|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Soukromnik

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 7:45 am Předmět: |
|
|
Jestli máte někdo tu knihu mohli by jste prosím napsat jak to udělat když chci mít trénink ráno případně dopoledne. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
Jím pořád stejně podle toho a je jedno jestli jdu ráno nebo večer. (ale mám pocit že jak jím sacharidy naposledy večer a potom jdu za 20 hodin cvičit - prostě tam není tolik energie, proto tam posílám i nějaký banán nebo tak před cvičením)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 06, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Co se týče knížky, tak se dá sehnat na uloz.to. Čtu si to a celkem se mi té líbí, že bych ve škole nemusel řešit jídlo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt září 06, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Co se týče knížky, tak se dá sehnat na uloz.to. Čtu si to a celkem se mi té líbí, že bych ve škole nemusel řešit jídlo |
- Jestli to chceš jet přesně podle knížky, tak bys ho nejspíš řešit musel... Mě to teda aspoň vychází, že do školy bych si měl vzít jídlo (underEating) - nenosím si to a nic se neděje..., ale začnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Co se týče knížky, tak se dá sehnat na uloz.to. Čtu si to a celkem se mi té líbí, že bych ve škole nemusel řešit jídlo |
- Jestli to chceš jet přesně podle knížky, tak bys ho nejspíš řešit musel... Mě to teda aspoň vychází, že do školy bych si měl vzít jídlo (underEating) - nenosím si to a nic se neděje..., ale začnu... |
Tak rozhodně míň, než normálně :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt září 06, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Crewe napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Co se týče knížky, tak se dá sehnat na uloz.to. Čtu si to a celkem se mi té líbí, že bych ve škole nemusel řešit jídlo |
- Jestli to chceš jet přesně podle knížky, tak bys ho nejspíš řešit musel... Mě to teda aspoň vychází, že do školy bych si měl vzít jídlo (underEating) - nenosím si to a nic se neděje..., ale začnu... |
Tak rozhodně míň, než normálně :D |
No jasný :-D.., je to otázka 5min.. (salát + mozzarela)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st září 19, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem poctivě přečetl RD od Jasona a musím uznat, že je to opravdu logický a smysluplný způsob stravování. Jenže já zůstanu u Leangains, protože si prostě neodpustím pořádný oběd.
Jediný, co mi v RD vadí, je Jasonův návod na rozložení jídla, když člověk cvičí ráno. Nějak se pořád nemůžu zbavit dojmu a návyku, že po tréninku by měl člověk pořádně jíst a jíst a jíst. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so červen 01, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar, čtu teď Jasonovu knihu (jsem v půlce), ale jedné věci furt nerozumím.
16 hodin... půst
4 hodiny... Undereat fáze
4 hodiny... Overeat fáze
Hergot, přeci nemůžu dožižlávat poslední brokolici a hned jít cvičit
Taky trénink zabere chtě nechtě 2 hodiny. (10 minut protažení, 60minut trénink, 15 minut post workout cardio, 10 minut protažení + nějaký prodlevy)
V Americe mají delší den nebo co
Osobně bych to spíše reálně viděl
14 hodin půst (začnu jíst ve 1200)
3 hodiny Under Eat (končim ve 1500)
2 hodiny před tréninkový půst
2 hodiny trénink (17-1900)
3 hodiny OverEat (1900-2200) ... začínám v posilovně BCAA a valim domů na véču
Ideální spánek je pro mě 7 hodin (2300-600), snad ta hodinka trávení bude stačit i když jsem typ "nažrat a spát"
taky by mě zajímalo jestli BCAA po raním kardiu (buď 15 minut břicho nebo 15 minut lehký běh) to nějak nerozhodí (kortizol a inzulín) _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 01, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
V Undereatu 2 hodiny jíš (bílkoviny, tuky, zelenina, co jsem pochopil) a pak v dalších 2 hodinách trénuješ. Já Jedl vejce a za hodinu zeleninu a pak jsem měl asi hoďku do tréninku a stačilo.
To ale nemám z knížky, to mám z netu a něco od daymoona.
Jinak nemusíš držet žádnej system, třeba si udělej svůj, kterej ti bude vyhovovat. O tom tyhle způsoby stravování jsou. 12 hodin samo o sobě jako půst stačí a naopak při 18h a víc je už víc negativních důsledků, než benefitů, které od toho chceš. 14 hodin by bylo supr, pokud ti to vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so červen 01, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
Je jasný, že si z toho vezmu spíš filozofii, než přesný plán. Někdy se v práci zaseknu do 6ti atd.
A jaký jinak máš pocity z podobných systémů?
Je pravda, že by mi to vyhovovalo v hned v několika ohledech _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | Je jasný, že si z toho vezmu spíš filozofii, než přesný plán. Někdy se v práci zaseknu do 6ti atd.
A jaký jinak máš pocity z podobných systémů?
Je pravda, že by mi to vyhovovalo v hned v několika ohledech |
Pocity? Moje názory, který nikomu cpát nechci, ale myslím si to? Je to čistě o tom, jaké má člověk cíle. Pokud chceš být 180cm/92kg při 5% tuku a máš teď 75kg 13%, tak jsi bez šance něčeho takovýho dosáhnout při půstování. Tělo potřebuje bejt pořád v anabolismu, aby rostlo a to při půstu prostě není.
Já zkoušel měsíc RD, cítil jsem se skvěle, váha šla dolů úplně stejně, jako při dietě s konstantníma sacharidama na 300g denně, ale šlo dolů určitě víc svalů. Síla mi spadla neskutečně - potřebuju hodně sacharidů před tréninkem a to tady nebylo. Jakože u tlaků o 10kg u tahů ještě víc za ten měsíc.
Jednou, až nebudu chtít nabírat svaly, nebo až budu přes den potřebovat pracovat 8h+, tak budu určitě držet práve renegade diet, protože na udržení by to mělo bejt dobrý. Plus je tady ta výhoda, že člověk nemusí na nic myslet celej den. Jen přijde večer domů - nají se - dá trénink - a jí. Určitě to není system o tom, že člověk bude rychlejší, silnější nebo větší.
Ale chápu, že plno lidí si myslí něco jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Pocity? Moje názory, který nikomu cpát nechci, ale myslím si to? Je to čistě o tom, jaké má člověk cíle. Pokud chceš být 180cm/92kg při 5% tuku a máš teď 75kg 13%, tak jsi bez šance něčeho takovýho dosáhnout při půstování. Tělo potřebuje bejt pořád v anabolismu, aby rostlo a to při půstu prostě není.
|
Řekněme, že sportuji abych byl všestranně fit. něco mezi CF, fullbody a vzpírání. Mám rád základní cviky a ne šmrdlání na kladkách.
Myslím, že 176/80 při 8-10% je pro mě ideál. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já nemám zkušenosti s RD, ale WD, nevím jak mocj jsou rozdílné, ale princip mi přijde minimálně podobný, jím většinou od 16:00 do 20:00, první jídlo salát, pak 3 vejce pak hlavní jídlo nebo rozdělené na víc porci, pak nějaké ořechy a na noc tvaroh. Jinak nemám úplnej půst, ale od těch 20:00 do cca 10-11:00 druhého dne nic nejím, pak dám třeba nějaké ovoce a cottage, když nejdu cvičit, tak dám bud ořechy nebo trochu mléka a zeleninu. Porblém vidím v tom, že jsem strašně rozežranej a o tu "žrací fázi" jedu jak kyselina. Třeba dneska:2 okurky, 3 vejce, 1,25kg brambor (nechápu) + 200g kuřecího ještě mě čeká cca 100g rýže + 120g kuřecího, 60g mandlí a 250g tvaroh.
Nějak moc se v tom nepitvám a jedu jak mi to vyhovuje, 200g S v den volna v den tréninku 300, B a T +- stejně v oba dny, ale od přštího týdne to budu upravovat, ségra má svatbu, tak si o víkendu dopřeju a pak striktně.
Btw. silově mi nepřijde, že bych spadl, ale já nejsem žádnej silovkář, spíš teď dělám silové pokroky díky tomu, že jsem upravil trénink. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so červen 01, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Btw. silově mi nepřijde, že bych spadl, ale já nejsem žádnej silovkář, spíš teď dělám silové pokroky díky tomu, že jsem upravil trénink. |
A jak si dopad tukově? _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 7:47 am Předmět: |
|
|
Já třeba za sebe neznám lepší věc, než jít cvičit na lačno (nikdy jsem nepotřeboval žrát sachry kvůli energii, spíš mě utlumujou). Na sobě jsem pociťoval, že nejlepší je půst 16hodin (po cca 14hodinách jít cvičit. Jel jsem ale LG.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|