|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st červen 05, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | V září plánuju koupit první věc od Reflexu v životě a to One Stop Xtreme. Tak jsem zvědavej |
Budeš spokojen a možná to nebude tvůj poslední reflex.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 6:29 am Předmět: |
|
|
Třeba The Edge je fajn věc,ale jinak je Reflex předražená značka a rozhodně není nějak super extra výjmečná.Prostě kvalitní proteiny, ale takových značek je hodně a za lepší peníze.Pokud seženete Reflex s 50% slevou, tak ho kupte, ale jinak bych šel do jiných a často lepších věcí.
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 1:42 pm Předmět: s |
|
|
Ahoj, chtěl bych se poradit. Mám od ledna otevřenej skoro celej Combat Powder a sachariďák Go Pro (musel jsem si dát nucenou pauzu kvůli zdravotním problémům) a na etiketě se píše spotřebovat do 3 měsíců. Přemýšlím jestli to mám dorazit? samozřejmě když se po tom nepo...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 1:43 pm Předmět: Re: s |
|
|
| DavidS napsal: | Ahoj, chtěl bych se poradit. Mám od ledna otevřenej skoro celej Combat Powder a sachariďák Go Pro (musel jsem si dát nucenou pauzu kvůli zdravotním problémům) a na etiketě se píše spotřebovat do 3 měsíců. Přemýšlím jestli to mám dorazit? samozřejmě když se po tom nepo... |
Uplně v pohodě,mě kolikrát protein vydržel i pul roku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 08, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 08, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
Měl jsem malinu a v pohodě. Ale nebyl to pro mě nějaký chuťový orgasmus, jak se v součastnosti s oblibou zmiňuje. Taková decentní chuť, nic extra přeslazeného, stravitelnost v pořádku a pěnivost nijak veliká, tak akorát (pěnivost je ale vesměs i důsledek technologického postupu a použitých surovin při přípravě koktejlu). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so červen 08, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Třeba The Edge je fajn věc,ale jinak je Reflex předražená značka a rozhodně není nějak super extra výjmečná.Prostě kvalitní proteiny, ale takových značek je hodně a za lepší peníze.Pokud seženete Reflex s 50% slevou, tak ho kupte, ale jinak bych šel do jiných a často lepších věcí. |
jestli je předražena značka tak mi jen postni značku která se ji kvalitou vyrovná ??
Taky bych bral levnější a stejna kvalita ale nějak ji nevidím ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červen 08, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček. |
chutove neni moc vyraznej, takze do vlocek asi spis ne, nebo pripadne jeste nejak dochutit.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so červen 08, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Spam napsal: | | Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček. |
chutove neni moc vyraznej, takze do vlocek asi spis ne, nebo pripadne jeste nejak dochutit.. |
Ehmm, guruhonza mě psal v PM zase opak v chuti, tak teď nevím no...
Měl si to v mléce nebo ve vodě? Popř. doporuč chuťově i složením dobrej protein, ráno do vloček...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
ja mel vzdycky nejradsi s vlockama cokoladovy proteiny, nejlepsi bude asi combat
jinak tasty je v pohode, kvalitni protein, mel sem ho i s mlikem, chutove je povedenej, ale jak pisu, do vlocek budou lepsi jiny proteiny.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček. |
WPC 80 Borůvka za mě zatím TOP chuť jak ve vodě tak i v mléce ale chuť je pro každého individuální. Měl jsem Fusion Whey,Gold whey standart a WPC a to bylo nejlepší (pro moje chuťové pohárky )
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červen 08, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Luster napsal: | | Spam napsal: | | Měl někdo od Smart.... Whey Tasty? Přemýšlím o něm ráno do vloček. |
chutove neni moc vyraznej, takze do vlocek asi spis ne, nebo pripadne jeste nejak dochutit.. |
Ehmm, guruhonza mě psal v PM zase opak v chuti, tak teď nevím no...
Měl si to v mléce nebo ve vodě? Popř. doporuč chuťově i složením dobrej protein, ráno do vloček... |
Když popřemýšlíš, proč ti to napsal do PM a ne sem, tak zjistíš, proč to psal. Nenápadnej jak sáňky v létě. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|