|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: ne červen 02, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jari jak ty to máš? V objemovce si dáš cokoliv, když na to máš chuť a pak si striktní v dietě? Nedělá Ti problém vydržet? |
Poslední dobou mi to dělá problémy ale mimo jim na co mám chuť
| MAST3R napsal: |
Ještě si kupuješ Chio chips nebo jak se to jmenoju? |
Jak jsi na to přišel?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cerfik

|
Zaslal: po červen 03, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Tak hlavně si přečti něoc o správným držení těla,protože tak kulatý záda a předsunutá hlava,to fakt neni nic dobrýho... |
jojo, vim o tom, poslední dobou jsem se na to zaměřil, na výstupní prohlídce mě poslala ještě na kontrolu, nějak cca za 2 týdny bych s tim tam měl jít a uvidím co mi řekne, zatím se snažim nějak protahovat prsní svaly a oblast šíje a posílit mezi lopatkový.. Jen doufám, že ty stránky ze kterých jsem si to zjišťoval nekecaj
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MAST3R dne po červen 03, 2013 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
Cerfik - krasnej progres ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | jari napsal: |
Jak jsi na to přišel? |
Tajně Tě sleduji!
Ne psal sis to do nějakého topicu (snad slané a sladké dobroty nebo tak něco, Lustr to zakládal), já jsem taky "brambůrkář", tak si to pamatuji. |
Aha , tak to mi uplně vypadlo, jinak kupuju Lays
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po červen 03, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
cerfik - to ses ucil 14hodin denne, ze jsi nemel cas zajit do fitka aspon 2xtydne? Nechapu jak nekdo nechodi cvicit, protoze maturuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | cerfik - to ses ucil 14hodin denne, ze jsi nemel cas zajit do fitka aspon 2xtydne? Nechapu jak nekdo nechodi cvicit, protoze maturuje. |
ne to ne :D byl jsem párkrát mezi tím v posilce, ale to nestálo za řeč, jak jsou maturity rozložený do víc termínů, že nejdřív praktická, potom státní a až potom ústní. Ještě k tomu když jsem na to kašlal ty 4 roky, tak jsem to musel dohánět na poslední chvíli :D teď už mám ale volno, předtím jsem chodil 3x týdně, teď jak je čas, tak minulý týden jsem byl 5x a dnes jdu znova..
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
aha, protoze jak mi nekdo rekne, ze necvici, protoze maturuje nebo ma zaverecne, tak se mi zveda tep... bud to clovek bere vazne a cas si najde vzdycky, nebo zabira jen obcasne misto ve fitku
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | aha, protoze jak mi nekdo rekne, ze necvici, protoze maturuje nebo ma zaverecne, tak se mi zveda tep... bud to clovek bere vazne a cas si najde vzdycky, nebo zabira jen obcasne misto ve fitku |
jo, já jsem si to říkal taky, když jsem to dřív četl.. ale v tomhle případě jsem nemohl nic jinýho dělat, potřeboval jsem to dohnat, tak teď doháním ty mezery co jsem vynechal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
Pred maturitou i statnicema sem v poho cvicit chodil, nidky sem se neucil tolik hodin denne (snad s vyjimkou 3 poslednich dnu pred magisterskou statnici ze stavebniho zakona).
Ale jinak ti jen preju, at se ti ten tep zveda a zveda ;) v dobe finishovani diplomky a v dobe finishovani jakyhokoliv projektu (coz muze bejt i nekolik tejdnu), kdy sem musel intenzivne kreativne myslet, neni tech 14 hodin denne vubec nic vyjimecnyho (to je vlastne jeste luxus, protoze je tam porad misto pro dostatek spanku). V tu chvili cloveka fakt ani nenapadne, ze by moh nebo mel jit cvicit. Nestezuju si, to co delam, delam rad, jenom me vzdycky pobavi omezenost lidi, co si nedokazou predstavit, co studium nekterejch skol a nektery zamestnani obnasi (ne, nektery veci si fakt clovek nemuze rozplazovat na hodiny mesic dopredu). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | aha, protoze jak mi nekdo rekne, ze necvici, protoze maturuje nebo ma zaverecne, tak se mi zveda tep... bud to clovek bere vazne a cas si najde vzdycky, nebo zabira jen obcasne misto ve fitku |
Nebo cvičí, protože se mu chce a nehodí si provaz kvůli tomu, že měsíc nechodí... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červen 03, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
mně se zase zvedá tep, když tady čtu takový stupidní kecy... každej je nějakej
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
přesně tak, život je otázkou priorit a jestli je tvoje priorita mít buchty na břiše a je ti jedno, že nedáš maturitu, státnice nebo ojebeš diplomku nebo bakalářku, tak to tak klidně dělej...na druhou stranu musíš pochopit, že někdo je hold zodpovědnej, má jiný priority nebo prostě nechce být "ten, co to nedal" a rozeznává kde končí sranda a začínají povinnosti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|