|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:31 pm Předmět: Nedaří se mi zhubnout, proč? |
|
|
Čau,
Ok...už po přečtení nadpisu si myslíte, že buď cvičím špatně, nebo mám málo kardia, nebo jim sračky apd.
Není tomu tak, nejsem začátečník, cvičit umím a se stravou + dodržování nějakého jídelníčku problém nemám...
Problém je v tom, že i když po týdnu snažení a dodržování nějaké stravy, tak jsem po týdnu zhubl jenom 100g..nevím včem dělám chybu, jestli mám zpomalený metabolismus? nebo to mám svést na geny, nebo se mám zabít? ale jedno vím určitě, jsem nasraný
Možná se mi forma (vršek) zlepšuje, vím že sval je těžší jak tuk, ale já chci mít pod 100ku, chci mít co nejmenší tělesnou hmotnost abych měl vyditelný six pack...
Jen tak něco o mě: výška 195cm, váha 106,9kg....12. srpna 2012 jsem měl 118kg
PS: jak jsem říkal, cvičit umím a stravu dodržuju, však to znáte...vločky, mléko, tvarohy, proteiny, maso, rýže, cottage, tvarůžky, ryby...
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
Asi delas neco blbe _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
nee faaakt?  , to jsi taky myslím, otázka je co že..
Obzvlášť od tebe jsem očekával nějaký inteligentnější, odbornější názor :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
mmm, nechce se mi to psát...ale co, třeba na něco příjdete...
8:00 - protein
8:30 - 40g rýže
10:00 - 40g rýže + cottage
12:00 - 40g rýže + 200g kuřecího
14:00 - tvaroh
16:00 - protein
17:00 - trénink
19:30 - bud maso, které jsem si už udělál z rána, nebo tvarůžky, nebo 4 vajíčka na tvrdo apd.
Po tréninku, nebo už od oděba moc sacharidy nejím...dříve jsem těch sach. dával více, třeba 300g denně..teď jsem to omezil na jeden sáček rýže...
Už jsem zkoušel sach. vlny, ted zkouším zase chvíli konstantně...sach. vlny byly možná plusové, ale nechce se mi opět a znova vážit gramáže  hh
K některým jídlu samozřejmě zelenina...nebo si udělám zeleninový salát
Trénink..jako...to je jak kdy, někdy jedu to, další den to :-D Bude vám stačit, prostě mi věřit že cvičím dobře? mám v tréninku pojmy jako: neg. fáze/pozitivní fáze, kontrakce, rest pauza, paralelní úchop atd..?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:04 pm Předmět: Re: Nedaří se mi zhubnout, proč? |
|
|
A jak cvičíš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
Seš tlustej, páč seš strašně línej, nic jinýho ti na to neřeknu.
- Chceš radu, ale nic se ti nechce. Nechce se ti vypisovat jídelák (max. 5min) A nechce se ti nic vážit. O vypisování tréninku ani nemluvím. (takže hledej chybu v tom) - To jestli sežer pytel rýže nebo 2 pytlíky by nemělo mít takovej vliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
Ty kráso
"Pomožte mi zhubnout"
....
"Napiš jídelníček a trénink, ať ti máme jak pomoct"
....
"mmm jsem línej vypsat jídelníček a cvičím dobře, to mi věřte .... jsem prostě línej lempl ale vážně nevím, proč nemůžu hubnout "
Toť asi k tvému problému :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
 Čekal jsem, že tenhle typ komentu se objeví, protože mě neznáte a začínáte flamovat.
To Grimley: příště se vyvaruj uvozovek, když nevíš k čemu slouží
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Vzdyt Ty mas jidelnicek s kalorickym prijmem, na kterem by moje 58 kilova pritelkyne umrela za 2 dny hlady! :D A to prej vazis skoro 110 kilo a meris 2 metry!
No, pridam se k Draperovi - asi neco delas blbe
Dobre no, at nejsem tak hnusnej - zkus nebyt tak linej (kdyz nemame byt lini my a mame Ti pomoct  ) a napis ten trenink. A k tomu jeste pripis kolik a co pijes a jak odpocivas. Ptam se proto, protoze obecne lidi strasne podcenuji vyznam odpocinku (spanku) a pitneho rezimu.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
|
Takze mas konstatne cca 140g sachru denne na tvou vahu 107 kg - tzn. konstantne cca 1,3g S/1 kg TH....
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
|
Co jsem tak z hlavy zpočítal tak máš:
120g bílkovin, 120g sacharidů, 20g tuku = cca 1200kcal
Nezlob se na mě  ale na 106kg přijímat 1200kcal to je jak kdyby si nejedl vůbec. Ano máš zpomalenej metabolizmus, takže ho nakopni normálním jídelníčkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
| moby napsal: | | ....Ptam se proto, protoze obecne lidi strasne podcenuji vyznam odpocinku (spanku) a pitneho rezimu. |
s timto naprosto souhlasim, ale myslim, ze tady to nebude ten pripad
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
Díky za konstruktivní kritiku (u některých) a přidám na porcích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
Abych tu nebyl jen za negativního přispěvatele :
1.) Když hubneš, je důležitý naopak jíst ... nejhorší je hubnout z nedostatku energie... (je lepší zvýšit aerobní aktivitu a kvalitně jíst)
2.) Stanov si, že budeš chtít shazovat dejme tomu 3-4 kg za měsíc
3.) Ráno dodej komplexní sacharidy a pokud ti nedělá problém pití mlíka, vynech protein a dej si ráno třeba 400ml mlíka a ve spojení s vločkama budeš mít ideální snídani, po který navíc nebudeš mít hned hlad
4.) Zvyš obecně příjem komplexních sachrů ( těch se neboj, netlač je horem spodem, ale 40g rýže je vážně tak akorát porce pro 30ti kilovou anorektičku v posledním tažení)
5.) Přidej zeleninu - nemáš tam žádnou, vláknina je důležitá a navíc tě zelenina "zaplácne" a nebudeš mít takovej hlad ... mě se v dietě osvědčuje mrkvovej salát (strouhaná mrkev, citron, jablko a pár tablet stévie) .. případně různý zelený saláty zalitý trochou slunečnicovýho oleje
6.) Dodržuj pitnej režim, pokud nechceš pít obyčejnou vodu a máš dost prachů, klidně si to spestři nějakou light verzi Coly nebo Pepsiny... jinak doporučuju teď na léto ideální koupit zázvor, nastrouhat ho, přidat citron a šalvěj, udělat vývar, ten vychladit a máš peckovní limču bez kalorií
7.) Tvarůžky nedávej moc často, jsou celkem dost bohatý na obsah soli
8.) Nevím, jakej máš trénink, ale je ideální každej den hodit alespoň půl hoďky aerobku ... pozitivně se mi osvědčilo lichý ráno na lačno 25-30 minut jogging (nastartuje tě to do celýho dne), v sudý dny jsem chodil plavčit nebo na kolo / inlajny....
9.) Doporučuju koupit kvalitní BCAA, opravdu pomohou při shazování tuků
10.) Každou druhou sobotu se vyfoť ze stejný vzdálenosti, stejnýho úhlu a ve stejným světle (za prvý budeš tak moc zpětně sledovat svou cestu hubnutím, za druhý uvidíš změny ve stavbě těla, není ideální orientovat se pouze podle váhy) ... važ se jednou za 14 dní ve stejnou dobu
11.) Když už máš nepřekonatelnou chuť na sladký, je lepší dát si ovoce - teď na jaře a za chvíli v létě je ideální třeba meloun vychlazenej
12.) Tvaroh bych dal až na noc a odpoledne bych přihodil nějakej sýr/šunku/jogurt bílej
13.) Pevná vůle
No a každopádně hodně štěstí :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|