Jak nepálit svaly při kardiu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak nepálit svaly při kardiu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak nepálit svaly při kardiu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honza94

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 8:28 pm    Předmět: Jak nepálit svaly při kardiu Odpovědět s citátem

Dobrý večer.
Nyní jsem skončil objemovou přípravu a čeká mě dieta.
Chtěl bych se tedy zeptat hodlám několikrát týdně 1HODINU běhat/chodit na pásu po tréninku, nebo samostatně v netréninkový den a chtěl bych se zeptat, jak minimalizovat spalování svalů?
například jakými doplňky stravy, či samotnou stravou.
Jestli jsou tepové frekvence kdy se pálí jen tuky a kdy už i svaly atd.
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejakeho velkeho spalovani svalu bych se nebal, ale kazdopadne by bylo vhodne zainvestovat do BCAAcek a davat je ve velkem mnozstvi pred a po aerobce.
Mick994

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně jedu na lačno od 30 do 45ti minut, tohohle všeobecného trendu že běháním ti tělo sežere svaly moc nezabývám.
Pokud člověk není maratonec tak bych se zas tak moc nebál.
Hlavní je dávat bacha na jídlo. Já jsem dělal kraviny a když jsem jel low carb hodně dlouho, tak to tělo neutáhlo.
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pete_GSG napsal:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_best_damn_cardio_article_period

dost dobrej článek! !! kdyby si jen moje tvrdá palice jej chtěla zažít..bohužel endorfiny ještě stále převažujou nad rozumnym uvažováním..ale všem normálním cvičencům doporučiju si tohle přečíst!!
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakákoli aerobka + bcaa nebo nudné chození do kopce na pásu kdykoli nebo nudné chození na pásu + bcaa (doporučuji to třetí, hodinku, dvě denně...no problem - jen je to náročné na čas) pokud nemáš čas tak nějaký HIIIT
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra jdu běhat, tak hodinku - ale nemám amina - tak asi nepůjdu

Svět se v pr... obrací.
JrElda

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2013 7:42 pm    Předmět: Re: Jak nepálit svaly při kardiu Odpovědět s citátem

honza94 napsal:
Dobrý večer.
Nyní jsem skončil objemovou přípravu a čeká mě dieta.
Chtěl bych se tedy zeptat hodlám několikrát týdně 1HODINU běhat/chodit na pásu po tréninku, nebo samostatně v netréninkový den a chtěl bych se zeptat, jak minimalizovat spalování svalů?
například jakými doplňky stravy, či samotnou stravou.
Jestli jsou tepové frekvence kdy se pálí jen tuky a kdy už i svaly atd.
Děkuji

Zdravím.. osobně pokud máš čas, tak hodinku denně věnovat kardiu a úpřimně nejlépe spálíš na rotopedu. Na tom pásu jak jedeš středně, tak spalíš málo a pokud jedeš intenzivně, tak u mě je riziko že po 45min se mi někdy mají chuť zamotat nohy a rozbít si čuňu pomalu :-D
Ale podle knihy příprava na kulturistiku od A do Z je psáno , že kulturisté při dietě dělají kardio co druhý den po cvičení 10-15min. Musíš cvičit intenzivně, aby jsi spaloval i při cvičení.
Jinak doporučuji BCAA pokud nechceš po hodině kardia přicházet i o svalovou hmotu. Bud kapsle před a po kardiu ale můžeš i během kardia ale říkám narovinu, že sypat to do sebe po 30kapslích celkem je fakt na palici. Já užívám od extritu BCAA Instant. Dám 3odměrky ,600ml vody a mám to před ,při i po BCAA. Celkem tím doplním 15000mg aminokyselin.
Ale víte jak, 100lidí, 100chudí, takže jen můj názor.

Rychle na stránku:

Přejdi na: