|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 5:18 pm Předmět: Kontrola jídelníčku |
|
|
ahoj, je mi 21, cvičim něco přes 2 roky, váha 93, výška 190 a připadá mi, že nerostu nějak tak jak bych chtěl, nevim přesně jestli je chyba v jídelníčku nebo v tréningu (cvičim freimenův těžko-lehký split, teď to bude měsíc, před tim bear routine, před tim nějaký splity..) jídelníček je spíš nepravidelnej, protože se snažim jíst nějak rozmanitě, ale rámcově mám pár zásad
6:50 - snídaně (150g takovejch těch fitness vloček)
10:30 - svačina (nějakej banán, racio chlebíčky 4-5)
13:30 - oběd (vždycky maso, alespoň 170g, nejčastěji kuřecí, občas ale i hovězí nebo vepřovej steak a příloha v podobě cca 150-200g rýže/kolínka/brambory, nejčastěji ta rýže)
potom 15:30 tréning a když přijdu domu tak 40g gaineru a cca to stejný co bylo k obědu
- se zeleninou to neni žádná sláva, snažim se k večeři dát si třeba 2 papriky a rajčata nějaký, ale né vždycky se to podaří, sladký nejim žádný, piju tak 2,5-3,5 litrů vody denně
thats it, jak řikám nevim přesně v čem je chyba, nejspíš jim málo, možná mi nesedí ideálně ten tréning, ale myslim, že chyba bude v tom jídle
eště by se možná hodilo říct, že trávim dobře, dřív sem s tim měl trošku problém, ale už se to srovnalo, co s nim to ve mě..zůstane  ..
předem díky za odpovědi k věci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Na 93 kg jíš málo a jídelák není taky dobrej...
Snídaně: Fitness vločky - nevím co to je, snad ne to co dávají teď v reklamě v TV... a nemáš zde žádné bílkoviny
Svačina: Banán a 5x racio - pro 90kg chlapa naprosto nedostačující a opět bez bílkovin
Oběd: OK
Večeře: OK - po tréninku
Jinak zařadil bych ještě jedno jídlo, před trénink nebo po a ten jídelák trošku upravil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
Mám o 2 kila míň a jím teda o dost víc než ty i když jsem v dietě
Rozhodně přidat na bílkovinách.
Snídaně ... prostě nějaky fitness spešl vločky jsou jen spečený nebo zmixovaný ovesný vločky s cukrem , čokoladou a sem tam s ořechy, obyčejnýma vločkama říznutýma proteinem člověk nic neskazíš.
Oběd, víc masa tam šoupni.
Na večer bych tam šoupl ještě před spaním klidně tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
no takhle, fitness vločky sou třeba goody vitel, nebo nějaký kukuřičný lupínky, vesměs je to to na co mám chuť, ale dám na tvojí radu a přidám nějaký bílkoviny, co by se stalo kdybych například do vloček nebo k vločkám prostě přidal odměrku proteinu, třeba 40g, změnilo by to nějak podstatu snídaně nebo je jediný východisko vstávat dřív a dělat si vajíčka?
ad svačina - bez bílkovin, pravda, tady nezbývá než se zeptat na tip co ke svačině, na chuti si moc nepotrpim, spíš abych ušetřil čas a mohl si to ideálně prostě koupit a sníst to
s dalším jídlem problém neni, udělám si prostě další maso s rejží a dám si ho někdy kolem osmi, devíti, nebo později
Edit: Micku, ono zas jako to maso nestojí korunu, mě taky napadlo trošku oříznout přílohy a přidat na mase, ale jako student bych buď musel dělat striptéra nebo krást a na to už prostě neni čas
ohledně těch vloček si to napsal hezky no, tak nějak to bude
a eště poslední připomínka, já věřim, že jíš víc a seš v dietě, ale proč teda proboha ani nehubnu když jim, jak řikáš, málo ? já vyloženě nepotřebuju mít napruhovaný ramena, ale zbavit se lehké pneumatiky by mě taky uplně neurazilo.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Pokud si chceš na snídani pochutnat, muzu ti napsat par receptu. Vetsinu jsem zkusil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Fajn jsou klasický ovesný vločky s mlékem a odměrkou proteinu. Podstatu snídaně to nezmění, ale šupne ti to tam už nějaký protein, protože pokud máš na snídaní banán a racio, tak první bílkoviny dostaneš až na oběd.
Jinak protein je pořád jen prášek, tak si dej vločky s proteinem a až ti trochu slehne, tak si dvě nebo víc vajec na tvrdo, které obsahujou i další živiny.Hned je ta dopolední regenerace o něčem jiným, než když si dáš ftness vločky s banánem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tak ja jsem taky student, ale žiju ve stylu lovce akcí po nákupech, mám vyhledaného řezníka s dobrými cenami, kupuji jen to co využiju a nic mě netíží cenově.
Proč nehubneš ... no to já nevím. Možná hubneš, ale né z tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
No já sem ten poslední kdo by upřednostňoval prášek před jídlem, ale když ono je tak těžký vstát dřív
Shrňme si to, snídaně by byla optimální klasický vločky z lidlu, gramáž nechám, přidám odměrku proteinu (mlíko já hlupák nenapsal, ale věřte, že si vločky dávám s mlíkem) a hotovo
na svačinu dam racio chlebíčky a cottage sýr, arašídový máslo je fajn, ale snažim se trošku zkvalitnit si stravu a děsim se toho tuku v tom.. teda nabízí se otázka jak moc vadí arašídový máslo takhle po ránu, okolo té desáté ranní, jinak by to bylo fajn, protože arašídový máslo miluju, mi-lu-ju!
jinak oběd, večeře a další večeře zůstává tak jak má
teď mě napadá, nikdo nenapsal nic o ovoci, já mám ovoce docela rád a klidně ho dám víc než svačinovej banán
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
Vstávat brzo ... to já když chodíval do školy tak sem vstával před půl šestou abych si navařil jídlo na celej den
Ovoce, s tím ti neporadím, sem tam sem si kdysi dával jablka k snídani, takové ty zelené velké. Ale spíše než ovoce preferuji zeleninu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
No jasně, to je taky možnost, ale já prostě mám nejradši když si to můžu někde koupit a instantně bez úprav to sníst, protože sem jednoduše a bez servítek línej bastard a nebaví mě mejt nádobí... tak a je to venku, nesnáším mytí nádobí, smrdí to a mám z toho chlupatý ruce!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | No jasně, to je taky možnost, ale já prostě mám nejradši když si to můžu někde koupit a instantně bez úprav to sníst, protože sem jednoduše a bez servítek línej bastard a nebaví mě mejt nádobí... tak a je to venku, nesnáším mytí nádobí, smrdí to a mám z toho chlupatý ruce! |
neveril by jsi, jak mmuzes usetrit kdyz si varis!
kilo kureciho 200, kilo ryze 20
mas to na dva dny (cca 220B a 700S) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Né já vim, vtípkuju samozřejmě, chci se tady dopracovat k nějakýmu stabilnímu jídelníčku u kterýho si můžu bejt jistej, že když to nejde nahoru tak neni chyba v jídle prostě, takže k věci: co to ovoce, co to máslo..?
Edit: Petere Ustinove s timhle samozřejmě počítám, já si vařim často a rád, ani mě nenapadá čim nahradit maso a rejži, to ani přece nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|