Renegade diet

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Renegade diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Renegade diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vittus

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Já třeba za sebe neznám lepší věc, než jít cvičit na lačno (nikdy jsem nepotřeboval žrát sachry kvůli energii, spíš mě utlumujou). Na sobě jsem pociťoval, že nejlepší je půst 16hodin (po cca 14hodinách jít cvičit. Jel jsem ale LG.

Když jsem jel vlny tak mě paradoxně vyhovovaly nejvíce 0 dny. 0 jsem si schválně dával na dřepy a mrtvoly (samozřejmě po dnech "Hi-carb"). Proto mě taky tak zaujala ta myšlenka
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
MAST3R napsal:

Btw. silově mi nepřijde, že bych spadl, ale já nejsem žádnej silovkář, spíš teď dělám silové pokroky díky tomu, že jsem upravil trénink.

A jak si dopad tukově?

To nevím, jedu to chvilku, budu se snažit zejtra nezapomenout a změřit si ráno pas, ale nedodržuji to sktiktně, ty časové rozmězí ano, ale kvalitu jídla až tak neškrtím, jím hodně brambory a občas i něco co bych neměl. Od pondělí do pátku dám striktně, a pak si trochu dopřeju, přes víkende je svatba, takže to se omezovat nebudu, po svatbě bych to chtěl rozjet naplno, doufám, že do té doby udělám i všechny zkoušky a bude klid a čas než mi začně brigáda.

Crewe: ze začátku jsem se toho taky obával, hlavně LG, kde člověk nemá během půstu nic, ale nakonec mi to vyhovuje, přijde, že mi odpadla i nevolnost při tréninku nohou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já, ale přejdu zase na klasiku (při LG nemůžeš chodit 2x denně (trénink a pak odpoledne třeba kardio) - Já se po tréninku nažral a od oběda jsem byl mrtvej. To mi teď nevyhovuje (důvody sou v logu). A poslední dobou sem pak měl i řidší hovna :-D (když jsem měl 2 obří jídla denně) Při 3 to bylo v pohodě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Renegade diet Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: