|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
Plato vajec v Lidlu 64,90kč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blikk
|
Zaslal: po květen 13, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | Od pondělí do čtvrtka mají v Penny vločky za 9.90Kč. (vezmu 11 balíků) |
Já nevim, já je normálně v tescu kupuju za 10,90... ta koruna mě nezabije než mít doma hromady vloček :D Minule když jsem je kupoval ve více baleních se mi do nich dali moli :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
mnemo
|
Zaslal: po květen 13, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem v Bille koupil Milki Cottage 150g za 9,90 na tu jejich Billa kartu. Fajn cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: po květen 13, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Já nevim, já je normálně v tescu kupuju za 10,90... ta koruna mě nezabije než mít doma hromady vloček :D Minule když jsem je kupoval ve více baleních se mi do nich dali moli :D[/quote]
Já jsem teda v žádným tescu nikdy ještě neviděl vločky za 10,90.To je nějakej šrot u nich ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Kuřecí prsa mají teď i v Bille za 110. Možná ne úplně nejlevnější, ale dobrá kvalita. Jinak mají v akci i Olomoucké tvarůžky velké kolem 32 Kč cca? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Tomasko napsal: | V kauflandu kilo prsíček 89,90Kč |
A není to křehčený? Schválně to zvaž kolik toho bude po rozmrazení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
Já kupuji normálně u řezníka za 105,- ... někdy to mívá i za 90.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt květen 16, 2013 12:43 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Tomasko napsal: | V kauflandu kilo prsíček 89,90Kč |
A není to křehčený? Schválně to zvaž kolik toho bude po rozmrazení. |
Ja se spis divim, ze si dnes vubec nekdo kupuje mrazeny kureci prsa, po vsech tech aferach (ta akce v Kauflandu je na mrazene kureci prsni rizky)... vzdyt neni nic jedodussiho jak vydrbat se zakaznikem, nez napumpovat do kureciho prsa vodu a nechat zmrazit... odborne se tomu pak rika, ze "byla překročena nejvyšší přípustná hodnota poměru hmotnosti vody k hmotnosti bílkovin"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | shooter napsal: | | Tomasko napsal: | V kauflandu kilo prsíček 89,90Kč |
A není to křehčený? Schválně to zvaž kolik toho bude po rozmrazení. |
Ja se spis divim, ze si dnes vubec nekdo kupuje mrazeny kureci prsa, po vsech tech aferach (ta akce v Kauflandu je na mrazene kureci prsni rizky)... vzdyt neni nic jedodussiho jak vydrbat se zakaznikem, nez napumpovat do kureciho prsa vodu a nechat zmrazit... odborne se tomu pak rika, ze "byla překročena nejvyšší přípustná hodnota poměru hmotnosti vody k hmotnosti bílkovin" |
JJ, take kupuju zasadne chlazeny, kdyz jsou v akci, vecinou je to proto, ze tam maj napsanou trvanlivost na par dni. Ale normal je hodim do mrazaku a likviduju treba mesic a vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomasko
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
A pul kg baleni tam stoji kolik? mam pocit ze 23,90... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|