Na mě působí taky jako chytrá a schopná holka, protlouká se tak jak umí nejlíp a nemyslím si, že jí to jde špatně... ale celé to prostředí ve kterém se pohybuje je mi tak krajně nesympatické, že ji obdivovat rozhodně nemůžu.
A jestli je hezká, to je otázka vkusu, ten její našpulenej ksicht je vyloženě asexuální a co se týče postavy, žádnej zázrak ani hrůza. Ale je to "modelka", tak se automaticky bere jako "hezká".
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Ja nevim proc se nad tim pozastavujete. Spousta lidi v ceskem showbusinessu ma zalozenou zivnost na tom, ze ze sebe dela kretena. Vlastne, kdyz nad tim premyslim, nenapada me nikdo kdo by ho ze sebe nedelal. To je takova Ceska (a Slovenska) kultura..pak to vypada, ze jsme narod exotu. Nicmene v soukromy to byvaji prekvapive zabavni a intelignetni lide :)
Ja nevim proc se nad tim pozastavujete. Spousta lidi v ceskem showbusinessu ma zalozenou zivnost na tom, ze ze sebe dela kretena. Vlastne, kdyz nad tim premyslim, nenapada me nikdo kdo by ho ze sebe nedelal. To je takova Ceska (a Slovenska) kultura..pak to vypada, ze jsme narod exotu. Nicmene v soukromy to byvaji prekvapive zabavni a intelignetni lide :)
S tou ceskou a slovenskou kulturou je to take sebemrskacstvi (krasny to vyraz ). Vsade je kopa debilov, ktorych jediny tromf je urobit zo seba saska. A kraluje tomu USA
Podle mě je tupá a lidi ji žerou, že ze sebe dělá tupou kvůli mediím.
Lidi co se s ní setkali říkají že je chytrá, ale totálně arogantní kráva. Nevím jestli věřit tobě který jí soudíš na základě médií a nebo jim.
Nevím, ani se o ni nechci bavit a přikrmovat ji, je mi vlastně totálně u zadku a můj názor je ,že je škaredá a hloupá. Tím tě nechci nijak přesvědčovat, je to jen můj názor.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru