|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spek-oun

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:01 am Předmět: glutamin- dávkování , info-riboza |
|
|
zdravím, začal jsem konzumovat glutamin a chtěl jsem se zeptat na dávkování, den treninku 2g hned po tréninku a 1g před spaním a co v netréninkovy den,mám ho jíst?? jestli jo,tak kdy?? dík za odpověď a ještě newite kde by se dala koupit riboza, používám INOSIN ,ale je to sloucenina a chtěl jsem ji samotnou, tak jestli mi můžete hodit odkaz kde ji sehnat,popřípadě názor na ní... thx za komentáře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:02 am Předmět: Re: glutamin- dávkování , info-riboza |
|
|
| spek-oun napsal: | | zdravím, začal jsem konzumovat glutamin a chtěl jsem se zeptat na dávkování, den treninku 2g hned po tréninku a 1g před spaním a co v netréninkovy den,mám ho jíst?? jestli jo,tak kdy?? dík za odpověď a ještě newite kde by se dala koupit riboza, používám INOSIN ,ale je to sloucenina a chtěl jsem ji samotnou, tak jestli mi můžete hodit odkaz kde ji sehnat,popřípadě názor na ní... thx za komentáře |
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
3g? Neni to málo, já si teď nejsem jistej, měl jsem glutamin naposled, když byla ta akce od VZP, ale myslim si, že jsem bral tak 10-15g denně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
Já beru 20g denně na 70kg. Horní hranice je někde kolem 40g... třeba pro 100kg jedince
|
|
| nahoru |
|
 |
spek-oun

|
Zaslal: so červen 01, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
jo mělo to být v desítkách.. 20 g po tréninku a 10 před spaním..
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: so červen 01, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Velor
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Od doby co jsem začal brát glutamin mě následující den svaly nebolí tolik jako dřív (což oceňuju především po tréninku nohou kde dávám trochu víc), normálně beru 5g v potréninkovém nápoji a dalších 5 před spaním
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|