Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 154, 155, 156  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koľko vážiš? Si poriadne silný, veľká motivácia pre mňa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Minutové video a napnutej jsem byl víc, než u celýho videa s tím kultíkem z Eaglu.

Jak ty vůbec bereš bench press? Je to pro tebe hlavní cvik (objemově) na hrudník nebo triceps? Nebo je to cvik, ve kterém získáš sílu, kterou využiješ například u jednoruček k tomu, abys pak nabíral svaly spíš díky koncentrovanějším cvikům?

Já miluji základní cviky to jde na mně vidět . A je mi jedno jestli to je tlak rovna , nebo šikma ,mrtvoly, dřepy, Spíše nemám rad kladky ale myslím tim ty pacviky co vidíte jak uči treneří , ( kladka biceps, kladky rameny, kříženi lany a podobně je toho hromada ) ,
vrátím se k tvoji otázce . kdysi jsem neumněl ani pořádně cvičit techniku , tu jsem se naučil díky radám a vysvětlením některých osob . vše mně krásně vysvětlili a popsali .
bench beru jako zakladni cvik na horní čast těla ( trup )
Pokud používam střední uchop a plný rozsah pohybu tak krásně cítím prsa , triceps, přední delt, ( beru tento cvik jako budující objem ) ps : vždy pokladam činku na prsa , nejedu silovkářsky tlaky na břicho !! jiny cvik !! jine zapojení svalstva ,
Pak jedu bench na uzko dva druhy ( lokty při těle a lokty od těla ) kvuli ticepsu . na oběm
Pak sem tam zařadím hodně široký uchop ale málo kdy tam jde vaha dolu ale zato hodně procítím prsa .
Když jedu hodně do oběmu tak bench jedu jako prvni před jednoručky , duvod , asi bych mněl veliky problem dostat sam 100 kg jednoručky nahoru , při moji technice nehazovaní to křičí urazem , a ve fitku zase tolik borcu neni co ti podaj jednoručku 100 kg jen tak , Ale zato ty prsa s jednoručkama vice dostaneš dolu a tím více zatížíš v plnem rozsahu prsa ale nikdy nejedu do propnutych rukou ( asi víš o čem mluvím )
Na silovku se vubec nespecializuji protože ona ta síla leze sama . Jak tu někdo napsal maly sval male vahy , velke vahy velke svaly .
Ale určitě si zase odzkočím na RAW republiku ( IPF ) , ale jen tak pro sebe dam si svoje zaklady a budu štastny jak blecha. tedka je ale moje priorita podzim .
pokud jsem něco špatně napsal a nejde pochopit tak edituji a opravim ,
děkuji
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Koľko vážiš? Si poriadne silný, veľká motivácia pre mňa

jsem prcek 188 cm + - , a vaha podle cukrovani , 127 - 135 kg,
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste se radis s K. Levronem, nebo ti radi nekdo jiny?Jidelnicek a suplementace by urcite zajimalo hodne lidi;)
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeste jedna otazka: Mluvis tam o tlacich se 100kg jednoruckama ze nekdy v budoucnu...s tim uz jsi nekdy tlakoval?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A jeste jedna otazka: Mluvis tam o tlacich se 100kg jednoruckama ze nekdy v budoucnu...s tim uz jsi nekdy tlakoval?

ano na rovne lavici ano , ale mněl jsem tři lidi. dva co mně to podali a jistili mně ( 2-3 opak ) .
Ale ja to chci udělat na te šikme 30% co jedu tedka ja rovnou s jednoručkami nejedu . mam
zakaz
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matesi, luxusné výkony a technika oka vždy, aj na to tvoje "prakticky" si už zvykám, určite sa teším na ďalšie videá a aj na rozšírenú verziu o suplementácii.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 3:56 pm    Předmět: neděle 12 . května Odpovědět s citátem

neděle 12 . května

Trenink

rozcvičení / strečink 20 min

Zakopávaní v leže na stroji

Předkopávání na stroji

Dřepy

Výpony ( lýtky )

dnešní trenink lehký odpočinkový , cítil jsem se skvěle ,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prvně napostuji videa s lehkýho treninku , byl super škoda že dneska nevyšel trvrdy/těžký trenink cítil jsem se super , nojo příště ,
pak postnu par videi ohledně stravy a suplementu a vše kolem ,
par fotek par videi ohledne jidla,
na konec časem udělam par videi jak vařím si jídlo, atd .. zpracovávám hovězi , nejde to udělat za par dní , takže to bude chtít čas ,
cely jídelak postnu tady , opíšu vam ho a klidně se pak ptejte na cokoliv,
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 154, 155, 156  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: