Specialne tyhle "sportovci z Vodnan" jsou na tom slozenim uplne stejne jako ostatni uzeniny.Kdo neveri,at se podiva na etiketu.To uz si mohu dat rovnou bucek,bez tech vsech ecek,soji a kureciho strojne oddeleneho"odpadu"
Presne tak, s masem to ma spolecnyho jen to, ze firma Dera Food Technology, ktera substratem pro vyrobu uzenin zasobuje vsechny ceske vyrobce, sidli v Brne vedle Globusu a tam nejaky maso maji
Ale jak rikam, mimo dietu je parek lepsi, nez katabolismus
párky z Lidlu... nedávno jsem četl, že garantovaná porce masa (87%) je skutečná, z toho důvodu jsem si je dnes hodil na talíř a spořádal jedno balení, můžu doporučit ...
Tak mi to nedá a musím napsat.. Nevím kam to mám dát a zakládat nové téma se mi nechce.. Sledoval někdo dtest na slovácích? Dávali to dneska ráno a rozebírali tam párky. Třeba takové pikok, které si kupuji z důvodu, že mají hodně masa a když je na ně chuť, tak je to lepší než sáhnout po párkách co nemají s masem nic společného, je očividně velký omyl.. Pikok párky mají totiž podle všeho skoro o 20% masa méně. Zkrátka - všechny párky, které testovali se neshodovaly s tím co bylo psáno na obalu.. Takže z 80% masa co mají mít pikok párky se stávájí asi 63% párky.. to je krásné, že? A co takové šunky? Dulano šunka je dle mého názora jedna z nejlepších, jenže to asi bude taky velký omyl.. Jsem velký zastánce lídlu a dá se říct, že rodiče učím tam nakupovat, protože maji rádi párky/buřty atp.. a ty maji podle složení jedny z nejlepších v lídlu.. ale jelikož v párcích není to co má být, tak to asi nebude ani v buřtech a šunkách.. To mě zase tak po ránu nasralo.. Co teď jako má člověk žrát, když nechce jíst sračky a dává na to, co je na obalech? Nedělám dneska už nic jiného, než že všechno pročítám.. a to je fakt někdy pastva pro oči, co se člověk dočte.. A teď u věcích, kterým jsem veřil, věřit nemohu? To je asi fakt minimální šance nejíst tyhle rádoby šunky a další věci..
Pikok šunky by snad měly být ok, už jenom když se podíváš na tu konzistenci a že jsou takové suché, ty musí být kvalitní.
EDIT: Počkat, asi jsem si je spletl s Dulano šunkami, takže tento můj příspěvek neber vážně, já občas koupím Dulano, ale na Pikok si teďka nevzpomínám.
V Tescu prodavaji BIO veprove parky s 90% masa. 200g = 59,90,-
Od stejneho vyrobce pak delaj i miniparky se syrem, kde je 75% masa a toho syra cca 15%, cena a gramaz podobna.
Tyhle jim 1-2x tydne... Jiny parek bych ale nestrcil do pusy.
V Tescu prodavaji BIO veprove parky s 90% masa. 200g = 59,90,-
Od stejneho vyrobce pak delaj i miniparky se syrem, kde je 75% masa a toho syra cca 15%, cena a gramaz podobna.
Tyhle jim 1-2x tydne... Jiny parek bych ale nestrcil do pusy.
fakt super cena ( předraženy jak pr..e ) za ty prachy maš , argentickou roštěnou, nigerijske maso , a myslím že ani bio nalepku nepotřebuje jak je nature, Bio produkt u nas asi stěží jen tahaní prachu z lidi co si myslí že budou jíst zdravě ,
pokud si to nemyslíš tak si vem tužku papír a udělej si řetěz od těch ( prej ) bio parku až po to co jí a z čeho se vyrabí a myslím že už bio neuvěříš,
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru