Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Crewe napsal:
Dneska: Kozy, ramena, břicho + 20min HIIT

12:00 - 400gr kuřete, banán, 250 gr rýže (nádhera)
19:00 - 150gr kuřecího, fitnes chleba se šunkou, cottage, odměrka proteinu

- Týden pojedu podle tohohle rozpisu a uvidíme, jak to půjdu. Příští týden bude volnej.

A NEDA SI RICT A NEDA

Za týden a půl to začnu řešit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska: Záda, tricák, 25min kardio
Zítra dám zase sachry.

13:00 - 300gr vepřová panenka, 100gr ar. másla, lžíce lněných semínek
18:00 - 5bílků, 3 žloutky, 25gr mandlí, lžíce lněných semínek, cottage

Otázky: Nevíte, kde se obvykle dobře shání lněný olej/kokosový olej? - U nás to v žádným velkým obchoďáku nemaj. V tescu jsem našel 1, ale obsahoval 60% kokosu.
Luster

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lnenej mam z prodejnabylin.cz a sem spokojenej druha moznost je agro-el, urcite nekupovat ze supermarketu apod. buhvi jak dlouho se to tam vali.. (doporucuju si o tom nejdriv neco nacist)
kokosak kupuju vetsinou pres net, momentalne mi plne vyhovuje tenhle: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Purity+Vision+BIO+kokosov%C3%BD+olej+700+ml

ps: priste si za ty rady asi uz necham platit
Crewe

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre o tom lnenym si neco prectu, ale ma to nejakej specialni duvod? EDIT: Už jsem si to pročetl. A chápu proč si to zmiňoval. Nejspíš to vezmu z prodejnabylin.cz - Jako ty.
Ja si prave kokosak moc nechtel kupovat pres net. (Postovny). Jeste mi doporucili DM prodejnu.
P.S. Pánbůh ti to zaplať. Ne, diky moc. Ses jeden z mala kterej je ochotnej poradit.

Naposledy upravil Crewe dne st květen 22, 2013 8:34 am, celkově upraveno 1 krát
Morwinyon

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já objednávám tento http://www.gurmankoreni.cz/maslo-oleje/cisty-kokosovy-olej-ktc-500ml
oproti tomu co postoval Luster není kokosová chuť tak výrazná, ale účel splní ;-) mám odtud i Hgí a spokojenost
Crewe

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajdu do tý DM drogerie/prodejny (nevím ani co to je) a když to tam mít nebudou, tak něco objednám.
Koukám, ale že se tim ženský matlou, ne? :-D
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v DM nekupuj od Wolfberry, v porovnani s tim, co sem postoval, je kvalita dost mizerna.. Myslim, ze maj i LifeFood a ten je dobrej, jinak jo, pouziti je vsestranny:)
u lnenyho oleje je hodne omezena trvanlivost, takze idealne soupnout cerstvej do mrazaku a pak jenom odebirat kolik potrebujes - nezmrzne, de nabrat treba i lzici.. Idealni je ho jist spolecne s tvarohem/cottage a pomletym lnenym seminkem - google "Budwig + Cottage"
Crewe

PříspěvekZaslal: st květen 22, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U posilky máme přímo BIO obchod, tak jsem tam všechno pořídil, jak kokosovej olej, tak lněnej (dal jsem ho do mrazáku). - Báby jsem se ptal, jestli je čerstvej, říkala že jo.

Trénink: Biceps, předloktí, ramena + 30min kardio.

Jídelák:
13:00 - 400gr kuřecího, 100gr rýže, 3xfitness chléb, banán
18:30 - 2 odměrky proteinu, 300ml mléka, lžíce lněnýho oleje, lžíce kokosovýho oleje, 25gr mandlí, 2 selský jogurt, fitness chléb, hrnec zeleneninový polívky, tsatsiky.

Dneska se mi vůbec nechtělo učit. Tak jsem tak dumal a určitě od 1.6 změním trénink (3-4x týdně nějaký fullbody - hlavně základní cviky, to si ještě pořádně pročtu). O stravě jsem radši nepřemýšlel. Poslední dobou jsem z toho zmatenej.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt květen 23, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník, břicho

13:00 - 200gr kuřecího, fitness chléb, 200gr vloček, banán, 2 odměrky proteinu, 2 vejce, domácí marmeláda
19:00 - 5bílků, 4 žloutky + angl. slanina (domácí), lžíce kokos. oleje, lžíce lněnýho oleje + cottage, tsatsiky, rajčatovej salát.

