Strava po operaci

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava po operaci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Strava po operaci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Koouky

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 8:22 pm    Předmět: Strava po operaci Odpovědět s citátem

Zdravím!
Prošla jsem snad celé forum, ale to, co bych potřebovala vědět jsem nenašla.
Před operací jsem dělala rýsovačku, nic velikýho si pod tím nepředstavujte, klasika běhy- délka i sprinty tak 5x denně, cvičení s vlastní váhou na hrazdě, abs apd .

Nyní jsem po operaci břicha- slepák. A to pro mě znamená nejmíň měsíc bez pohybu a nějakého namáhání
Takže mám dilema co jíst, když vlastně chci, aby se mi neztratily svaly a zároveň abych nenabrala tuky. Mám i nadále pít protein? Nebo brát nějaké doplňky?
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky za každou odpověď.

Ps. Je mi 18, chvilku jsem byla na sacharidových vlnách, jinak má strava byla vyvážená, převyšovaly bílkoviny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jirdano

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj názor je nestresovat se se stravou, jíst normální jídla v rozumné míře a bez suplementů. když se nebudeš cpát kalorickýma věcma, tak určitě nepřibereš (nebo jen minimálně). teď je důležitý se zotavit a pak to všechno doženeš během pár týdnů až začneš zase trénovat odpočatá a natěšená na pohyb
Vladik

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..pred rokem jsem si tim prosel, prasklej slepak..dostal jsem se pod kudlu za minutu 12..o)..celkem stesti...po tydnu jsem uz se celkem dobre uz hybal a trenoval - ne sebe..ale kliose.. strava nic tezkyho..dosatek vlakniny..streva jsem daval do kupy asi mesic a pul..daval jsem celkem velky davky laktobacilu..antibiotika co do me rvali mi odrovnali celej pajsl..strasili me srustama na streve a moznou kolikou a kylou..no nastesi je vse ok...jsi mladej..u tebe to pujde rychleji v cajk...o)
kid

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2013 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
..pred rokem jsem si tim prosel, prasklej slepak..dostal jsem se pod kudlu za minutu 12..o)..celkem stesti...po tydnu jsem uz se celkem dobre uz hybal a trenoval - ne sebe..ale kliose.. strava nic tezkyho..dosatek vlakniny..streva jsem daval do kupy asi mesic a pul..daval jsem celkem velky davky laktobacilu..antibiotika co do me rvali mi odrovnali celej pajsl..strasili me srustama na streve a moznou kolikou a kylou..no nastesi je vse ok...jsi mladej..u tebe to pujde rychleji v cajk...o)

Nekecej... Mně to ruplo před rokem a půl na vánoce. Přesně 24. prosince Super štedrý večer.

Po dvou měsících už jsem ani nevěděl, že se něco stalo. Ale hlídal jsem si cviky, kde jsem měl pocit, že se mi zvedá tlak v břišní dutině.

Dietu jsem nedržel, akorát už v té době jsem jel na tučnější stravu ala Kvašněvský řízlý s paleo. Už v nemocnici jsem tlačil smetanový jogurty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: