PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ho mel jednou bananovy a druha vec byla The Edge. Ale... ten One Stop Extrebe brat extremne jak pisi, tak padnou 2 baleni za mesic to je silene
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
V září plánuju koupit první věc od Reflexu v životě a to One Stop Xtreme. Tak jsem zvědavej

Budeš spokojen a možná to nebude tvůj poslední reflex.
Bara

PříspěvekZaslal: čt červen 06, 2013 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba The Edge je fajn věc,ale jinak je Reflex předražená značka a rozhodně není nějak super extra výjmečná.Prostě kvalitní proteiny, ale takových značek je hodně a za lepší peníze.Pokud seženete Reflex s 50% slevou, tak ho kupte, ale jinak bych šel do jiných a často lepších věcí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DavidS

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 1:42 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se poradit. Mám od ledna otevřenej skoro celej Combat Powder a sachariďák Go Pro (musel jsem si dát nucenou pauzu kvůli zdravotním problémům) a na etiketě se píše spotřebovat do 3 měsíců. Přemýšlím jestli to mám dorazit? samozřejmě když se po tom nepo...
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2013 1:43 pm    Předmět: Re: s Odpovědět s citátem

DavidS napsal:
Ahoj, chtěl bych se poradit. Mám od ledna otevřenej skoro celej Combat Powder a sachariďák Go Pro (musel jsem si dát nucenou pauzu kvůli zdravotním problémům) a na etiketě se píše spotřebovat do 3 měsíců. Přemýšlím jestli to mám dorazit? samozřejmě když se po tom nepo...

Uplně v pohodě,mě kolikrát protein vydržel i pul roku ...
Spam

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem malinu a v pohodě. Ale nebyl to pro mě nějaký chuťový orgasmus, jak se v součastnosti s oblibou zmiňuje. Taková decentní chuť, nic extra přeslazeného, stravitelnost v pořádku a pěnivost nijak veliká, tak akorát (pěnivost je ale vesměs i důsledek technologického postupu a použitých surovin při přípravě koktejlu).
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Třeba The Edge je fajn věc,ale jinak je Reflex předražená značka a rozhodně není nějak super extra výjmečná.Prostě kvalitní proteiny, ale takových značek je hodně a za lepší peníze.Pokud seženete Reflex s 50% slevou, tak ho kupte, ale jinak bych šel do jiných a často lepších věcí.

jestli je předražena značka tak mi jen postni značku která se ji kvalitou vyrovná ??
Taky bych bral levnější a stejna kvalita ale nějak ji nevidím ?
Luster

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Pokud chcete dávat BCAA od 4f do pití,tak jsem vychytal časem fígl a to,že to dáte do vody a s tím šumivé tablety vitamínů.Ony to rozpustí úplně
funguje i na nechutnou kloubni vyzivu, dokonale rozpusti a nezanecha zadnou neprijemnou pachut.. jak nekdo psal, mel bys za tenhle objev dostat nobelovku
btw, nekdo by mohl vysvetlit, proc to tak funguje, docela by me to zajimalo..
Luster

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

chutove neni moc vyraznej, takze do vlocek asi spis ne, nebo pripadne jeste nejak dochutit..
Spam

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Spam napsal:

chutove neni moc vyraznej, takze do vlocek asi spis ne, nebo pripadne jeste nejak dochutit..

Ehmm, guruhonza mě psal v PM zase opak v chuti, tak teď nevím no...
Měl si to v mléce nebo ve vodě? Popř. doporuč chuťově i složením dobrej protein, ráno do vloček...
Luster

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel vzdycky nejradsi s vlockama cokoladovy proteiny, nejlepsi bude asi combat

jinak tasty je v pohode, kvalitni protein, mel sem ho i s mlikem, chutove je povedenej, ale jak pisu, do vlocek budou lepsi jiny proteiny..
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Luster napsal:
Spam napsal:

Měl si to v mléce nebo ve vodě? Popř. doporuč chuťově i složením dobrej protein, ráno do vloček...

Pro me nejlepsi rano s vlockama cokoladovej Matrix
Sajmon8

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

WPC 80 Borůvka za mě zatím TOP chuť jak ve vodě tak i v mléce ale chuť je pro každého individuální. Měl jsem Fusion Whey,Gold whey standart a WPC a to bylo nejlepší (pro moje chuťové pohárky )
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Luster napsal:
Spam napsal:

Když popřemýšlíš, proč ti to napsal do PM a ne sem, tak zjistíš, proč to psal. Nenápadnej jak sáňky v létě.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: