|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: po květen 13, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Odpovědi:
po kardiu
moc na sebe čumíš :D
nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: |
OTÁZKY:
-Myslíte, že je lepší se protáhnout ihned po tréninku, ale před kardiem, nebo až po tréninku a po kardiu?
-Jak je možný, že po tréninku jsem vysekanej (lezou žíly) a jakmile jdu na kardio, tak se neskutečně zavodním (žíly víceméně nejsou vidět a úplně se mi nafoukne břicho)
- Má cenu si kupovat ZMA? |
-kdyz uz, tak spis az po vsem..
-to netusim, resis nejak hydrataci, nebo beres neco pred kardiem?
-primo ZMA cenu ma, jestli mas zbytecny prachy navic.. ja davam 30min. pred spanim kombinaci zinek+horcik+B6 a sem spokojenej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 13, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
K tomu kardiu...resis sice blbosti, ale mne se pri aerobce vzdycky strasne nefukuje hlava :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
Chlapy diky, protahovat se budu až po všem. Před kardiem nic neberu, piju hodně (tak 3 sejkry vody za trenink).
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Hrudník/tricák + 30min kardio
13:00 - 300gr kuřecího + brambory, zelenina
16:00 - selský jogurt, hrst mandlí, 50gr ar. máslo
19:00 - 250gr krutího + 2* fitness chléb, zelenina
- Furt mě sere to břicho, přece není možný, aby se mě ten tuk tak držel (hlavně na spodní části břicha). - Nevím, co bych mohl dělat špatně, do tréninku dávám vše, sračky nežeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 14, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Hrudník/tricák + 30min kardio
- Furt mě sere to břicho, přece není možný, aby se mě ten tuk tak držel (hlavně na spodní části břicha). - Nevím, co bych mohl dělat špatně, do tréninku dávám vše, sračky nežeru. |
Moc se sledujes, uz jsem ti to rikal nescetnekrat a stejne tak ti to rikali dalsi, to je prvni vec. A druha vec, tvuj tvuj celkovy pristup, coz uz jsem ti take rikal mockrat, jdes na to zbytecne slozite vedecky, snazis se mit vse perfektni a propracovane a ve vysledku je to spise kontraproduktivni. Chybi ti selsky rozum. Podivej se treba na log Kubaze nebo Kornyho a jiste i dalsi. Stejne tak podle me uplne zbytecne pouzivas suplementy, ktere ti stejne nic moc neprinasi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Hrudník/tricák + 30min kardio
- Furt mě sere to břicho, přece není možný, aby se mě ten tuk tak držel (hlavně na spodní části břicha). - Nevím, co bych mohl dělat špatně, do tréninku dávám vše, sračky nežeru. |
a co treba jist pravidelne? v malych davkach? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
a je to urcite tuk, nebo je spis jakoby nafoukly? jestli tuk a chces se ho za kazdou cenu rychle zbavit, tak CKD/keto paleo (u paleo je pomalejsi prechod do ketozy, da se resit vynechanim zeleniny, takze zacnes v podstate CKD a pak zkousis pridavat pomalicku zeleninu.. nicmene musim rict, ze ja sem to nevydrzel a cejtil sem se uplne zdechle, to by ale melo behem nejakyho casu prejit..)
jestli je nafoukly, tak muze bejt nejakej problem s travenim.. to se da resit ruzne
pak je moznost na to jit, jak pise Draper, ale ja treba nejsem presvecenej o tom, ze takova ta klasicka kult. strava je pro vsechny (vetsinu) vhodna, jasne nekomu to sedet muze a bude tak spokojenej, ale verim, ze pro vetsinu lidi je lepsi mit min sachru, vic tuku (nez je bezny u tyhle stravy) a bezne bilkovin (a nekombinovat moc S+T v jednom jidle) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 14, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
a co treba jist pravidelne? v malych davkach? |
Neblbni, takovej oldschool pristup _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
Diky za rady. Je mi jasny, ze to nekoho sere, ale proste ta vana je strasna. No 3 tydny jeste tohle pojedu. Jelikoz jsem si to zvolil kvuli casu, musim se ucit, takze si nemuzu nastudovat nic jinyho. Az budu prijatej a budu mit po maturite, tak budu chodit stejnak cvicit 2x denne a to by pri LG neslo. Nevim, jestli bych treba pri paleu zvladl 2 fazovej trenink. - jeste si to pak prostuduju. Nebo proste budu jist normalne a cvicit 2- fazove ( treba jenom 200-300 sachru) + kardio a mozna by to slo.
- namluvil jsem si do mobilu otazky na maturitu, tak to posloucham pri kardiu misto South Parku.
Ted mam jeste otazku k treninku: chodim 6x tydne (hrudnik+triceps/ zada+biceps/ramena+bricho/nohy/hrudnik+triceps/zada+biceps) - bohuzel co jsem se docetl, tak nema cenu chodit vic jak 4x tydne.
P.S. pardon za chyby, pisu to pri kardiu na mobilu
A zase se mi zda malo, treba cvicit zada 1 tydne. Zase az budu mit po vsem, tak to bude v klidu, pac budou 2 faze. Co myslite? Jak by to bylo nejlepsi? Tanhle trenink uz jedu docela dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
1- normalni caste jidlo beru jako vyhodnejsi a ani nepotrebujes zadnou dietu,kdyz dietu, tak sacharidove vlny
2- projet telo 2x tydne je OK
3- proc je 6 treningu za tyden blbost? ( ja si teda taky myslim, ze je to moc, ale chci vedet tvoje argumenty)
4- ano, jednou za tyden je podle me rozhodne malo, ale 2 fazovy trening je podle me zase blbost
5- OSOBNI nazor mam ten, ze staci 3x tydne do posilky ( a projet cele telo, ale tim nemyslim cilene na kazdou partii jeden nebo dokonce vice cviku) a ve volnych dnech treba behat, plavat, fotbalek, kolo, brusle.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
PU: Uplně mě šokuje, že ze všech lidí, zrovna ty doporučuješ sach. vlny. Pořád mluvíš o tom, jak je důležitý nebejt tučnej a máš rád takový ty věci jako základní cviky, praktické využití síly apod. Ale pak doporučíš jako dietu něco nepraktického a z dlouhodobého hlediska neudržitelného a do jisté míry, vzhledem k zanedbávání tuků, i nezdravého.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | PU: Uplně mě šokuje, že ze všech lidí, zrovna ty doporučuješ sach. vlny. Pořád mluvíš o tom, jak je důležitý nebejt tučnej a máš rád takový ty věci jako základní cviky, praktické využití síly apod. Ale pak doporučíš jako dietu něco nepraktického a z dlouhodobého hlediska neudržitelného a do jisté míry, vzhledem k zanedbávání tuků, i nezdravého. |
mmnt, asi jsem to spatne napsal
rozhodne souhlasim se vsim, co jsi napsal
jsem proti vsem dietam (pokud nepocitame cilene vybirani si vhodnych potravin, jako poradne maso misto smazeneho syra a tak), ale pokud uz dietu, tak spis sacharidove vlny nez nez LG, Paleo, WD a podobne
osobne neco jako vlny velmi vzdalene praktikuju: kdyz mam zaber jim, co muzu, kdyz nemam, tak si holt ty hranolky nedam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st květen 15, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
Ono to neni tak složité.
Nehubneš protože příjem > výdej
Pokud hubneš, ale ne na břichu tak prostě hubni dál a dál. To břicho třeba sleze jako poslední ale sleze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|