Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohy

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
HW divize podle me hrozně zamrzaj, co se týče titulových zápasů a zrovna tyhle dvě divize jsou co se týče prachů pro UFC to nejdůležitější...

Nad tím jsem nedávno přemýšlel, Dana musí něco vymyslet není možné, aby byl Cain vs. JDS V ... a pořád bojovali tito 2 dokola.
Př. Fandím Cainovi, ale kdyby prohrál s JDS, tak si dá zase fight a bude znovu repete IV ...

Chtělo by to něco třeba udělat turnaj pyramidu a vítěz má tittle shot ...
Toto už ani lidi donekonečna bavit nebude tito 2 jsou TOP a za něma je vcelku velká propast, kde se na ně dotahuje Alík (pokud bude makat, tak na ně má, ale co sleduju jeho twitter atd nevypadá, že by nějak extra dřel).
Dále Cormier má také kvalitu a co sním s Cainem nechce bojovat, pokud bude Cain champ. Cormier nepujdu o tittl. ...

Nejlíp mi z toho vychází udělat turnaj. Můj názor
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já chci aby to dostal Werdum, pokud vyhraje. Cain měl zápas teď, on ho má za týden... Jenže JDS no.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.bloodyelbow.com/2013/5/28/4374274/cat-zingano-injury-out-tuf-18-ronda-rousey-miesha-tate-mma-news

Jinak... úplně mě sere, že se budu muset dívat na xicht Tate i při TUF. Nejhorší je, že tam bude i mluvit Ale tak zas jsem rád, že jí Ronda rozseká neskutečně
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Werdum, veru toho som už aj ja ako jeho fanda zabudol, toho tak neskutočne zakopali a pritom sa neskutočne zlkepšil aj v stand-upe, verím, že vytrie s nogom podlahu a právom, KONEČNE, pôjde o titul, určite by ho mali uprednostniť pred JDSom.
Lunreal

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemeli delat Cain vs JDS 3, strasna blbost, minimalne aspon jeden fight meli oba dostat jeste a dat sanci jinym.
Ta pyramida zni fakt jako nejlepsi napad...
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reem prilis zlenivel a zpohodlnel v blackzillians. Ked bol v NL tak mu aspon Saki zakuril. Tu ma jedine Sponga, ktory ako sparing nic moc a z mega spomaleneho Ricka Verhoovena ci ako sa pise na dynamike neziska a ani ruku pri brade nemusi drzat. Takze sa modlim aby nastavajuci zapas vyhral. Hlavne som zvedavy na jeho hladinu testosteronu. Snad nebude dalsi na zozname TRT degesov. S Belfortom to robi divy, no nefandim mu a neviem ci by som dokazal Reemovi - hlavne ked to bude taky rozdiel.

Werduma nehorazne obrali o title shot. Minotauro dostane KO. Aj tak mu potom daju Struuveho a budu sa tvarit ako mesiacik na hnoji.

Este nech to zacnu robit s Mousasim, tak ma vazne naseru.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:

Este nech to zacnu robit s Mousasim, tak ma vazne naseru.

ten je myslím v pr*eli s kolenem, ne?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nie az tak ako to mal napr. GSP. Podla mna bude rychlo spat, ak to dobre dopadne.

Jeejo takze Barnett sa predsa len dostal do UFC? Super. Konecne bude ta HW mat uroven a bude mozne robit zaujimave fighty - hlavne ked povyhadzuju tych co tam nemaju co hladat. Mir plni ulohu uvitacieho vyboru? Len aby Barnettovi davali dobrych protivnikov a nie odpady.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Načomu dali Mira, nechápem, nič v zlom, ale na Danovom mieste by som Mirovi začal odporúčať retirment, tomu chlapíkovi ja už vôbec neverím, strašne má odpálenú bradu, dosiahol dosť, neviem, úprimne, či na to ešte má...jedine, ak tak z marketingového hľadiska, že je to meno, tak nech sa josh uvedie.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BJJ vs catch-wrestling. Fandové to chtěli, já taky =)
Mike Priest

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snad ho josh zarizne trianglem,moc se na to tesim
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barnett uz titul neochutna, nejlepsi roky ma spis za sebou nez pred sebou, nemalujte si jeho prichod moc ruzove, vic jsem veril Reemovi. Tezka vaha je totalne zabita, uvidi se jestli neco vymysli Werdum. Na JDS vs Cain se ani moc netesim, spis by me lakaly zapasy "Berry/Hunt/Nelson/Werdum/Cormier vs kdokoliv" Tihle chlapi maji takovy zajimavejsi charisma, Cain je pro me v tomhle uplne divnej a neni mi nicim sympatickej.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cain má charizmu ponožky, ale je to stroj!
Martin.L

PříspěvekZaslal: pá květen 31, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no mozna ze prave ten jeho "do not give a fuck" vyraz mi prijde celkem cool. ne tak jako u strejdy Fedora, ale i tak...

Neprijde mi ze by HW nejak upadala, naopak je v ni ted hodne borcu co neco umi. Barnett je top HW, vzdycky jsem litoval ze se s nim nepotkal ve strikeforce Reem, bublina by splaskla mnohem driv. Pokud by melo dojit k nejakymu hyper boostu HW, tak to vidim jedine na Fedora v UFC v rematchi s Werdumem, pripadne Bigfootem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: