Otázky na sachariďák po a jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Otázky na sachariďák po a jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Otázky na sachariďák po a jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petulak

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 9:43 pm    Předmět: Otázky na sachariďák po a jídelníček Odpovědět s citátem

Zdravím,
pro začátek je mi 18, mám něco nad 195cm a kil hodně přes 100. Minulý rok jsem cvičil cca půl roku a úspěšně jsem bez jídelníčku shodil 14kg, bohužel pak přišel úraz nohy a za ty 4 měsíce co jsem to měl zakázané jsem nabral vše zpátky (žral jsem taky na co sem přišel) + 8kg navíc. Znovu jsem začal chodit třetím týdnem a o prázdninách bych chtěl chodit hodně tak se chci zeptat na dvě věci. Zatím cvičím 3x týdně cca 1 - 1.5h a chtěl bych si po tréningu dát sachariďák jelikož mi to dělá děsně dobře, nevynuluje se všechno co sem spálil tou dávkou cukrů? Taky bych se chtěl začít cpát zdravě, kde si můžu nechat sestavit jídelníček tak nějak na míru? Vůbec nevím co mám jíst, akorát bych do sebe pořád cpal rýži a cereálie.

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty potřebuješ hodně hubnout,takže na jednoduché cukry zkus na čas zapomenout a stejně tak tedy na sachariďák po tréninku.Dělá ti to dobře,protože jsi huba mlsná a rozežraná a cukr tě uspokojuje.Fajn,ale tak asi neshodíš,a pak se nediv.Jídelníčků je tady hodně,tak hledej a pročítej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty potřebuješ nějak hubnout, to není raketové inženýrství.
Podle mě nemá cenu jídelníček na míru, pokud nepochopíš proč je sestavený zrovna tak, jak je. Nemusíš dodržovat vše do puntíku, stačí ti jen obecně jíst to, co se jíst má v nějakém přiměřeném množství.

Na internetu máš stovky zdrojů z kterých můžeš čerpat-fóra,weby. Třeba i jste to co jíte s tou Cajthamlovou nebo jak se jmenuje :D

Jinak se nezačni nějak příliš škrtit, tělo musí mít svůj kalorický příjem, ale vyškrtni slazené limonády, sladkosti, chipsy, zmrzliny, slazené jogurty, mléčné rýže atd.

Místo toho si kupuj celozrný chleba, šunku, ovoce, zeleninu, libové maso, ryby, neslazené jogurty. Nedělej z toho vědu, prostě nežer sračky a přidej pohyb. Je to o chtění ne o tom, jestli máš jídelák sestavený na tělo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: