|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 7:35 pm Předmět: Sacharidy - únava a ideální množství |
|
|
Je jasné že když člověk vysadí sacharidy tak energie je ta tam.
Zajímalo by mě kolik by člověk měl tak za den příjmout sacharidů aby nebyl "grogy" a nebo nestrácel zbytečně svalovou hmotu a měl pořád dost energie pro výkon.
Já běžně cvičím třikrát týdně a prokládám to kondičním během s jedním dnem uplneho volna. Někde jsem četl že by tomu mělo vystačit 100 až 150g sacharidů ,ale to bude závislé na váze. Mám momentálně 194cm a 88-89 kg. Jde mi spíše o to abych se udržoval, chtěl jsem poslední dobou rýsovat, ale protože jsem to trochu přepísk s low carb dietou tak se z rýsování stalo hubnutí a z 94 kg jsem na 87kg.
Tak mě tak zajímá kolik bych tak měl příjmout sacharidů v den fyzické zátěže aby to nebylo málo ani příliš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
na to nejde odpovedet, musis si to sam na sobe vyzkouset.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne květen 19, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
a proč chceš co nejmíň sachrů?  jinak sachry samy o sobě nejsou relevantní, rozhodující je rychlost úbytku váhy, pokud hubneš moc rychle, tak sou v tom i svaly.. únava s tim souvisí _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po květen 20, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
Právě, zhubnul jsem pekelně rychle , a váhy šly taky dolů takže jsem udělal pitomost a z rýsování bylo rapidní hubnutí. Budu to na sobě muset testovat, protože už jasně vím že low carb dietu nikdy nezkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 20, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
to neni chyba low carb diety, ale tvoje  pro me je treba low carb normalni pristup k jidelnicku.. (az na vyjimecny prasodny)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 20, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Já to mám jako Lustr, pokud low carb je třeba paleo.  Při paleo stravě jsem nepocitoval nějak extrémní uvanu a to jsem to ještě kombinoval s LG (16 hodin půst), sila trochu spadla, taky jsem zhubl asi 10kg, ale nejvíc spráskanej jsem se cítil u sach. vln, ale to bylo tím, že jsem je měl moc nízko + blbě rozdělené porce během dne a taky jsem musel hodně aerobkovat - nejdřív 3x později 4x týdně cca 30min. a víc. U paleo stravy jsem (co si tak pamatuji), dával většinou pár minut po trenalu, ale někdy jsem dal třeba i 30 - 45 minut, ale extrémní únavu jsem nepocitoval.
btw: jinak když si ubral S doplnil si to aspoň T? Pokud sis dal dejme tomu 2g B na kg + trochu S tak se nediv, že tělo nemá kde brát a seš rozbitej jak cigánský hračky _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po květen 20, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
přesně tak, proto sem psal že sachry nejsou relevantní a když přidáš na tukách, tak si v pohodě..
jinak aby tady byl i zástupce druhýho tábora, tak já zas třeba mam vyzkoušený, že funguju líp, když mam malý množství tuku, třeba 30-40g za den a víc sachrů  je prostě třeba si vyzkoušet co komu víc sedí _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 20, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|