|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
| whoo napsal: | | Bara keď si sem dal tie testy z InBody môžem sa spýtať koľko stojí tákáto diagnostika? Vôbec netuším čo to môže stáť. Diky |
150-250 podle toho kde a kokátá _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
whoo

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
| whoo napsal: | | Bara keď si sem dal tie testy z InBody môžem sa spýtať koľko stojí tákáto diagnostika? Vôbec netuším čo to môže stáť. Diky |
nic, nestojí ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
Baru ale tady musím něco napsat ty těm testum a BI věříš  .
Pokud ano tak seš naivní ( promin ) to je zase další masírka na lidi ,
Komletni test celeho těla v německu na klinice stojí 70-90 tacu , a jseš totalně pod dohledem ale rozeberou tě do šroubku a bublinky, a tom sme spolu mluvili,
Tyhle cyhtte se madla my vam změříme vše co potřebujet vědět je jen ....
Když u nas ve fitku kluk co mu lezli špky přes gatě řekl že ma jen 18 % tuku a mně co ma kostky na břiše že mam 24 % tak to je uplně mimo . nějaky poměr vyška vaha atd .
to je nesmysl podle jejich bi atd jsem silně obězni
 , kde , na puse asi ,
sorry klidně to pak smažu at tu zase nešířím flame,
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
whoo: Uf  , super forma, hezká symetrie, vyváženost a skvělý pózing...co dodat
Další důvod pro mě proč nejít na kondičáky
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
V Jihlavě dal on 200,ale my ji máme v Pure a tam je za 1500 .my jsme si ji nechali se sparingem udělat v ceně a myslím,že to je dobré.Porovnal jsem jich víc a odpovídá to realitě.Mám ho teď čerstvě a vím na čem jsem.Takže,ANO věřím tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | whoo: Uf , super forma, hezká symetrie, vyváženost a skvělý pózing...co dodat
Další důvod pro mě proč nejít na kondičáky |
jee, díky Ono vieš ako to je, tu som vybral takú "naj" fotku čo sa mi podarila a ako vieme na pódiu to vypadá úplne inak. Nehovorím, že to je zlé u mňa, ale myslím, že keby sme napríklad my dvaja stáli vedľa seba tak by to boli vcelku porovnateľné postavy (brané trocha s nadhľadom). Tvoje fotky čo som tu zaregistroval sú tiež parádne
OT: na ktorú kondičnú sa chystáš? Tiež Ostrava?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | Baru ale tady musím něco napsat ty těm testum a BI věříš .
Pokud ano tak seš naivní ( promin ) to je zase další masírka na lidi ,
Komletni test celeho těla v německu na klinice stojí 70-90 tacu , a jseš totalně pod dohledem ale rozeberou tě do šroubku a bublinky, a tom sme spolu mluvili,
Tyhle cyhtte se madla my vam změříme vše co potřebujet vědět je jen ....
Když u nas ve fitku kluk co mu lezli špky přes gatě řekl že ma jen 18 % tuku a mně co ma kostky na břiše že mam 24 % tak to je uplně mimo . nějaky poměr vyška vaha atd .
to je nesmysl podle jejich bi atd jsem silně obězni
, kde , na puse asi ,
sorry klidně to pak smažu at tu zase nešířím flame, |
tady BMI nevyhodnocují a procento tuku souhlasí.Průtok,impedance,odpor-jednoduchá matematika a fyzika.Tuk není jen na povrchu,ale i uvnitř svalstva a proto je někdo překvapen,že má víc než myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Nechci tu zacinat nejaky flame, ale treba dvoufotonové absorpční denzitometrie stoji 400,- /250,- a v Praze si ji muzes nechat udelat treba tady http://www.rtgsonografie.cz/rtg-sonografie/hubnuti
Samozrejme, pokud potrebuje nekdo strcit do zadku cipek z kryptonitu aby mel uplne presne udaje, tak je to jeho volba..a pak ta cena odpovida. InBody je rozumny kompromis, byt existuje deset promennych, ktere ty vysledky dokazi ovlivnit, stejne jako bezne vam lita vaha v prubehu dne o 2-3 kila. Ale rozhodne je to presnejsi nez treba domaci vahy za $400 apod. Navic to neni zadna magie. Jak pise uber pumpovac Bara, jen fyzika a matematika..sem tam trochu ty elektriky a je to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Ono je taky dulezity na to inBody dodrzet par pravidel nez jdu na mereni. Ty pravidla jsou uvedeny nekde na jejich webu. Ja inBody povazuju za celkem dobrou vec k porovnani telesnejch statistik :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Tady je to samej lepší oddíl :) Whoo - bicepsy jak balony .. paráda!
Na vrcholu objemovky ... 192cm / 106kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tady každý druhý cvičí po tmě?
Forma asi slušná.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
ne, ale pri takvoem svetle to lepe vypada a kazdy chce byt co nejvetsi i kdyz jen na fotce:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
jj, je to tak .. vypadá to určitě lépe ... fotku za světla bych sem radši nedal :D ale já končím tréninky v 10h večer ... tak mam tmu vždycky no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|