|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lipak

|
Zaslal: st květen 15, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | PU: Uplně mě šokuje, že ze všech lidí, zrovna ty doporučuješ sach. vlny. Pořád mluvíš o tom, jak je důležitý nebejt tučnej a máš rád takový ty věci jako základní cviky, praktické využití síly apod. Ale pak doporučíš jako dietu něco nepraktického a z dlouhodobého hlediska neudržitelného a do jisté míry, vzhledem k zanedbávání tuků, i nezdravého. |
Můžeš to, prosím, trochu rozvést? Co je na sacharidových vlnách špatného? Také to tak praktikuji. Když mám trénink, jím sacharidů po tréninku co to dá. Ve dnech, kdy mám jiné aktivity, ale ne klasickou posilovnu, dávám také nějaké sacharidy, ale rozhodně méně. A jsou dny, kdy sacharidy držím na minimu. Takto mi to vyhovuje a nevidím tu nepraktičnost a neudržitelnost o které mluvíš? A proč zanedbávání tuků? Tuky ve dnech, kdy je omezený příjem sacharidů, samozřejmě přidávám.
Omlouvám se, Crewe, za off topic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 15, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | a je to urcite tuk, nebo je spis jakoby nafoukly? jestli tuk a chces se ho za kazdou cenu rychle zbavit, tak CKD/keto paleo (u paleo je pomalejsi prechod do ketozy, da se resit vynechanim zeleniny, takze zacnes v podstate CKD a pak zkousis pridavat pomalicku zeleninu.. nicmene musim rict, ze ja sem to nevydrzel a cejtil sem se uplne zdechle, to by ale melo behem nejakyho casu prejit..)
jestli je nafoukly, tak muze bejt nejakej problem s travenim.. to se da resit ruzne
pak je moznost na to jit, jak pise Draper, ale ja treba nejsem presvecenej o tom, ze takova ta klasicka kult. strava je pro vsechny (vetsinu) vhodna, jasne nekomu to sedet muze a bude tak spokojenej, ale verim, ze pro vetsinu lidi je lepsi mit min sachru, vic tuku (nez je bezny u tyhle stravy) a bezne bilkovin (a nekombinovat moc S+T v jednom jidle) |
- JO je to tuk, když si sednu, tak je to neskutečnej hnus... O tý KETO, si to po tom všechno pročtu, (až bude čas, jak jsem psal výše)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 15, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
lipak: V pohodě, aspoň tu bude nějaká debata.
Oddo: Já vím, držím se, co to dá, ale občas mě to prostě chytne a když se blíží léto, tak mě to sere ještě víc.
PU: No většinou, co tak člověk pročítá, tak 4x týdně se doporučuje. Vyčetl jsem to všude.
Spíš jsem myslel partii 2x týdně (kromě nohou), ne, že bych šel 2x týdně cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | lipak: V pohodě, aspoň tu bude nějaká debata.
Oddo: Já vím, držím se, co to dá, ale občas mě to prostě chytne a když se blíží léto, tak mě to sere ještě víc.
PU: No většinou, co tak člověk pročítá, tak 4x týdně se doporučuje. Vyčetl jsem to všude.
Spíš jsem myslel partii 2x týdně (kromě nohou), ne, že bych šel 2x týdně cvičit. |
proc ne nohy???
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14669-vysokofrekvencni-trenink-i-rovnovahou-ke-svalovemu-rustu.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-14760-vysokofrekvencni-trenink-ii-hledani-optimalni-frekvence.html
precist, pochopit a pak se pripadne ptat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st květen 15, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
co takhle zkusit AB 2+1? A:prsa zada ramena, B:nohy biceps triceps bricho? tento system mi sedl asi nejvic z tech, co jsem odjel. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | O tý KETO, si to po tom všechno pročtu, (až bude čas, jak jsem psal výše) | jestli chces rychly vysledky, tak je to podle me zdaleka nejlepsi cesta.. jak sem psal, zacal bych ve stylu CKD, pr.: snidane 4-5 celejch vajec + jeste nejakej tuk navic (idealne ghee, maslo, olivac, ..) ja to vzdycky zarovnaval, abych mel tech 50g tuku na jidlo a aby to bylo vic nez bilkovin, obed a vecere flak masa (v idealnim pripade kvalitni tucnejsi hovezi, kachna, ..) a zase doplnit podle potreby tuky.. takhle jednoduse se dostanes pomerne brzo do ketozy (kont. ketophan apod.), zeleninu v prvni fazy vynechas uplne, protoze se tam chces dostat rychle a casem pridavas (!), je vhodny mezi tim doplnovat multakem, ale zase bacha at te nekope z ketozy (me tusim Cecko vyhodilo), pred/behem/po treninku sem daval lzici kokos. oleje, tim aspon castecne ziskas nejakou energii k dobru.. musis pit hodne vody a pripadne doplnovat vlakninu..
me to kazdopadne za tech par dni strasne unavilo a nebyla vubec sila a hlavne motivace pokracovat dal, ale kdybych mel vetsi motivaci a pokracoval, tak by mel nastat zlom a jak se telo poradne prenastavi na tuku jako zdroj energie, tak verim ze pak normalne sila a energie bude (holt tech par dni je ale dost krizovejch:)
anebo muzes jit pomalejsi, ale i tak dost ucinnou cestou a to vylozene striktni (keto) paleo, takze zhruba vsechno zmineny + normalne od zacatku zelenina, i tak to bude fungovat dobre http://www.paleo-center.com/prechod-do-ketozy akorat pravdepodobne nebude v ketoze tak brzo.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Crewe napsal: | | O tý KETO, si to po tom všechno pročtu, (až bude čas, jak jsem psal výše) | jestli chces rychly vysledky, tak je to podle me zdaleka nejlepsi cesta.. jak sem psal, zacal bych ve stylu CKD, pr.: snidane 4-5 celejch vajec + jeste nejakej tuk navic (idealne ghee, maslo, olivac, ..) ja to vzdycky zarovnaval, abych mel tech 50g tuku na jidlo a aby to bylo vic nez bilkovin, obed a vecere flak masa (v idealnim pripade kvalitni tucnejsi hovezi, kachna, ..) a zase doplnit podle potreby tuky.. takhle jednoduse se dostanes pomerne brzo do ketozy (kont. ketophan apod.), zeleninu v prvni fazy vynechas uplne, protoze se tam chces dostat rychle a casem pridavas (!), je vhodny mezi tim doplnovat multakem, ale zase bacha at te nekope z ketozy (me tusim Cecko vyhodilo), pred/behem/po treninku sem daval lzici kokos. oleje, tim aspon castecne ziskas nejakou energii k dobru.. musis pit hodne vody a pripadne doplnovat vlakninu..
me to kazdopadne za tech par dni strasne unavilo a nebyla vubec sila a hlavne motivace pokracovat dal, ale kdybych mel vetsi motivaci a pokracoval, tak by mel nastat zlom a jak se telo poradne prenastavi na tuku jako zdroj energie, tak verim ze pak normalne sila a energie bude (holt tech par dni je ale dost krizovejch:)
anebo muzes jit pomalejsi, ale i tak dost ucinnou cestou a to vylozene striktni (keto) paleo, takze zhruba vsechno zmineny + normalne od zacatku zelenina, i tak to bude fungovat dobre http://www.paleo-center.com/prechod-do-ketozy akorat pravdepodobne nebude v ketoze tak brzo.. |
- Díky moc za popis. Uvidíme, jak mi to všechno dopadne (mat./přijímačky). Ještě si to prostuduju (to mě baví). A myslíš, že by člověk utáhl trénink 2x denně?
| Insano41 napsal: | | co takhle zkusit AB 2+1? A:prsa zada ramena, B:nohy biceps triceps bricho? tento system mi sedl asi nejvic z tech, co jsem odjel. |
O tom jsem už hodně uvažoval, jenomže si nemyslím, že bych dokázal zníčit záda a hrudník v jeden den, tak dobře. - Všechno má ještě svůj čas. Teď jsem se podíval do kalendáře a zjistil, že cvičit teď budu ještě tenhle týden a část příštího a pak budu mít týden volno na nonstop studium.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
proc si sakra myslis, ze trening 2x denne je prinosnejsi nez jednou za dva dny??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | proc si sakra myslis, ze trening 2x denne je prinosnejsi nez jednou za dva dny??? |
Protože můžu mít 2 trénink v 1 den. NAPŘ: (ráno: hrudník/odpoledne: záda) a dám tomu mnohem víc, než když bych v jednom tréninku jel Hrudník a záda)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
ja taky v pondeli maturuju a vsechno zvladam :D ktomu jeste ted pisu z prace z mobilu :D nesmis to tak hrotit..:) _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | proc si sakra myslis, ze trening 2x denne je prinosnejsi nez jednou za dva dny??? |
Protože můžu mít 2 trénink v 1 den. NAPŘ: (ráno: hrudník/odpoledne: záda) a dám tomu mnohem víc, než když bych v jednom tréninku jel Hrudník a záda) |
jasne, ale beres v potaz, ze telo ma omezene schopnosti regenerace a muzes se timhle stylem sakra rychle pretrenovat??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ježiš jel bych stylem 2+1, v tréninkové dny kardio třeba po tréninku, v netréninkové dny nějaké delší třeba 60 minut, rozumnou stravu, ne tyhle nějaký půsty a 400g masa na porci atd. a neříkej, že by to nemohlo jít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 15, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Ježiš jel bych stylem 2+1, v tréninkové dny kardio třeba po tréninku, v netréninkové dny nějaké delší třeba 60 minut, rozumnou stravu, ne tyhle nějaký půsty a 400g masa na porci atd. a neříkej, že by to nemohlo jít. |
jak rika kolega, AB a volno je idealni
a jestli mas tolik casu, tak si behej pred snidani jako prvni fazi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|