|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Dneska Prsa, triceps + 20min HIIT. V posilce docela nahovno, fotili tam zase od Extrifitu Hájka, tak tam bylo málo místa a moc lidí.
12:30 - 400gr hovězí, 1/3 brambory, kotel zeleniny
17:00- 2 doměrky proteinu, mlíko, borůvky = Protein Fluff
19:00 - 200gr hovězího, zelenina, jahody, banán.
- Mám pořád hodně energie, učím se, co to dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Crewe

|
Zaslal: st květen 01, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
Včera trénink: Záda/biceps
12:30 - 400gr vepřové panenky, 3x rácio, zelenina
17:00 - 500gr jahod, 500ml mléka, selský jogurt, 2 odměrky prpoteinu, 50gr ar. másla
19:00 - 200gr hovězího, zelenina
21:00 - 150gr vepřové kýty + chleba (čarodky)
Od dneška dávám pauzu ať jsem odpočatej. Trénink až v sobotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 01, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Ten jídelníček to je jako co? Kdy si měl ten trénink? Protože dát si na jednu porci 400g masa a zeleninu +3 racia, a potom tam poslat 500g jahod, 500ml mléka, jogurt a burákové máslo je uplně strašná hovadina |
Trénink jsem dokončil cca v 11:33 (Spíš 11:20) -Co se ti na tom nezdá?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st květen 01, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Oddo napsal: | Ten jídelníček to je jako co? Kdy si měl ten trénink? Protože dát si na jednu porci 400g masa a zeleninu +3 racia, a potom tam poslat 500g jahod, 500ml mléka, jogurt a burákové máslo je uplně strašná hovadina |
Trénink jsem dokončil cca v 11:33 (Spíš 11:20) -Co se ti na tom nezdá? |
Tak ty po tréninku, kdy je největší okno pro přijímání živin dáš hovězí, což je super, ale 3 racia tzn. vůbec žádné sacharidy. A za nějakých 5 hodin tam pošleš burákové máslo + selský jogurt = hodně tuků + jednoduché cukry z půl kila jahod + ještě mléko. To je prostě od základu špatně.
Trénink
Hovězí + rýže, zelenina
Jahody + trocha jogurtu
Nějaká ta večeře
a pak klidně to burákové máslo + selský jogurt
Pokud chceš sundat tuk, tak si prostě nemůžeš dovolit nejíst sachry po tréninku a pak tam poslat půl kila jahod v kombinaci s vysokotučnýma potravinama...
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes maturita. Potom jsem se šel odragovat (prsa, triceps + 30min kardio)
- včera strašně málo jídla. Večer jsem nebyl doma.
12:00 - 2 odměrky proteinu, 300ml mléka, 2 vejce, 250gr vloček,
14:30 - 200gr hovězí + 100gr vepřový + zelenina
18:30 - cottage + selský jogurt + 50gr. ar. másla.
- Zejtra čeština, ve škole budu dlouho, tak si dám volno. A začnu se už učit na ústní
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 7:38 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem se vážil a měřil, docela mě to potěšilo.
přes spodní břicho 86 (cíl je pod 80)
váha 88.5 (tu neřeším vůbec)
Jelikož to jde dolů pěkně, tak si ještě udělám v jídeláku systém, aby to šlo ještě líp.
Chtěl bych to mít takhle: ihned po tréninku 10gr bcca a až tak po hodině/hodině a půl mít 1. jídlo (hodně masa, + nějaký ty sachry, zelenina) 2. jídlo (cottage,jogurt,protein) 3. jídlo většinou menší porce masa se zeleninou + třeba ovoce na chuť
1. Jídlo by mělo být 60% ; 2. 20% ; 3% taky 20%
Supplementace: Tam jsem změnil akorát, jednu věc, že nedávám rybí tuk ráno na lačno (dávám ho jenom s 1. jídlem a k poslednímu) - celkem 4 tablety
+ Jedu granát 3 a 3 tablety - Jednu před tréninkem a druhou před/po 6 hodinách
Myslíte, že bych měl šumivej Vit. C + multivitamín dávkovat ráno na lačno, nebo je lepší s jídlem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
Záda, biceps + 30min kardio (mám otázku ohledně strečingu) - Když se chci protahovat po tréninku, měl bych se protahovat ihned po cvičení (před kardiem), nebo až po všem. Díky
12:30 - 400gr hovězího, 100gr rýže, brokolice
16:15 - 2 odměrky proteinu, 100gr špaget, pár racií s medem
19:00 - 250gr vepřopé panenky, zelenina
Koupil jsem si BCAA od cellucoru a nejspíš si koupím ještě od extrifitu. A ty budu dávat hlavně po tréninku, abych neplýtval ty od C., když i nakopnou.
Začínám se učit na ústní, takže padám do pořádnýho stereotipu, jelikož toho mám jako sraček. Má někdo nějakou osvědčenou metodu učení (Hlavně na ČJ?) - Přemýšlím, že si to nahraju do mobilu a budu to poslouchat při kardiu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út květen 07, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Dneska hrudnik/triceps. +30min kardio
13:00 - 200g hoveziho + kotel zeleniny
14:30 - trenink
16:30 - 150gr ryze, 400gr hoveziho, zelenina
20:00 - polotucny tvaroh, 100gr ar. Maslo
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 08, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
Dneska peklo den. Ráno: ramena, břicho, kardio 25min - Už tady jsem toho měl dost.
BCAA od cellucoru výborný.
13:00 - odměrka proteinu, bílek, 2 lžičky ar. máslo, mléko, banán
14:30 - 400gr kuřecí, 1/2 batátu, zelenina
19:00 - 200gr hovězí + zelenina
Zítra bude jenom 200gr kuřecí a celkově hlavně tuky, bude volno (no volno... - Kopání a vození hlíny)
Vůbec nebyl hlad, celou dobu jsem kopal a vozil hlínu, aby se mohlo sázet
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
Celej den jsem kopal (takže volno)
14:00 - 400gr kuřecího, zbytek batátu, zelenina, 100gr těstovin
17:00 - polotučný tvaroh, hrst mandlí
19:00 - 8 bílkůl, 2 žloutky, 60gr vloček
- Dochází mi granát. Takže na zbytek diety zařadím synephryme s kofeinem a snad se už konečně dostanu pod 80cm :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
Měřil jsem se a vážil
Přes spodní břicho: 85 (Až bude po maturitě a přijímačkách na vejšku, chtěl bych bejt na 80)
Váha: 88.5 (To mě dost těší, jelikož to jde přes břicho dolů a váha zůstáva)
Trénink: Záda (Podle Kaie), biceps, 20min kardio
13:30 - 400gr krutího, 150gr rýže, zelenina, Nevydržel jsem a po dlouhý době zhřešil :-D nakotlil jsem celý miňonky a půlku polmáčenejch
19:45 - 250gr kuřecího, hrst mandlí, zelenina, 50gr ar. másla
Byl jsem v kině, proto tak velký pauzy. Hlad vůbec nebyl
Došel mi granát, tak jsem začal brát synephryme + kafe.
OTÁZKY:
-Myslíte, že je lepší se protáhnout ihned po tréninku, ale před kardiem, nebo až po tréninku a po kardiu?
-Jak je možný, že po tréninku jsem vysekanej (lezou žíly) a jakmile jdu na kardio, tak se neskutečně zavodním (žíly víceméně nejsou vidět a úplně se mi nafoukne břicho)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes: Nohy
13:00 - 400gr kuřecího, 100gr rýže, zelenina
14:00 - 100gr ovesných vloček, odměrka proteinu, 200ml mléka, vajíčko
19:00 - hrst mandlí, selský jogurt,cottage, 50gr. ar. másla, zelenina
- Už bych měl zase omezit ty sacharidy. A dát aspoň 2 dny, co nejmíň. S tím to šlo dolů výborně. Až bude hovězí, tak pojedu bez sachrů.
Dochází mi proteiňák (používám ho už jen na vaření). Vyberu si nějakej zase. Spalovač teď mám. Rybí tuk už asi kupovat nebudu (taky dochází) a přemýšlím o ZMA. BCAA od cellucoru jsou výborný (vodní meloun) - jak žvejka :-D Asi si objednám ještě nějaký, ale budu muset zjistit jakou příchuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po květen 13, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Ramena/břicho + 30min kardio
13:00 - 400gr krutího masa, 50gr rýže, zelenina, 2x fitness chléb
16:00 - hrst mandlí, 50gr ar. másla
19:00 - 7bílků, 3 žloutky, 50gr vloček, 200ml mléka, odměrka proteinu, zeleninan
OTÁZKY:
-Myslíte, že je lepší se protáhnout ihned po tréninku, ale před kardiem, nebo až po tréninku a po kardiu?
-Jak je možný, že po tréninku jsem vysekanej (lezou žíly) a jakmile jdu na kardio, tak se neskutečně zavodním (žíly víceméně nejsou vidět a úplně se mi nafoukne břicho)
- Má cenu si kupovat ZMA?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|