PU: No vím, že ta regenerace by byla horší, ale zase bude hodně spánku, nic jinýho bych k tomu nedělal. Nemyslím si, že by v tom byl takovej problém.
jenom ve spanku to neni, musel by jsi mit hafo doplnku
poslechni prince
dej si rano na lacno kardio a vecer posilku, druhy den znovu a treti pauzu a tak to toc, poskldej si jidelnicek a pres prazdniny muzes mit 12 kilo dolu a par svalu nahoru
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
To ar. máslo, nemusím vůbec dávat.
29. maturuju, takže do tý doby nic měnit nechci, ani si nic zjišťovat nebudu. Chci se na to maximálně soustředit, pak něco vymyslím (hlavně obměním trénink)
Teď to je nahovno, ale musím vydržet. - Potom se všechno změní. Vyhlídnu si novej seriál a budu si jenom užívat.
vstanu, učím se, jdu cvičit a pak už jen žeru a učím se
Teď to je nahovno, ale musím vydržet. - Potom se všechno změní. Vyhlídnu si novej seriál a budu si jenom užívat.
vstanu, učím se, jdu cvičit a pak už jen žeru a učím se
ucit se mas celej rok a ne tyden pred maturitou
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nojo, učit se celý rok a pak udělat maturitu umí každej, ale učit se poslední týden nebo pár dní je sice trochu nezodpovědné, ale je vidět, že v potřebný čas dokáže naplno zabrat, nadrtit se to a udělat to . Někteří lidi se dokáží vyhecovat daleko více, když už jim teče do bot (včetně mě) a podat lepší výsledky, když jsou pod tlakem/stresem.
Hodně štěstí u maturity, až to uděláš, uvidíš, že si budeš říkat, jaká to byla fraška .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
PU: to by bylo moc lehky :-D Ja bych si to asi ale ani nepamatoval, co jsem se ucil pred pul rokem.
Frozz: Presne jak pises. Dokazu se to lip naucit, kdyz musim. A diky.
Dneska jenom nohy. Bohatě mi to stačilo.
Dneska jsem se vážil a měřil: Váha zůstala stejná 88,5 a pás taky: 85-86
Pardon za kvalitu.
Takhle to víceméně není až tak úplně strašný, ale když si sednu - Nechápu, jak jsem tohle mohl dopustit, teď s tím mám akorát trápení (o zdravotních problémech ani nemluvím)
Našel jsem si dobrou přiručku na LG, to jsem potřeboval. Tohohle se víceméně začnu držet. Dneska se mi brutálně nechtělo do učení, tak jsem zase pročetl pár článku o CKD/paleo :-D
LG plánuju jet minimálně 2 týdny, pak se rozhodnu, zdali zůstanu, nebo půjdu na něco jinýho. Budu se chtít po maturitě hýbat 2x denně a u LG by to asi moc nešlo. - Takže si pak ještě něco pročtu.
Příručka:
High carbohydrate days (2-4 days per week)
12-2PM – Post Workout Meal (Lean Meats, complex and simple carbs, protein powder)
6-8PM – Second Meal (Lean meats, cottage cheese, eggs, vegetables)
Low carbohydrate days (1-2 days per week)
12-2PM – First Meal (Fattier meat, eggs, vegetables, cheeses, protein powder, nuts, etc…)
6-8PM – Second Meal (Fattier meat, eggs, vegetables, cheeses, protein powder, nuts, etc…)
One meal days (2 days per week) - Tohle asi praktikovat nebudu.
3-5PM – Only Meal (Lean protein, protein powder, eggs, vegetables, anything neutral)
Dnešní žrádlo:
13:00 - 300gr sachrů (vločky, fitness chléb), 2 odměrky proteinu, 2 vejce, mléko, 200gr kuřecího se zeleninou.
19:00 - 4bílky, žloutek, 200gr kuřecího se zeleninou, cottage, Kámoš si přijel pro proteiňák (optinum whey, banán , tak jsem jednu odměrku odzkoušel do mléka) - Měl jsem dost příchutí (celkem 4) a nejhorší byla Vanilla Icecream
Otázky: Chtěl jsem se zeptat, máte někdo něco zaručenýho a odzkoušenýho na protahování zad po tréninku? Jde mi především o záda a kyčle.
Po dlouhý době úplný volno.
14:00 - 200gr hovězí, nějaký sachry (žemlovka, asi po miliónu let jsem jí měl a nic lepšího neznám), 150gr. kuřecí, kafe s mlékem.
19:00 - 300gr vepřová svíčková, cottage, zelenina
Rybí tuk dávám ke každýmu jídlo po 2 tabletkách, ale už dochází, tak nevím, jestli to mám kupovat dál.
Otázky: Chtěl jsem se zeptat, máte někdo něco zaručenýho a odzkoušenýho na protahování zad po tréninku? Jde mi především o záda a kyčle.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru