|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Huteo
|
Zaslal: st květen 08, 2013 1:42 pm Předmět: Rada s jídelníčkem |
|
|
Zdravím, už nějaký ten měsíc dodržuji tenhle jídelníček, ale ne a ne přibrat... Síla jde jakž takž nahoru, ale vypadám furt stejně.
Výška 190 cm, váha 76,5 kg cca
Snídaně - 150 g muesli, cca 250-300 ml plnotučného mléka, banán
Svačina - 3 kaiserky, na každé plátek šunky a sýra, nějaká ta mrkev a paprika, gainer
Oběd - 150 g kuřecího, sáček rýže, salát z červeného zelí a řepy, banán
Svačina - 4 racio chlebíčky, gainer
Večeře - 500 g 3,5 % bílého jogurtu
Sem tam si dám ještě dalších 250-300 ml mléka, když si vzpomenu.
Budu rád, když mi tu poradíte, co je na tom špatně a jak to zlepšit :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: st květen 08, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
chlape to je jídelníček pro 50kg holku :D když nepřibíráš tak prostě žer víc ;) jez kvalitně, víc masa a příloh _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Kdybych chtěl teda přibrat, tak místo 5 jídel bych z toho měl tak jedno
Já bych to udělal následovně:
Snídaně mi přijde OK.
Svačina, to je jak svačina pro dítě do šestý třídy. Přidal bych tam třeba k nim Cottage, větší jogurt nebo v krajním případě i tvaroh (ale ten spíše večer). a Ještě bych se tam nebál přihodit víc ty šunky nebo sýra, tři plátky? Co to je?
Oběd ten je podle mne taky v cajku.
Svačina ... 4 racio chlebíčky? ... Tudy vlak nejede. Zase a opět, co třeba vejce, nebo tuňák k nim.
Večeře - jogurt 3,5% a 500g , to mi připomína Holandii, ta to měla myslím taky tak
No na tom nevidím nic moc špatnýho , ale já bych tam spíše volil tvaroh na večer než jogurt, ten bych řadil během dne.
Asi takhle to vidím ze svého pohledu
|
|
| nahoru |
|
 |
Huteo
|
Zaslal: st květen 08, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
OK, k těm kaiserkám nahodím Cottage a k chlebíčkům 2 vejce. Ono to Racio i tak dost zasytí s tím gainerem...
Každopádně díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
Tak gainer bych bral spíš po cvičení než ho zařazoval do normálního stravování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Huteo
|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
V den cvičení jej dávám po tréninku ale beru to každý den, vzhledem k tomu, že jsem nejspíš ektomorf, tak ať mám dostatek carbů a nemusím hltat půl kila špaget denně. To už bych fakt asi praskl...
Jinak ještě menší offtopic k tréninku.
Vzhledem k práci chodím cvičit 3-4 x týdně, záleží, jaké mám zrovna směny. Zatím jsem jel full-body trénink. Má cenu cvičit split, když nechodím pravidelně 4x?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st květen 08, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Full body spíš když chodíš 3x nebo míň týdně cvičit , já ho tak jezdím protože kombinuji 3x týdně fitko s kondičním během.
Ještě .... ten gainer, hele jako je to tvoje volba, ale jídlo je jídlo a doplněk je doplněk, přemlouvat tě tu jako nebudu, ale prostě i ten talíř špaget nenahradí.
Jídlo>doplněk a ať si reklamy říkaj co chtějí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|