|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
Jít cvičit není o nezodpovědnosti. Tak jako sval neroste v posilovně, tak i mozek potřebuje oddych a relaxaci, aby nové informace zpracoval. Kdo říká, že vydrží 14 hodin denně intenzivně a soustředěně pracovat nebo studovat, lže. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
To jsem ani neřekl, sám mám za necelý 2 týdny státnice a teď jsem přišel z posilovny...ale jsou prostě lidi, kteří v tom fakt leží 14 hodin denně i když jim to už třeba nejde. Nicméně to, že prostě strašně chcou ten cíl naplnit a berou to hrozně zodpovědně jim tak nějak nedovolí jít dělat něco jinýho. A to je potřeba chápat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jít cvičit není o nezodpovědnosti. Tak jako sval neroste v posilovně, tak i mozek potřebuje oddych a relaxaci, aby nové informace zpracoval. Kdo říká, že vydrží 14 hodin denně intenzivně a soustředěně pracovat nebo studovat, lže. |
No zrovna od tebe bych tohle fakt necekal. U uceni mam strop cca 10 hodin, pak mi do hlavy fakt nic doslova nevleze (a k tomuhle stropu sem se dohromady dostal v zivote tak sotva 10x). Ale 14 hodin denne prace, kdyz je to neco, co cloveka bavi, se da, a rozhodne to neni "delame ze delame", akorat to nejde dlouhodobe.
Hodim priklad: Loni v lete sem s kamosem tocil hudebni klip. 78 hodin prace od pondelka rano do nedele pulnoci. Na place kamera+svetlo (fakt sem se nezstavil), v postprodukci strih a barvy (uz volnejsi tempo nez na place, takze sem se stih treba najist). Dalo se to v pohode, dokonce sem do toho nacpal i 2 volny vecery pro sebe. Ne ze by to clovek moh delat v kuse, chce to pak 3-4 dny relax (coz vlastne hodi ve vysledku stejnou bilanci jako vikendy v klasickym pracovnim tydnu). Akorat me fakt nenapadlo jit cvicit a ty jediny volny 2 vecery sem si holt cviceni jako prioritni neurcil. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 03, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
To už ale uhýbáš, protože jsi prve mluvil o několika týdnech v kuse, kdy není 14 hodin vyjímkou. Jo, je pravda, že já nežiju prací, ale nic se nemá přehánět, ani vášeň :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 03, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
To uz ja sam nedelam. Dlouhodobe vic jak 10-12 hodin denne po dobu treba 4 tejdnu nedam. Ale znam lidi, co treba jedou i tech 14 denne a kdyz vidim jejich zivotospravu a osobni zivot tou dobou, tak touhle cestou jit nechci. Nemyslim tim uceni nebo nakou rutinnu, to by se fakt nedalo, ale kdyz clovek neco "vytvari" tak ho casto ta prace (zvlast kdyz to jde od ruky) v tu chvili znovu nabiji - tohle ponoreni na tom porpvde docela obdivuju.
edit: ale abych uzavrel OT, pro mne je treba nepredstavitelny ubehnout nekdy v zivote marathon, ackoliv fyzicky bych se na takovou uroven dostal mel bejt schopnej (ve smyslu zdravi). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Musíš mít potřebný počet příspěvků.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
uzenáč mici... |
Nechceš tu fotku zvětšit a obrátit? Já nevim, jestli se na postování fotky dá vůbec ještě něco posrat, ale asi už jsi vyčerpal možnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 04, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 04, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červen 04, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
delal sem krceni ramen... mam ju sem dat znova? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|