|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
ok...proto píšu fotky....jeho videolog sleduju ale opravdu má některý postoje např u zad hrozný...zkrátka pro něho moc bodů nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reichenberk

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
I v těch prsou je to trochu slabší, je pro to nějaký důvod?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Reichenberk napsal: | | I v těch prsou je to trochu slabší, je pro to nějaký důvod? |
Pokud je to otázka na Slávka, zeptám se ho. Pokud na mě, tak odpovím: Důvod mám - neroste to. |
Je to otázka na něj, není to škoda? Tobě to neroste protože to necvičíš, na to se ptát nemusím jaguáre.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Je to otázka na něj, není to škoda? Tobě to neroste protože to necvičíš, na to se ptát nemusím jaguáre. |
Ale cvičím :) Genetika není. Myslím že Slávek by odpověděl něco podobného. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 31, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
Přidám aktuální formy sparingů + juniorskýho vicemistra ČR v kulturistice juniorů, ale hlavně super sympaťáka a fajn kluka Jirky Kováče.  Jsem rád, že jsem Tě poznal Bejku!  Vše z dneška, sory za kvalitu, focený prehistorickým mobilem :-)
Zleva Andy 120 kg, rekordman a mistr světa ve zvedání kamene, umí mrtvolu 390 kg RAW!!! Uprostřed bodybuilder Jordanek 80 kg a vpravo strongman BigJohn 150 kg! :-)
A tady se připojil ještě Lukin 74 kg. :-)
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 31, 2013 10:49 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Asi 5 hodin stará fotka od Jardy Trnky :)
|
Luboši, ty se ještě na něco chystáš?
Takto vysekaný?
V obličeji jsem Tě snad takto hubeného ještě neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:44 am Předmět: |
|
|
Však dnes je MČR ve fitness. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jordanek

|
Zaslal: so červen 01, 2013 6:43 am Předmět: |
|
|
Jéééé díky Tome, tak jsem Tebe , Vás, rád poznal, myslim, ze jsme se urco nevideli naposled, a urcite spolu nazvedame i naky zelezo ... .-) Jinak fotky super :D masakr jak blazen :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so červen 01, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Snad neni pozde se zeptat, bude tu mit MOOG nekdy videolog?
Jinak pekna forma
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jari jak ty to máš? V objemovce si dáš cokoliv, když na to máš chuť a pak si striktní v dietě? Nedělá Ti problém vydržet?
Ještě si kupuješ Chio chips nebo jak se to jmenoju? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|