|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
Vy to moc resite, koupim polotucny v akci za 9,9 kc, naliju do vlocek napul s vodou, sezeru ... a je hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Vy to moc resite, koupim polotucny v akci za 9,9 kc, naliju do vlocek napul s vodou, sezeru ... a je hotovo. |
souhlas
ale na tom si zdaleka tolik nepochutnas _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Sajmon8 napsal: | | Penny vejce S 30ks/38,-kč :D není to domácí kvalita ale lepší jak drátem do oka. |
Byl jsem v Olomoucké prodejně a žádnou akci tam nemaj Asi záleží kde
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
i v lidlu maj vajicka v akci ale za kolik nevim _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | ALKAPONE napsal: | i v lidlu maj vajicka v akci ale za kolik nevim |
Trojky "L" 10 ks za 29,90. Trojky "M" 10 ks za 24,90. Bral jsem tam elka 2x už, akce je do 1. 6. myslím. |
30vajec ?M? za 64,90
Edit:
Penny (v Olomouci) 10ks 19,90kč
Lidl: Ovesné vločky s ovocem 1kg 39,90kč
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
jj to je ono, taky beru elka :D
shootere musis taky podporavat ceskou ekonomiku :D _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | jj to je ono, taky beru elka :D
shootere musis taky podporavat ceskou ekonomiku :D |
no jooo
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: čt květen 23, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Sajmon8 napsal: | | Penny vejce S 30ks/38,-kč :D není to domácí kvalita ale lepší jak drátem do oka. |
Byl jsem v Olomoucké prodejně a žádnou akci tam nemaj Asi záleží kde |
Asi lokální akce no :/ bylo to v Ústí na Orlicí (Pardubický kraj) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:29 am Předmět: |
|
|
v Lidlu maji v akci "barovo" musli jak ovocne tak oriskove, kilo za 39,90 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
TEST SYPANÉHO MÜSLI PO KTERÉM PŘIBERETE  jó, to je něco pro nás _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | TEST SYPANÉHO MÜSLI PO KTERÉM PŘIBERETE jó, to je něco pro nás |
Vidíš ten otazník?Právě proto máš jíst to kvalitní a ne ty sračky.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
Já tlačím ty Emco mysli, ale čokoládové. Ty z Lidlu schválně někdy vyzkouším, ale spíše ořechové. Ty ovocné mají v sobě oxidu siřičitého na rozdávání, já radši čerstvé, kort teď, když už sortiment ovoce pomalu a jistě rozšiřuje. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|