mi toto na imunitu pomohlo narozdil treba od cesneku ktereho jsem konzumoval opravdu hodne i v nemoci tak i normalne, vyborna vec , ale tady to alveo opravdu pomohlo, kdo chche zkusi, kdo ne, jeho vec, me je to fuk

Jinak o herbalifu bych nesel, nahrazovat stravu tim co nabizeji oni opravdu nepotrebuju, ale tady ty byliny si za mesicku tezko nasbiram, aspon ze oni jo :D

Živý důkaž účinnosti placeba
jirdano

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mně hodně pomohly na imunitu probiotika. začal jsem je brát kvůli problémům s trávením, ale zjistil jsem že co je beru, tak jsem nebyl nemocnej, tak je mám pořád, jen je střídám od různých výrobců. i když občas cítím že na mně něco leze, tak ten den dám třeba 3-4g vitamínu c a další den je to ok

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tvrdy trenink vs. nemoci Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: