|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 05, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
Jo, někde mezi 3. a 4. sérií angličanů mě potkáš :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 05, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jo, někde mezi 3. a 4. sérií angličanů mě potkáš :-) |
osobne myslim, ze jedinej problem bude ostep, je lehky a blbe se zapichuje _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 05, 2013 3:49 pm Předmět: . |
|
|
CHTĚL BYCH VÁS VŠECHNY MOC POPROSIT, BUDU NA MÍSTĚ S KAMEROU A RÁD BYCH, ABY Z CELÉ REPORTÁŽE BYLO VIDĚT, ŽE JSME TAM MEZI TĚMI 10 000 LIDMI MĚLI Z RONNIE.CZ VELKÉ ZASTOUPENÍ, tzn. kdokoliv mě uvidíte, tak si prosím hned přijďte pro pár otázek, sdělit dojmy, ukázat šrámy na kameru...rád bych tam měl všechny z fóra i z SKFČR, kteří se zúčastní, budu tam oba dny a těším se, že se potkáme!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červen 05, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | osobne myslim, ze jedinej problem bude ostep, je lehky a blbe se zapichuje |
A co lezecká stěna?
Pokud tě tam zahlídnu, tak se určitě přijdu podělit o dojmy Freimene
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Vůbec jsem tě tam Lukáši neviděl, ani nikoho známého. Bylo tam šíleně moc lidí. Bahnu zdar a rozříznutý prdeli zvlášť. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:00 pm Předmět: |
|
|
Fotky od ženy ještě nemám, oficiální ani jiné nevím kde jsou. Čas maličko pod 1:40 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Stěna a oštěp = 30 + 30 Angličáků
1:17 _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
šplh + stěna, lano bylo šíleně zabahněný a ruce a boty taky. Ale oštěp jsem dal krásně :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Před šplhem, jak se tahalo na řetěžu to železo nebo co to bylo jsem hodil držku, ruce od bláta a na laně jsem si neškrtnul stejně tak jako na stěně. Oštěpem jsem se trefil, ale nezapíchnul se  Čas nějak 1:39:40
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
Kdybyste věděli o nějaké galerii, dejte link. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 08, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
Nejhezčí jsou ty zablácený holky, nevím proč, ale líbí se mi to :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|