Co jsem na sobě odkoukal. Musím si dávat před spaním spíš tuky, jak jsem jel jenom bílkoviny, tak mi to nedělalo dobře. (ráno sem nemohl srát a i na hormonech a na metabolismu to bylo znát)

Už se mi to blíží, je to nahovno. Učit se mi vůbec nechce. Jsem zvědavej v sobotu na břicho. Snad šel aspoň cenťák dolů.
Crewe

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska končím s psaním logu (cca tak na týden). Zítra a v neděli ještě půjdu na trénink (odreagovat se). Zejtra ráno se zvážim a změřim. Uvidíme. Stravu asi změním (CKD nepojedu - nebudu mít, co dělat, takže budu chtít maximálně chodit běhat, cvičit s kámošema, plavat atd. ). Trénink určitě změním. Ve středu po maturák (takže to bude volnej den) , sračky žrát nebudu, ale chlastat budu.
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase se ozývám. Maturita dopadla dobře. Teď už jen přijímačky, ale ty hrotit nebudu.
Začnu jíst normálně, akorát s pár věcma, co mi vyhovujou.

Takovej předběžnej jídelák:
Snídaně (vejce, protein) - Potřeboval bych vymyslet ještě nějakou bezsacharidovou snídani (nechci žrát furt vejce).
Po ranním kardiu na lačno bude cca za hodinu: 120gr vloček, odměrka proteinu, 200ml mléka
Svačina: Tady bude svačina po tréninku (tak za 45min): 120gr vloček, odměrka proteinu, 200ml mléka
Oběd: Lehce rýže, maso, zelenina
Buď odpolední kardio/trénink. Když nebude odpoledne nic, tak třeba cottage + mandle
Večeře: Lehce rýže, maso, zelenina
Večeře II - Bude pouze, když budu jíst brzo normální večeři.
= Bude cottage/jogurt + mandle/lněnej olej. Něco s trochou tuků.

Snad je to srozumitelný (nechám si samozřejmě poradit)

Trénink. Vidím to na Vršek/Spodek. - Tady s tím mám docela problém.
Nevím, jak to udělat, abych to stihl do hodiny.

Nevím, jak tam zařadit bic./tric. (dát to ke spodku??)
Vršek: Hrudník/záda/ramena
Spodek: nohy, břicho (bic./tric.??) - To je bez šance to stihnout.

Případně děkuji za rady.
Insano41

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

Nevím, jak tam zařadit bic./tric. (dát to ke spodku??)
Vršek: Hrudník/záda/ramena
Spodek: nohy, břicho (bic./tric.??) - To je bez šance to stihnout.

Případně děkuji za rady.

jo, dej bic tric k těm nohám a břichu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v klidu to dej k vrsku
do hodiny to stihnes jak vino
bench, shyby, rozpazky, pritahy v predklonu, bocni delty, biceps+ triceps v SS
Crewe

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapy. Od zítra zkusím to, co psal PU.
Jinak začínám, abych se 2x denně hýbal. Kór ještě když je takhle hnusně, tak akorát čumím na bednu. Sedím u PC, připravuju si něco na přijímačky. Zejtra vršek + 30min kardio a odpoledne HIIT (nebo sauna)

3.6
ráno kardio 30min na lačno.
hodinu po: 120gr vloček, 200ml mléka, odměrka proteinu
oběd: 200gr krutí prsa, zelenina, 4x rácio
14:00 tabata (čelní dřepy), břicho (asi 15sérií) - nechápu, jak po 4minutách tabaty můžu bejt tak prochcanej :D (divím se, že ten pot nestříká do dálky. - Provazy to sou pořádný)
hodinu po: 200gr vloček, 200ml mléka, odměrka proteinu
večeře (19:30) : 200gr krutí prsa, zelenina, fitness chléb, hrst mandlí a lžíce lněného oleje.

- K jídelníčku: nemám problém se sladkým, nic si nesladím (ani sladidlem) - jedinej problém mám s tím mlékem do vloček - Díky tomu asi nemám problém ani chutě na sladký.

Supplementy: kafe, synephryme (denně 50mg), Pár odměrek nanovaporu, BCAA cellucor (před tréninkem 2 odměrky) - Myslíte, že mám dávat i po tréninku? (většinou do po tréninkového jídla je to 45min)

OTÁZKY:

Mám si kupovat nějakej multivitamín? Koupil bych si asi ten Opti-men od ON
Má cenu rybí tuk?
- Nějakej jinej supplement byste mi doporučili?
Oddo

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš cellulor, bcaa, nanovapor, synephrine, ale taková základní věc jako mulťák + omega3 ti chybí? To je docela špatný přístup, vygoogluj si někde jak vypadá suplementační pyramida

EDIT: tak sem ti ji našel :)

+ na tvoji otázku, jo kvalitní omega3 mají větší smysl než všechny ty vychytávky co tam máš do teď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: