|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po květen 27, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
Beru to jako normální oddechovej film, což svůj účel splnilo. Ale je jasný, že co člověk, to názor. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: út květen 28, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem viděl dokument Food Matters (odkaz na imdb nebo csfd dát nemůžu pro malý počet příspěvků...).
Neznáte podobné dokumenty o stravě, jídle, potravinách apod.?
Klidně do PM.
Díky předem
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 28, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
| michal_n napsal: | Nedávno jsem viděl dokument Food Matters (odkaz na imdb nebo csfd dát nemůžu pro malý počet příspěvků...).
Klidně do PM.
Díky předem |
Pravdivé, nebo jakékoliv? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 28, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
| michal_n napsal: | Nedávno jsem viděl dokument Food Matters (odkaz na imdb nebo csfd dát nemůžu pro malý počet příspěvků...).
Klidně do PM.
Díky předem |
http://www.csfd.cz/film/208287-tri-mala-prasatka/
Tohle je také o jídle, ale narozdíl od zmíněného dokumentu se to s tebou nebude snažit manipulovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
Ty dokumenty beru s rezervou. Stravu mám vyřešenou..
guruhonza: v podstatě jakékoliv.. názor o pravdivosti si dokážu udělat sám  že jsem uvedl jako příklad Food Matters neznamená, že jsem tím filmem vypláchnutej a jím tak, jak tam intenzivně doporučují
Mablung: Určitě jsi vložil správný odkaz? Ne, že bych neměl rád muzikálová zpracování pohádek... _________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st květen 29, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
| michal_n napsal: | Ty dokumenty beru s rezervou. Stravu mám vyřešenou..
guruhonza: v podstatě jakékoliv.. názor o pravdivosti si dokážu udělat sám že jsem uvedl jako příklad Food Matters neznamená, že jsem tím filmem vypláchnutej a jím tak, jak tam intenzivně doporučují
Mablung: Určitě jsi vložil správný odkaz? Ne, že bych neměl rád muzikálová zpracování pohádek... |
Je to o jídle. Konkrétně o vepřovém a problémy s jeho získávání
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
Super size me
kde si to můžu stáhnout a podívat? _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 29, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 03, 2013 11:28 am Předmět: |
|
|
Tak jsem mel cas a zkoukl par filmu- Avatar je starsi, ale videl jsem to az ted. Nic moc.
Gangster Squad je povedeny film. Movie 43 je docela prumerna komedie, da se to. Fast and the Furious 6 je uplne o necem jinem, nez kdyz tato serie zacinala. Mistama dost prehnane akce jak z cinskych filmu a cim vetsi borci se mlati, tak dalsi bude nejaky kulturista. Hangover Part III je klasika, plna zabavy, jen se tam mohl zas ukazat Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 03, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: út červen 04, 2013 8:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 04, 2013 8:48 am Předmět: |
|
|
Jo-jo: V cizině nebo nějakej hnusnej cam? To, že se Judson na F&F koukal doma na CAM je mi jasný. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|