|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PanKobliha
|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:15 pm Předmět: Průjem po gaineru |
|
|
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli vůbec má cenu brát gainer po kterém mám průjem. Stráví z toho tělo alespoň část a nebo si tím jen rozhodím trávení? Díky za odpověď :)
(konkrétně jde o G15 anabolic gainer)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 14, 2013 10:55 pm Předmět: |
|
|
Určitě nebrat, to je zas otázka  . Prodej to někomu, kdo to stráví v pohodě. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
PanKobliha
|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:11 pm Předmět: |
|
|
no problém je, že to zase nikomu neprodám
už mi doma leží jeden gainer po kterym se vyhnojím z podoby a nechci tu mít další
hlavně ani nevim kvůli čemu z toho mám zažívací problémy, abych správně zvolil další koupi
s laktózou problém nemám (a té by v g15 ani moc být nemělo), tak fakt nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 14, 2013 11:58 pm Předmět: |
|
|
Jo tak to ti nepovím, taky jsem si jednou koupil levný protein s vidinou, že ušetřím a akorát jsem z toho měl křeče, tak jsem to dal někomu jinému, který to strávil bez problému. Dál jsem po tom nepátral, ale taky by mě to zajímalo. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st květen 15, 2013 7:00 am Předmět: |
|
|
Já měl jednou zažívací problémy při užívání kreatinu, později jsem zjistil že to bylo nejspíš mou stravou, v té době jsem ještě neřešil co jíst atd, prostě sem do sebe házel vše co neuteklo  .
Později když už jsem si vylepšil jídelníček a naučil se jíst zdravěji (více vitamínů, vlákniny, atd ...) tak už mi žádný doplněk nedělal problémy se zažíváním.
|
|
| nahoru |
|
 |
PanKobliha
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:07 am Předmět: |
|
|
no já se domnívám, že mám stravu celkem v pohodě
bůh ví fakt proč G15 netrávim, půjdu se zeptat vědmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 3:34 am Předmět: |
|
|
Ja mám intoleranciu laktózy (oficiálne diagnostikovanú) a z G15 mi tiež bývalo dosť zle - vždy ako som si dal viacej ako 1 odmerku, a aj tá 1 ma vedela rozhádzať. Nakoniec som G15 vyhadzoval... Pokiaľ by si sa chcel držať Extrifitu tak Go Pro 30 je na tom výrazne lepšie, s tým som také veľké problémy nemal, a toho som vypil celkom dosť balení.
Zaručene ti viem ale povedať, že napríklad taký Instant Mass od Reflexu je v tomto smere skvelý, absolútne žiadne problémy, skôr naopak.
Samozrejme všetky gainery pijem s vodou.
Inak ja som celý život intenzívne pil klasické mlieko, jedol veľké množstvo mliečnych výrobkov a až v 20 rokoch sa zistilo, že mám takmer úplnú absenciu laktázy. A to som týždenne pil 5litrov mlieka, bývalo mi pravidelne zle, ale proste som to ignoroval a milujem chuť mlieka.
Takže podľa mňa to tou laktózou byť môže, stačí aby si mal čiastočnú intoleranciu a dal do seba nárazovo veľkú dávku laktózy a už to ide
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 8:37 am Předmět: |
|
|
ja problemy s travenim nemivam, ale po G15 sem byl nafouklej strasne...a furt sem prdel a smrdel jako tchor....kdyz sem ho dobral, tak to prestalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ono taky záleží s čím se jaká potravina kombinuje. Obecně se hůře tráví více druhů potravin najednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
PanKobliha
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Unknown9547 napsal: | | Ja mám intoleranciu laktózy... |
můžu se zeptat, kde a z čeho se dělají testy tolerance laktózy?
popravdě už přemýšlím, že si zkusím míchat vlastní nápoj, protože si nemůžu finančně dovolit koupit další gainer co mi nesedne :/
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Může to být taky osmotickým tlakem, zkus to víc ředit vodou, dcl vody na 10 gr. prášku
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
zkus to dát do víc vody a rozdělit do 2 dávek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|