IHaveaDream - Be better and better everyday.

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - IHaveaDream - Be better and better everyday.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> IHaveaDream - Be better and better everyday.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:13 pm    Předmět: IHaveaDream - Be better and better everyday. Odpovědět s citátem

Zdravím , tak jsem se rozhodl zkusit si tu založit log , snad mě nevypískáte za moje výkony :D

Jmenuji se Tomáš , je mi čerstvě 16 let , měřím hodně přibližně 176-... cm. Moje momentální váha se pohybuje kolem 74-75 kil.
V posilovně jsem byl poprvé v listopadu/prosinci 2012 , ale doprovází mě různé zdravotní omezení a problémy. Jinak se věnuji kalisthenice , občas nějaký ten sprint či bojovka.

Moje cíle: nemám momentálně nic přesně stanovené , vím jen jedno a to, že chci být každým dnem lepší :)

Aktuálně cvičím objemovou rutinu 3x týdně , dnes 27.5. první den...

Naposledy upravil IHaveaDream dne pá květen 31, 2013 12:43 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 1 - 27.5.2013

Dřep
5x90
5x90
5x100
5x110
5x110

Bench press
5x70
5x70
5x80
5x80
5x85 při posledních lehká dopomoc

Přítahy činky v předklonu
5x60
5x70
5x75
5x80
5x80

Shyby nadmatem
9, 7, 7

Kliky na bradlech
13, 9, 8

Ruce
Lýtka + břicho

Dřep jsem chtěl 120 , ale už jsem se k tomu nějak nedokopal. Kdybych řekl , že jsem dneska spal aspoň hodinu , tak bych kecal... Hlava bolela dost , ani jsem nedokazal u BP při poslední serii spočítat kolik vlastně zvedam , naložil jsem si stovku a malem jsem si toho ani nevšiml...
Přemýšlím o opasku a bandážích na kolena.
Insano41

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

budu sledovat, ať se daří! posledně, co jsem viděl tvoje fotky v aktuálkách to vypadalo dobře (na to, že jsi měl odcvičeno tuším cca. 5 měsíců), tak bys mohl nahodit nějakou novou a tvůj současný jídelníček bych taky chtěl vidět, tehdy jsi tam myslim posílal musli tyčinky ve velkém, ne? Změnil jsi to, nebo jedeš pořád takhle?
kubejk

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsi cvicil dneska v kohinoru, ze ? Videl jsem 3 mlady kluky jak drepujou (to nebyva casty ) tak jsem vás sledoval ... na dřepy jses dobre stavěný a opravdu to vypada celkem solidne.., na ten věk pěkný
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju :) něco jsem zkusil narychlo , ale jediná mísnost kde se dal opřít mobil byl zabordelenej pokoj , takže na pozadí se nekoukej :D

ještě něco cca měsíc staré zde : http://lide.ronnie.cz/ihaveadream?gal=4578

Co se týče jídla , tak momentálně proměnlivé kůli penězům. Ale tyčinky jsem nahradil rýží :D ... Ráno vločky , mléko , vajíčka ... K svačině maso+rýže/jogurt+celozrnná houska... Oběd maso+ rýže ... Po tréninku pokud je možnost tak protein , ale momentálně maso+ rýže... Před spaním tvaroh , vajíčka natvrdo. Gramáž rýže se hýbe většinou kolem 150g , maso též.

Naposledy upravil IHaveaDream dne po květen 27, 2013 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubejk napsal:
to jsi cvicil dneska v kohinoru, ze ? Videl jsem 3 mlady kluky jak drepujou (to nebyva casty ) tak jsem vás sledoval ... na dřepy jses dobre stavěný a opravdu to vypada celkem solidne.., na ten věk pěkný

Vau , ano :D ... díky... ty jsi ten se sumo DL?
kubejk

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj to je moje malickost
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mě těší , příště si podáme ruce :D ... Nečekal bych , že někdo z koháče sem zavítá.
kubejk

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okej , podle prvni treninku bych to videl na neco ve stylu Korteho ne ? coz je mi sympaticke, tak muzem nekdy spolecne potrenovat
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 2 - 29.5.2013

Mrtvý tah
5x92,5
5x92,5
5x92,5
5x102,5
5x102,5

Military press
5x42,5
5x42,5
5x42,5
5x47,5
5x52,5

Shyby podhmatem s pomalým pouštěním dolů
5x5 bw , chce to nějaký závaží...

Kliky s pauzou dole bez doteku
35 , 20 , 21

Přítahy JČ v předklonu
16x20
11x25

Ruce
Lýtka
Břicho
Lehké kardio

IHaveaDream

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

T: Díky moc.

DEN 3 - 31.5.2013

Čelní dřep : (
5x62,5
5x62,5
5x72,5
5x82,5
5x82,5

Tlaky na prsa s JČ na šikmé lavici
5x25
5x25
5x27.5
6x30
6x32,5

Shyby úzkým neutrálním úchopem
12x5 bw + občas mě stahoval sparing za boky...

Tlaky vsedě s jednoručkami
8x20, 10x17.5, 7x20

Veslování na spodní kladce
10x50, 10x50, 10x50

Ruce
Lýtka
Břicho

Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citis dlouhobe unavu i mimo trenink? Nechut do treninku, pokles vykonnosti nebo treba zrychleny tep po ranu pripadne i behem treninku ti mnohem rychleji vyleti tepovka? To a dalsi jsou klasicke znamky prepaleni, par dni off samozrejme pomuze. Druha moznost muze byt treba malo sacharidu ve strave.
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cítím únavu i mimo trénink. Mám problém se vyspat a to už několik týdnů. Furt se budím , zdají se mi furt nějaké zrychlené blbosti. Jsem čím dál více na hadr. Jsem už rád když denně naspím hodku.

Po ránu mám pocit , že mám tep spíš nulový. Při tréninku úplně extrémě vyletí a hrozně se potím. Pokles výkonnosti určitě a nejen v posilce... Prostě nejsem vyspalý , ale už fakt nevím co s tím.

Sachru jím dost.
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ilustrační vysvětlení proč momentálně necvičím... Skončil jsem na pohotovosti s klidovým tepem 120-130... Snad to bude v poho... musí...
Cvičení mi chybí a nejhorší je , že ani nemám nějak vůli dodržovat stravu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomu říkám pořádně rozharašenej organismus. Kdysi se mi stalo něco podobnýho po těžkým tréninku v extrémním vedru a taky jsem byl kvůli tomu na pohotovosti... srdce jelo jak o závod ještě hodinu po. Dali mi ale jen něco na zklidnění a během půl hodky jsem byl ok. Ať ti to dobře dopadne!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - IHaveaDream - Be better and better everyday. Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: