Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chuckis

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole ty křídla sou brutální, celkově super forma.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát aj keď ta fotka nieje bohviečo, ale lepšie to nejde vyfotiť.

Moocha

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crossfit dělá krásná těla!
shooter

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom napsal:
Tak zdravím opět, z MČR jsem skončil pátý ze šesti, jsem celkem zklamaný ale co se dá dělat, za ten týden jsem z nohou udělal tohle, myslel jsem, že bude naděje a nic. Na fotkách z našeho foťáku jde vidět, že to mohlo být lepší umístění než bylo, ale co se dá dělat, aspoň motivace, nebyla tam ta tvrdost a zadní postoje mi ubírali, hlavně nohy.

Zblízka to vypadá úplně jinak než z dálky Myslím, že to 5 místo ti dali neprávem. Ale je to tvoje 1 soutěž tak hlavní je, že si neskončil poslední.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
cipinek

PříspěvekZaslal: so květen 25, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Radom napsal:
Tak zdravím opět, z MČR jsem skončil pátý ze šesti, jsem celkem zklamaný ale co se dá dělat, za ten týden jsem z nohou udělal tohle, myslel jsem, že bude naděje a nic. Na fotkách z našeho foťáku jde vidět, že to mohlo být lepší umístění než bylo, ale co se dá dělat, aspoň motivace, nebyla tam ta tvrdost a zadní postoje mi ubírali, hlavně nohy.

Zblízka to vypadá úplně jinak než z dálky Myslím, že to 5 místo ti dali neprávem. Ale je to tvoje 1 soutěž tak hlavní je, že si neskončil poslední.

co to je za blbost, skončit na 5. místě ze 6 a ty řekneš, že hlavně, že jsi neskončil poslední, to jsem se fakt pobavil... , jinak to není o tom, že by skončil poslední, za ním skončili všichni, kteří se nepřihlásili, takže být pak na 5. místě je superextramegagiga úspěch
Oddo

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret parádička jako vždy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Radom

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teďka nabrat tak 15 kg svalů a zkusit podzimní soutěže příští rok, jelikož na jaře mám maturu a pak bych šel až na další jaro, tu je ještě jedna fotka ze soutěže :))

Turakam

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radom úplne luxusné nohy, si jasne končatinový typ, na prvú súťaž moc slušná forma, za týždeň si sa viditeľne ešte dokázal zlepšiť.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super. Jen u toho výdrž. 15kg svalstva to chce čas.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:29 pm    Předmět: Re: vítezná forma spolecná s Tomášem Kašparem :) Odpovědět s citátem

jordanek napsal:

Aha.

V pátek se prej uvidíme. Prej máš u nás exhibici,tak koukej přijet ve formě!
jordanek

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 9:11 pm    Předmět: .-) Odpovědět s citátem

o exibici nic nevim, jen chteli, abych prijel, s vama zacvicil, budeme tam fotit hlaven pro nas shop na stranky, a naky video .-)
Radom

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam, ty nohy vylezly jak blázen, už vím jak na ně, jediné, co mi chybělo, jsou zkušenosti, z téhle stránky to zas beru dobře. Získal jsem zase nějaké zkušenosti a hlavně už vím jak na nohy, protože to byl můj problém celých 5 měsíců, teďka budu nabírat kvalitně, abych nemusel tolik shazovat a abych mohl mít už vysekané příště i hamy. Jinak těch 15 kg naberu, to není problém, rostu jak z vody :D, zatím. Jsem rád, že jsem se zúčastnil, i když jsem se na ČR moc dobře neumístil :). Teď volno a příští týden hurá do kvalitního objemu a hned na korte, asi :).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se pochlub, mě nohy pod vodou a vršek bez tuku naštval loni a letos to už nechci
Radom

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No každý je individuální no, hned po Moravě jsem se nažral a v neděli jsem si řekl, že prostě za ten týden, pokud nevyrýsuji nohy, nemám šanci na dobré umístění. Tak v neděli jsem hodil 50 g sachrů a začal trojfázový trénink denně, kardio na lačno, dopoledne trénink silový s kardiem a večer silovka s kardiem. Takhle až do středy. Od pondělka jsem měl nuly a hodně masa hovězího poprvé. Ještě to nebylo ono, tak jsem hodil i v den cukrování kardio na lačno a začal poprvé dávat draslík v odvodnění a tenhle týden mi tak pomohl, celé v tom bylo jen to, že jsem jezdil na kole jak trotl a přidal tréninky. Shodil jsem asi 2 kg na MČR, sám jsem nechápal, jak to slezlo...ještě jsem dával kávu ráno a pak před večerním tréninkem. Toť vše, nic extra, ale zafungovalo to. Vyhodil jsem smaé orbitreky a chodící pásy, které mi byly totálně na hovno a zařadil klasické kolo, které teď nenávidím :DD
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Super. Jen u toho výdrž. 15kg svalstva to chce čas.

Tak tak, to za rok doopravdy čistě nedá, i vzhledem k věku. Každopádně forma slušná, ale s těmi čísly bych byl opatrný.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: