|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
Hele, jako chtít "six-pack" to je fajn , ale to je otázka tak 8-10% tělesného tuku. Lepší k němu dojít postupně a pomalu , než se k němu rychle prohladovět.
Osobně bych zařadil jednou za týden den s "cukrováním" aby si nakopl metabolismus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Ty kráso
"Pomožte mi zhubnout"
....
"Napiš jídelníček a trénink, ať ti máme jak pomoct"
....
"mmm jsem línej vypsat jídelníček a cvičím dobře, to mi věřte .... jsem prostě línej lempl ale vážně nevím, proč nemůžu hubnout "
Toť asi k tvému problému :) |
tohle naopak smysl ma
jak mame hledat chybu, kdyz nam nic nereknes???
jestli mas trening skvele super jako jidelnicek, tak bude chyba i tam
rikal jsi ze jidelnicek je dobre, ale zatim sis uspesne spomalil metabolismus
takze nebud linej a napis trening
apropos, ten jidelnicek, to dodrzujes kazdej den?
proc nedavas potreningovy napoj?
proc rves do sebe tvaroh ve dve hodiny (kdyz kasein v nem se travi az 7 hodin) ale za dve hodiny si na to davas protein????
to neni dobrej jidelnicek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Hmm papáme asi moc málo? en.wikipedia.org/wiki/Leptin a nekecej že takhle hladovíš asi poslední týden, určitě jsi zkoušel dietu a tak jsi ubíral ubíral ubíral až ti to nechce fachat... známe
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
Rád bych se zeptal na "cukrovací" den. Máte na mysli den (přepokládám že netréninkový), kdy navýšíte sacharidy a snížíte bílkovny třeba na 1 g/kg TH? Je mi jasný, že se asi nebude jednat o cheating day v podobě velkého množství cukrů a tuků _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
No já to dělal tak , že sem si vždy vzal jeden den v tejdnu, většinou sobota, kdy sem měl volno , respektive žadny fitko ani kardio.
Já na tohle počítaní nejsem, ale ano , snížil jsem bílkoviny a přidal za ně komplexní sacharidy (oves, celozrné pečivo atd... )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
| 7eVen napsal: | nee faaakt? , to jsi taky myslím, otázka je co že..
Obzvlášť od tebe jsem očekával nějaký inteligentnější, odbornější názor :-D |
Odpovedel jsem ti takto proto, ze uz z tveho uvodniho projevu jsem tusil, ze to bude presne tak, jak te tu ostatni charakterizovali _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Očividně jsem v prvním projevu nenapsal dostatečně všechno, protože člověk nemůže na všechno myslet, za to ty jsi mě měl doplnit dalšími otázkami...A nezachovat se tak, jak ses zachoval - hloupě...
Nicméně, by se hodila nějaká fajfka pro uzavření tématu...prtože svoji odpověd jsem dostal, děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Navyšuj jídlo pomalu, ne že tam flákneš najednou 2000 kcal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Navyšuj jídlo pomalu, ne že tam flákneš najednou 2000 kcal. |
Jen ať to tam flákne naráz ,běhání na hajzlík je dobrý kardio
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Navyšuj jídlo pomalu, ne že tam flákneš najednou 2000 kcal. |
Přesně tak, myslím že 3000kcal budou stačit :) prostě se celej den, dva přežírej tím na co máš chuť a vykašli se na fitko a aerobku. Ono se to srovná.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
To myslíš vážně tenhle post? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: st květen 29, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Grimley napsal: | Ty kráso
"Pomožte mi zhubnout"
....
"Napiš jídelníček a trénink, ať ti máme jak pomoct"
....
"mmm jsem línej vypsat jídelníček a cvičím dobře, to mi věřte .... jsem prostě línej lempl ale vážně nevím, proč nemůžu hubnout "
Toť asi k tvému problému :) |
tohle naopak smysl ma
jak mame hledat chybu, kdyz nam nic nereknes???
jestli mas trening skvele super jako jidelnicek, tak bude chyba i tam
rikal jsi ze jidelnicek je dobre, ale zatim sis uspesne spomalil metabolismus
takze nebud linej a napis trening
apropos, ten jidelnicek, to dodrzujes kazdej den?
proc nedavas potreningovy napoj?
proc rves do sebe tvaroh ve dve hodiny (kdyz kasein v nem se travi az 7 hodin) ale za dve hodiny si na to davas protein????
to neni dobrej jidelnicek |
Tvaroh se netravi 7 hodin, tvaroh se vstřebává dlouho. Neplist si pojmy, vstřebávání a trávení. Miceralni kasein- 30-60 minut je ze žaludku pryč ale pak se ve střevě dlouho vstřebává.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 29, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| dusek napsal: | | black speech of Mordor |
huh?
|
|
| nahoru |
|
 |
filius
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 1:00 am Předmět: |
|
|
Pro snížení váhy stačí upravit jídelníček, cvičení není potřeba – rozhodně ale doporučuju. BTW, čím více svalové hmoty budeš mít, tím se ti i bude líp shazovat – svaly spotřebovávají velké množství energie i v klidu.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
Nechce se mi zakládat nový topic, tak pardon že se přisírám  Chci se jen zeptat zda do rýsovačky stačí když z objemového jídelníčku vyřadím/snížím sacharidy na 0,7g na 1kg/TH nebo je třeba ho upravit razantněji. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|