chce to progres

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chce to progres  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> chce to progres
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mikard

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 11:06 am    Předmět: chce to progres Odpovědět s citátem

Zdravim,

Potrebuju zhodnotit trenink a stravu, doposavad jsem jel na kladkach a volnym vaham se spis vyhybal byl jsem totiz 2 roky bez cviceni a teprv posledni 4 mesice jsem zacal cvicit. Jenze uz jsem se dostal do stavu kdy bych chtel trosku progres a ne jen se porad pumpovat za to vůbec nerůst. Jediny na čem si zakládám je to že necvicim nohy protoze jsem je vzdycky mel velky a mel jsem problem sehnat kalhoty a vubec tam dole to nebylo zrovna pohodlne jestli chapete :) Dřepy nepřipadaj v úvahu a ano chci makat jen na vršku těla protože me spodek nezajima a chci jen mít pořádnej V tvar široka ramena a útlej pas.

180 cm 74 kg, míry biceps 41 pres ramena 132 pas 73 (takovej odpich abych vedel jestli mam progres az se priste zmerim)

Takže dneska jsem začal trenink

Mtrvola 5x5 benchpress 5x5 a tlaky velke cinky nad hlavu 5x5 na smith stroji na lavicce a parkrat si jen pro dorazeni dal par serii na kladce (triceps) ale to nestoji za řeč.

Myslíte, že tohle se dá cvicit Po, st, Pá ? S tim že Mrtvola a bench bude konstantní a místo tech tlaku nad hlavu si dam pritahy velke cinky k bradě nebo tlaky s jednoručkama.

Strava

Omeleta (4-6 vajec, 100 g rozmixovanejch vloček, rozinky, strouhany kokos, karob nebo skořice)

200 g masa (krůtí) 100 g přílohy (brambory, testoviny, ryze klasika)

zeleninovej salát s tuňákem nebo tresčí játra

a nakonec arašídové máslo tak na chut dve lzicky :)

Ted jen jestli tohle bude mít nějakej progres a posunu se dál co myslite?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy se daj cvičit i bez toho aby rostly,třeba různý variace dřepů s vlastní vahou ...apod a naopak cvičením nohou o velmi vysokých počtech opakování se dají i nohy zmenšit. Mrkni na videolog s Ladou Plíhalovou kde to vysvětluje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palec077

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ať počítám jak počítám, máš tam celkem málo sacharidů, takže pokud se jedná o svalové přírustky tak máš asi smůlu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: