|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | rano to chce rychle bilkoviny (aby jsi doplnil ztraty po noci)
takze tvaroh neni idealni |
na prkna se nechystam.. .. |
co to s tim ma co spolecneho? |
noo tak to nevím.. ale řešíme tvaroh.. |
tak proc to tam pises???? |
protože se mě ptal když koukneš o kousek výš..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:11 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | rano to chce rychle bilkoviny (aby jsi doplnil ztraty po noci)
takze tvaroh neni idealni |
na prkna se nechystam.. .. |
co to s tim ma co spolecneho? |
noo tak to nevím.. ale řešíme tvaroh.. |
tak proc to tam pises???? |
protože se mě ptal když koukneš o kousek výš.. |
nn on se ptal první .. psal že pokud se nechystam na prkna tak je to jedno.. co to tady kurva řešíme vlstně vůbec..
ale ty jsi jako prvni psal, ze se nechystas na prkna, ale nevim proc to patri do jidla |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:12 am Předmět: |
|
|
no napsal jsi to tak, jako to ze se nechas na prkna je neco, co podstatne meni to, co budes snida, tak nevim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | no napsal jsi to tak, jako to ze se nechas na prkna je neco, co podstatne meni to, co budes snida, tak nevim |
no v pohodě to je snad fuk ne.. jen sem chtěl vedět jestli pul kg tvarohu k snidani je ok.. což sem tak nějak zjistil že jo atakže už ho tu laduju..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:21 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | no napsal jsi to tak, jako to ze se nechas na prkna je neco, co podstatne meni to, co budes snida, tak nevim |
no v pohodě to je snad fuk ne.. jen sem chtěl vedět jestli pul kg tvarohu k snidani je ok.. což sem tak nějak zjistil že jo atakže už ho tu laduju.. |
pokud jis az za 7 hodin tak jo |
za 7 ne tak za 4 -5 h
a stejne toho pul kg nesnim.. vidim to tak na 350 g a konec..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
A já bych tam ten tvaroh nedával vůbec a dal si jen vločky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | no napsal jsi to tak, jako to ze se nechas na prkna je neco, co podstatne meni to, co budes snida, tak nevim |
no v pohodě to je snad fuk ne.. jen sem chtěl vedět jestli pul kg tvarohu k snidani je ok.. což sem tak nějak zjistil že jo atakže už ho tu laduju.. |
pokud jis az za 7 hodin tak jo |
za 7 ne tak za 4 -5 h
a stejne toho pul kg nesnim.. vidim to tak na 350 g a konec.. |
tvaroh se dlouho travi
bych si radsi rozmixoval 250 smlekem, vlockama a treba medem nebo marmeladou |
oka taky mňamka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:31 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | A já bych tam ten tvaroh nedával vůbec a dal si jen vločky :) |
ja mam taky jenom vlocky s mlekem
ale kdyz chce tvaroh... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | A já bych tam ten tvaroh nedával vůbec a dal si jen vločky :) |
jakože samotný vločky jo? kolik bych toho musel sníst a jak bych to jedl.. moc je nemusim takže sem rád aspoň že jsou trochu rozmočený..
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 7:33 am Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | Humanic145 napsal: | | A já bych tam ten tvaroh nedával vůbec a dal si jen vločky :) |
jakože samotný vločky jo? kolik bych toho musel sníst a jak bych to jedl.. moc je nemusim takže sem rád aspoň že jsou trochu rozmočený.. |
jo takhle s mlékem.. tak to jo to je v pohodě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dincek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|